Ah kablo ah fi tarihinde 28000 lotum vardı. üzerine % 185 bedelsiz vermişti.
Hiç birşey yapmasaymışım köşeymişim:(
Printable View
Ah kablo ah fi tarihinde 28000 lotum vardı. üzerine % 185 bedelsiz vermişti.
Hiç birşey yapmasaymışım köşeymişim:(
Ne vole vurmuştuk be kablodan ....Hey gidi günler:party:
Global bir şirketin Türkiye ayağı bir kaç çapulcunun elinde ve adamlar bir şey yapmıyor ziraat maliyet 25 pozisyon açacaklar buna dikkat etsin
eski gözağrım.. cezaları bitmiş, brütten çıkmış.. rahat battı, bir miktar deneyeyim dedim yine.. olursa çerezlik benimkisi:)
Bırakın gitsin
niye gitmiyor
Inşallah bi hareket başlamıştır
Noldu buna yaaa soluksuz düştü birden
Bugün bir el attık 35-34 arsı 36 yaptı gönderdik kısa günün karı,tekrar 34.3 kapattı,neler oluyor acep,zaten bu hareketler yüzünden ceza gelmişti,ayni hareketleri tekrarlıyor:notr:
33.500'e düşmesi ilginç,gider gibi yapıp ayni anda ele veebiliyor:notr:
Bugünde oyun içinde oyun yaptı,31 peşi 34.300,tekrarında yine 31,sanırım kafasını genç işine taktı:he:
Bir önceki yılın ilk çeyrek bilançosuna göre satışları artış göstermiş
ancak bir önceki çeyrekte dönem kârı 9.948.000 lira iken bu dönemde
6.024.000 lira dönem kârı açıklamış. Kâr marjında düşüş var.
Hiç güvenilecek bi kağıt değil malesef
27.28 gösterdi oradan destek aldı 28 üstüne attı,zamanında 30 altına inmiyordu,onu geçtik 32 altına bile inmemişti,ne filimler çeviriyorlar acep,öncedende 26 gösterip 40 üstü yapmıştı:whistling:
Daha nerelere gelicek acaba bilgisi olan varmıdır
Neden dirki bu kadar verdiler
Nasıl bi kağıt bi türlü çözemedim
Moktan piyasamizin moktan hisselerinden biri.Hepi topu 10 bin lot aldigimdan beri hisseyi hergun baskıladi
Bugün ben satınca roketledi.Boyle bir düzende para kazanacağınizi sanmayın.
Adamlar kurumlara coktuler tarladaki ürünlere coktuler emeklerinize maaslarimiza coktuler hisse senetleri piyasasını boşmu birakacaklardi?
Hadi ya bi iyilik yapta bi zıpla artık
ne zaman zıplayacaksın
Yılbaşı öncesi 80 görülmüş,şimdide 24,25 bile zor yapıyor,birara 30 altına inmeyip kimseye şans tanımıyordu,neyse buralar toplama yeri sayılır,üstelik endex %50 pirim yapmış bunun gözü ise hep aşağıda...ytd.
Ne yazıkki öyle,çöken,çökene başta iktidar,üstelik yüzsüzce tepelerine ineceğiz,yalamalarıda suçlu by Kemal,sanki ülkeyi CHP yönetiyor,%50 akaryakıta zam yapılacağı yerde %300 yaptılar,mazota yapılan zam herşeye zam:plc:...neyse biz işimize bakalım,bu ş.refsizin önde giden patronu hisse satışına gitti hisse şimdi yerlerde sürünüyor,az el atsa tahtacısıylan hisse anında 30 üstünde...ytd.
Nasıl bi kağıda bulaştık arkadaş millet aya uçtu biz yaya kaldık
Noldu bu tahtaya kimsecikler yok
şu kağıda adam gibi bi yorum yapabilecek kimse yokmu
Investing sitesinde birisi buna bu hafta 29 vuracak diyip duruyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Ben eğlencesine aldım...
Teşekkürler...
Ben hala tutuyorum. Yarısı bunda, yarısı Işık Plastik'de. Ben bu iki kağıdı da hiç bilmem. Böyle kağıtlar da almam aslında ama adamın yazdıkları akıllıca ve doğru geldi. Heyecan olsun dedim, aldım...
Oradaki adam 29'dan yarısını vereceğim, kalan için 39-43 bekleyeceğim diyor. Şimdiye kadar doğru çıktı yazdıkları. Hayırlısı...
Not: Işık Plastiği sattım, Kızılbük GYO aldım. Orada acayip bir hisse değişimi var. Onu da bu adam yazıyor diye aldım sadece. Allah sonumu hayır etsin... :))
Allahım bol kazançlar versin
Valla bugün sattı 28.5-29 civarı. Ben de satıyorum. Aç gözlü olmamak lazım...