Bu adi hisse yüzünden 1.25 den Kront alamadım.Ona yanarım.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adi hisse yüzünden 1.25 den Kront alamadım.Ona yanarım.
Daha eksik belgeler düzenlenip spk 'na iletildi mi ondan da haber yok. Resmen yatırımcı ile dalga geçiyorlar.
Bu gidişle hissede kimse de kalmayacak, o zaman ne yapacaksın merak ediyorum.
Burası olsun, diğer forumlar olsun, hisselerin çok az bir takipçisi kalmış malesef. Onlar da artık vedalaşmaya başlamış. Hayat bitiyor sonuçta, ne yapsınlar?
Millet aya gidiyor, sen uyumaya devam et!
Rezilliği görüyorsunuzdur yatırımcılar,0.7x lere bile tekrar dönemedi. kasıtlı olarak ta baskılanıyor zaten. Siz siz olun bu hisseye bulaşmayın bence. Yıllardır süründürüyor milleti.
Ya sabır..!
Yahu dostlar, bu ş.......z senet niye böyle, firma nerdeyse bir ay olacak belgeleri gönderdiğini bildirmedi. Nasıl iştir bu? Firma telefon numarası var mı? Arayalım, soralım, yeter artık 😤😤😤😤😤😤
Kasıtlı olarak haber vermiyorlar ve uzatıyorlar diye düşünüyorum. Millet umudunu kesip gitsin diye herhalde. Yada bekleyen de boşa bekliyor da olabilir. Zaten yıllardır kan aglatmadi mi?
Zaten hissede hacim de düştü. Alan yok, satan var ancak.
hani artiz dayı diyorya ne tıkırtı var ne sıkırtı var
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Utanın utanın, Şu Denge yatırım holdinge bakın, sermaye 11.000.000 TL, piyasa değeri 169.000.000 TL. Sizinki sermayesininde altında sürünüyor.
Kimin yatırım şirketi olduğu belli..
Egcyo Sermayesi 66.000.000 olsa bile yeni hali ile ederi herhalde 45 - 50.000.000 da kalır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ege tarım atağa gectii
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba haber mı geldi
Tahsisli belli mi oldu. Birden artması tuhaf
Bakalim akşama kokusu cikar
Tahsisli haberi kokusu olsaydı, tavana kilitleri, kimseye alttan vermezdi. Her zamanki hareketler.
Bence borsa kapandıktan sonra bir haber gelecek
Her zamanki hareket görüntüsü vermeye çalışıyor bence
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bence önemli olan tahsisli başvurusunun onaylanıp onaylanmaması değil.Onaylanırsa hareket edip etmeyeceği...
Tamcık bu şirketi 1 tl den satmaz .Dolayısı ile alanda bir şekilde kendisi olmalı.Eğer öyle ise neden yukarı taşısın hisseyi?
Bana kalırsa şirketin gerçek anlamda bir değere ulaşması minimum 1-1.5 seneyi bulur.Tahsisliden onaylanan para yatırıma döner ciro ve karlılık artar yada artmış gibi gösterilir ve hisse gerçek bir değere ulaşır.O nedenle kısa vadeli hayaller kurmak doğru olmaz gibi...
Egcyo nun tarım temalı ilk girişim sermayesi olmasına güvenip yatırım amaçlı aldıktan sonra uzun yıllar Egcyo da sürünen birisi olarak şunu ifade edeyim. Tahsisli onaylansın veya onaylanmaaın bunlar fasa fiso.Patron ne zaman isterse o zaman gideceğiz. Tahsisli onaylansa bile sonrasında belli bir süre beklentinin aksine hisseyi baskılayarak milleti bezdireceğini ve milletin elindekilerin toplamadan gitmek istemeyeceğini düşünüyorum. Allah uzun ömür verirse görürüz.
Dün günlük girip çıkmışlar sanki. Alttan aldıklarımdan biraz ben de satışa koymuştum. Onları alttan tekrar yerine koydum. Bugün ve yarın yine hareketli olabilir diye düşünüyorum.
Dün 0.70-73 arası dagitilanlar şimdi 0.67-69 arası yerine konulmalı değil mi? Birileri kaybederken birileri de kazanacak.
Borsaderinlik diye bir site vardı.şu an çalışmıyor.yerine ücretsiz önerebileceğiniz veya bu site ile ilgili önerebileceğiniz çözüm var mı...
Hayırlı olsun iyi niyetli sirketimiz 6 ay sarti kabul ederse yolu aydın olsun ama hala insan bunlara gram guven yok
. Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, 200.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde
22.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin mevcut pay sahiplerinin yeni pay alma hakları kısıtlanmak ve tahsisli olarak satılmak
suretiyle 44.000.000 TL artırılarak 66.000.000 TL’ye çıkarılması kapsamında ihraç edilecek B grubu paylara ilişkin ihraç belgesinin
onaylanması talebinin,
a) 1 TL nominal değere denk payların satış fiyatının 1 TL’den ve Borsa İstanbul A.Ş.’nin (Borsa) Toptan Alış ve Satış
İşlemlerine İlişkin Uygulama Usul ve Esasları çerçevesinde oluşan baz fiyattan aşağı olmamak üzere belirlenmesi,
b) Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payları tahsisli olarak satın alacak kişilerin söz konusu payları Merkezi Kayıt
Kuruluşu A.Ş. nezdinde hesaplarına geçtiği tarihten itibaren 6 ay süreyle Borsa’da satmalarının kısıtlanması
suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
SPK bülteninden :
4. Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, 200.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde
22.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin mevcut pay sahiplerinin yeni pay alma hakları kısıtlanmak ve tahsisli olarak satılmak
suretiyle 44.000.000 TL artırılarak 66.000.000 TL’ye çıkarılması kapsamında ihraç edilecek B grubu paylara ilişkin ihraç belgesinin
onaylanması talebinin,
a) 1 TL nominal değere denk payların satış fiyatının 1 TL’den ve Borsa İstanbul A.Ş.’nin (Borsa) Toptan Alış ve Satış
İşlemlerine İlişkin Uygulama Usul ve Esasları çerçevesinde oluşan baz fiyattan aşağı olmamak üzere belirlenmesi,
b) Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payları tahsisli olarak satın alacak kişilerin söz konusu payları Merkezi Kayıt
Kuruluşu A.Ş. nezdinde hesaplarına geçtiği tarihten itibaren 6 ay süreyle Borsa’da satmalarının kısıtlanması
suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Şirket bence de bu şartı bilerek hareket etmiştir. Tahsisli gerceklesirse, alanlar Ağustos ayında en az 1,5 TL den satabilmeli değil mi? Kar yapacak ya! Yolumuz uzun sanki.
Alan vatandaşlar kim acaba. Onunla ilgili açıklamayı da şirket yapar herhalde.
Önceki tahsisliyi sahibi aldıysa büyük ihtimal o alır..
Kap haberlerine baktım düşmemiş hâlen.
bültende çıktı haber
77 den son anda yakalayabildim.:)