2 gün ani yükseliş yapıp geri çekilmesi enteresan.
Printable View
2 gün ani yükseliş yapıp geri çekilmesi enteresan.
Bu kadar eleştirsem de enseyi karartmıyorum zira ben şirketin yol haritasına güveniyorum.
tanıtek ortalığının tescili ile ihale haberlerinin geleceğini düşünüyorum.
aynı şekilde verusa girişim sermayesi kafein yazılımı halka arz edecek bu da değerleme için örnek olur.
yatırım tavsiyesi değildir.
Bu yıl içinde 8 - 10 arası mümkün bence.
suni sancı vermek lazım bu doğurmayacak :party::party::party:
tutsun içinde elbet doğar bigün :)
Düştüğü kademeleri çıkmakta zorlanıyor.
Fiktif ve kademeye oynayan çok.
Hayaller Akdeniz gerçekler Tuz Gölü....
yaziklar olsun. endex tavan oldu biz izliyoruz.
İki gündür %2-2 yükselen endekse ilgisiz kalmakta ayrı bir özellik olsa gerek.
Dün 80.000 lot alan A1 malı kustu yatırımın satışı szaldı, gedik artıya geçti.
Yarın yukarı hareket bekliyorum. Bu arada Tanıtek’in Aselsan’dan ihale aldığı söyleniyor. Aldıysa süper olur. İnşallah tescil ile birlikte aleniyet kazanır.
Yatırım , al/sat tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/kOAPJv.jpg
insanoğlu ne garip,
birkaç gün önce 5.69'a vermedi diye hayıflanırken şimdi 5.40'lardan 5.50'lerden almıyorum.
e madem düşecek, 5 lira veririm diyorum.
konsolidasyon oluyorsa arka planda güzel tabi,
bizde para yok da zaman çok.
hissenin yarın düşen trend ile sınavı var...
evet.. 68-70.. 70 in üstüne atabilirse gerisi gelir.. bu kağıdın endeksle pek işi yok ama düşüşe bahane olarak çok iyi kullandı.. ama şimdi endeksin saatlikteki yapısı umut veriyor.. buna rağmen 70 i kıramazsa.. kırmak istemiyordur diye düşünürüm
https://i.hizliresim.com/BLZ9ag.png
akguv genelinde bistle pek alakalı olmasa da 60 dk lık benzer yapıda.. bist tobo hedefine doğru giderken .. bizim akguvda dişe dokunur bi hareket yok.. şayet bistekine benzer hareket gelmezse o zaman niyet farklıdır derim..
bugünkü hareketi kim yaptı? bilgi verecek arkadaş var mi?
5,71 den sonraki ilk 5,72 yi yakan benim.. 1 lotla :) gerisini bilmiyorum
Hissede dönüş başladı gibi, düşeni kırmış.
Salı günü MLynch ve Yatırımın aldığı hisseler 81.000 lot olarak Citi yabancıya gitmiş.
BGC'nin aldığı 13.344 lot Türk Ekonomi'ye gitmiş. (Dünde 6.896 lot almıştı. Bunu neden önemsiyorum zira BGC'den geçen ay 430.000 lot alan fon/kişi malı buraya göndermişti)
Hisse dün ve bugün A1/Marbaş/ML arasında gidip geliyor. (A1/Marbaş keşke Gerel'dekiler olsa)
Bugün yukarı kapanış yapar ve haftayı yukarıda kaparsa güzel olur.
Olumlu piyasada ve yukarı dönmüşken şirketten gelebilecek ihale vs iyi bir haber satanları ve fonların ilgisini çekebilir.
Halk Yatırım'dan yapılan satış emeklilik fonlarından çıktı . Herhalde düşünce stop koydular.
MAİ ve Tanıtek ortaklığı Ekim ayından beri gündemdeydi ve gizlilik anlaşması imzalanmıştı. Tahsisli sonrası bugün 1 ay geçti ve yatırımcılar olarak kulağımız analist toplantısında anlatılanlar ve yönetim kurulu başkanının Blomberg'te yaptığı açıklamaların somutlaşmasında. Örneğin MAİ Ocak'ta Umman'da ortak bir yatırım yapacak dediler ve Ocak ayının yarısını geçtik. Dolayısıyla haberler havada kalmamalı ve periyodik bilgi paylaşılmalı.
Yatırım, al/sat tavsiyesi değildir.
Piyasaya rağmen bugün iyiyiz.
5.950 ve sonrasında 6.400 üzerine kalıcı şekilde atmalıyız. Daha sonra ihale haberleri ile yol almalıyız.
5,84 deki tepkisi önemli..
mesele 5,84 de ne zaman geleceği değil.. 5,84 den aşağı ne kadar düşeceği..
bakalim takas ne diyor? birisi hayrina paylassa iyi olur:)
meri teyze almış,
görelim hele kimin takasına gidecek
https://i.hizliresim.com/vjg5ZD.jpg
Merii teyze city mal alıyor 3 gündür alımları güzel, günlükçü a1 ayakçılık yaptı, altını tutamadı,yarın 5,90 atarsa grafik gayet güzel olur, teknik güzelleşir, alanlar hayrını görsün, güzel haberler olgunlaşmak üzere, umarım bu alımlar bize bunu müjdeler
ben 5,84 de vereceği tepkiyi merak ediyorum.. o seviyeden satış gelebilir diye düşünüyorum.. bu dediğim olursa düşüncemi bi grafikle açıklarım.. gözüm gün içi en yüksek seviye 5,84 yapıp yapmadığında olacak kısacası..
bakalım dediğim olacak mı.. adım adım gitmekte fayda var, burayı okuyan insanların boş yere kafasını karıştırmak istemem.. olursa şayet bir grafikle düşüncemi paylaşırım..
84 geldi hatta saniyelik de olsa 86 bile geldi.. şimdi artık klasikleşen cuma öğleden sonra kapanışına kaldı iş..
tahtanın üstüne "Yangında ilk satılacaktır" asmışlar herhal,
gören basıyor.
yahu kaçtan aldın ne zaman aldın,
herkes 3 lira maliyetli de biz mi 6 liradan ortak olduk :)
merak etmeyin.. kapanışı görmeden konuşmak erken ama şu ana kadar olması gereken oldu..