bugün ne yapmaya çalıştıklarını tahmin edip bilene helal olsun derim
Printable View
bugün ne yapmaya çalıştıklarını tahmin edip bilene helal olsun derim
A1capital ve şeker yaklaşık 600bin lot satış yaptı şimdiye kadar. ikisinin toplam 125-130 bin lotları kaldı. nedir durum anlayamıyorum
1.40 tan girdik.Umutlar tükenmedi.ogleye tavan inşallah.😊
1.45-1.46 geçilmesi lazım yoksa sıkıntı olabilir.YTD
Üzülme dostum 1 tavanınan bırakır mi spekler.Ogleye tavan inşallah.
Nedir durum paylaşabilecek var mı acaba?1,40 1,41 de çok zorlandı.
Mala sahip çıkıp al sat yapmamali bence tipik tavan hareketleri gibi geliyor.
Galibin tahtaya salyası akıyo gibi geldi.Her an tahtaya sarkabilir.
10 kademede 440bin alıcı 870bin satıcı var
şuandada 10 kademede 847bin alıcı 746bin satıcı var. ama biranda 100-150 binlik kademeleri iptal edebiliyor.
aga formu okuyor.kesin bilgi. aganın adamları var bu formda o da kesin bilgi.
arkdaşlar aracı kurum bilgilerini gün içinde paylaşmıyacağım. benimde kafam karıştı sizinde karışabilir. örneğin A1 capital garip hareketler yapıyor. garanti ilk açıldığında bir ara 500bin alıştaydı şuan 50bin neredeyse eksiye geçecek. kafalar sürekli karışır böyle. gün sonu özet atarım isterseniz. tavan tavan diyenler gün sonu ekside kapatırsa ne diyecekler acaba? yazmayın insanları kendi çıkarlarınız için yanıltmayın. bugün herşey olabilir. gün sonuna kadar yazmıyorum. herkes kendi göbeğini kendi kessin.ky herkese bol kazançlar inşallah
Haklisin son hareketler vahim geldi banada.Insallah sıkıntı yaratmaz
normal satışlar mı yoksa alttan alıcıyı buldular da Açığa satışlarmı. bilği paylaşabileçek arkadaşlar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Arkadaşlar sanırım buralarda dinlenmeye çekecekler.Ben çıkmadan kağıt kazandırmayacak 😊😊anlaşılan.Hepinize bol kazançlar.
1,33 e geldi... hayırlısı...
eski grf inceledim yatırımcısına kazandırmamış özel günlerde biraz şahlanmış başka işlem yok 2 gün önce ihale kazanmış demek ki hep bana hep bana diyen bir hisse inşallah şu 2 ay içinde biraz oynak işlemler yaparsa al satlarla bir yol buluruz
aray Matbaacılık, 2019 yılı Diyanet Takvimi İhalesini 8,56 milyon TL bedelle kazandı
16.04.2018 06:31
GÜNCEL HABERLER
`
Saray Matbaacılık, 2019 yılı Diyanet Takvimi İhalesini 8,56 milyon
TL bedelle kazandı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Döner Sermaye İşletmesi
Müdürlüğü tarafından yapılan 2019 yılı Diyanet Takvimi İhalesinde
8.560.500,00-TL bedelli ihale uhdemizde kalmıştır."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/677181
aganın ne işi var bu kıytırık hissede o atlas tavana kitlemiş ançak biz,,,,,,,,, peynirin peşine düşeriz sonu da bu
amaç gapları kapamaksa 1,30-1,40 arası gapları kapandı
yanlış anlaşılmasın elimde hisse yok
şu seans bi kapansın şu tavancılara iki çift lafım olacak. şu A1 capital ve tera daki onun bunun evladı sen bu borsanın gelmiş geçmiş en büyük ..çocuğusun1 1,32 ye kadar yukardan al aşağıdan sat A1 capitali kullandın.şimdide terayı kullanıyorsun.her kademede aynı hareketi yapa yapa dibi gösterdin yine.haram olsun o paralar sana
bıst ın en namussuz speği var samatta üstüne tanımam. nasıl böyle başı boş hareketler yapıyorlar. spk ne işe yarar amacı anlamı nedir bu kurumun
samatta olanlar A1 capital ve tera nın bugünkü işlemlerinin incelenmesi hakkında spk ya mail atın. resmen manipüle ettiler hisseyi.buda spk ya göre suçtur. sata sata düşürecekler hisseyi aşağı çekiyorlar bu yolla.yoksa 1 sene daha iflah olmaz bu hisse bu gidişle
aracı kurum bilgisi vermicem demiştim ama yapılan manipülasyonu görseniz çıldırırsınız.
http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/3/9
http://www.spk.gov.tr/Home/Iletisim
adli yargı yolu yada spk şikayet başvurusu telefon numarası mevcut.
buda samatın yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi
Serdar Özdemir
0532 560 54 65
info@saraymatbaa.com.tr / serdarozdemir66@hotmail.com
sürekli meşgul çalıyor nedense
çok alçakca oynadın spek bugünkü oyununu
bu kağıtta gapa mapa da inanmayın o gap dediğin boşluğun uzunluğu speğin kar marjı
bu oyunlar hep dönüyor ben tmsf elinde olan asyb hissesi aldım canım yandı gecenlerde 2 hissedeki arkadaşların da canını yaktılar
emsal hisseler varmış onları niye kapatmadılar işte o hisseler19 Nisan 2018 - 16:25 www.borsagundem.com
Borsa İstanbul özsermayesi eksiye geçmiş olan ve faaliyetlerini yürütemeyecek kadar finansman sıkıntısına girmiş olması nedeniyle Transtürk Holding ve Esem Spor'u borsa kotundan atmıştı. Borsa İstanbul'da özsermayesi eksiye geçmiş, 3'te 2 oranında erimiş şirketler işlem görüyor.
Bu şirketleri GCM Menkul Değerler'den Enver Erkan belirledi.
emsal hisseleri saymakla bitmiyor kabak Transtürk Holding ve Esem Spor patlamış bu günde bizim başımıza patladı en azından +10 filan kapatır derken olan bu
yahu güzel kardeşim bugün defalarca tavan olacak dedin.olmadı. şimdide 1,12 lerden bahsediyorsun. ne akdar uç noktalarda beklentilerin var senin. bu işten tam olarak anlamayan yeni borsacılar var ister istemez etkilenir bu söylediklerinden.dikkat etmelisin yorumlarına.can yakmak iyi birşey değil
madem sende bu kadar namussuz olduklarına kanaat getirdin. iletişim ve şikayet kanallarını yazdım üstte. canın yandıysa ve manipülasyon olduğunu sende düşünüyorsan hadi buyur iki dakikanı alır.
Dunki tavan 1.30 ustunde tutmaya çalıştı sabah ki gap ta kapandı teknik çalışırsa1.45 yarın geçmeyi deneyecektir.. seçim öncesi bu sektör işlerin en iyi olduğu dönemdir patron raşit kuru ve kardeşi sürekli hisse satarak kağıdı yıllardır baskıladı şimdi kazandırmazsa hiç kazandırmaz bekleme taraftarıyım...