https://i.hizliresim.com/Jm7vnk.png
Printable View
Sn.because
Kısaca : Şirketin unvanı ve sermaye tavanı değiştirildi
Şirketin genel kurulu toplamasıda ayrı başarı
Şirkete güven yok
Bedelli sermaye artışı olabilir algısı oluşturuldu
Piyasa bozulunca çakıyorlar fakat alanlar asıl mal sahipleri!
Because dertleri neyse izleyip göreceğiz
Teşekkürler... hakkımızda hayırlısı. azda olsa
maldayız. gazamız mübarek olsun...
Defter değerinin 1/3 1/2 Gyo lar var!
Borsa sabıkası olan bu kağıt gyo olup da nasıl prim yapacak , biraz zor olacak sanki!
Adese market işinden zarar ettiği için mecburen faaliyet alanını değiştirdi
Fakat sonuç ne olur?
hiçbirsey olacagı yok...
Üsküdar gider iken aldıda bir yağmur...
Grafik için çok sagol. bide kendince yorumlasaydın
çok makbule geçerdi... çok sağol
Desteğe gelmiş
buradan ♡♡♡ yukarı inşaallah
Ramazanın yüzü suyu hürmetine bugün
kır şu zinciri... VİRA BİSMİLLAH
full nakitle düşmesini bekliyorum... el mi yaman
bey mi yaman!!!
Brüt takasta bile cep to cep yaparak tahtayı basıyorlar
Adese sokak çocuğu muamelesini bile fazla görüyorlar
Seha yapıyı kapsamına alır diye düşünüyordum ama sadece bir projeyi devraldılar. Sanırım böylece ilişkili taraf alacak verecekleri nötürlemeye çalışacaklar.
tercihini Asaf inşaat tarafından kullandı. %24 ortak olmuş oldu,
gayrimenkul oldu, Konyada arsa karşılıyı iş aldı. Hİç yukarı
tepki vermedi...
bide önemli konu; avm marketten gayrimenkul e geçtiğinde
kapa attığı yazıda tür işleyiş degiştirdiğinden dolayı
aynı kap haberinde geri alım (çağrı) fiyatı belirtmek
zorundaymış. fakat belirtmediler... Bu çok önemli...
ne kadar doğru tam tefarruatını bilmiyorum. bilerek
veya bilmeyerek yanlışlık yapıldı diyorlarrr... araştırmak gerek.
aynı konuda örnekleri varmış. a bilmem ne güvenlikte olduğu
gibi... bakalım neler çıkacak. böyle şeyler duydum. ne kadar
doğru bilmiyorum. YTD
EMA55 üzerine çıkmadan umut yok
Yönetim yatırımcısını ters köşe yaptı
İttfh alacak otelendi
Market devirlerinden elde edilen gelirler aciklanmadi
telegram grupları tam bir kaos ortamı..insan bildiğini de unutuyor oralarda. bu dedikodu oralardan yayıldı.ama aslı astarı yok. Şirket esas sözleşmesinde zaten var olan ve yapmaya devam ettiği bir işi büyütüyor, diğer işten çıkıyor.önemli nitelikte işlem tebliğinin hiçbir maddesinde bu işlem yok.bu adamlar bu işlerde yaş tahtaya basmazlar. o kadar basit değil.bu dedikodunun yayıldığı gruptaki adamı da okudum,bildiğiniz üfürüyor..
Madem ADESE yi gayrimenkul yaptırım şirkete dönüştürdüler, “seha yapı” da Adese ye devretselerdi.. Birde çok yüksek olan ilişkili taraf alacak vereceklerinini nötürlenmeli.
ittfh holding bedelli başvurusunda elde edeceği fonu iştiraklerine olan borçlarını ödemekte kullanacağını bildirdi. 1 yıla yaklaşıyoruz bu borç ödenmedi.(221 milyon tl )bu yüzden Adese gayrımenkullerini geri alamadı ve bankalarla olan vefa hakkını 2 kez öteledi.
Son öteleme ile ağustos ayında gayrımenkuller geri alınabilir. Tabi ittfh borcu öderse...
Bayraminiz mubarek olsun
al birini vur ötekini... durum bu... kısır döngüye devam...
adese sen nelere kadirsin...
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Şirketimizin 28.05.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,
Şirketimizin gerçekleştireceği %300 oranında 756.000.000.-TL tutarında bedelli sermaye artırımına ilişkin olarak alınan 25.05.2021 tarih ve 11 sayılı Yönetim kurulu kararına istinaden, ekte yer alan Denetim komitesinin hazırladığı "BEDELLİ SERMAYE ARTRIMINDAN ELDE EDİLECEK FONUN KULLANIM YERLERİNE İLİŞKİN DENETİM KOMİTESİ RAPORUNUN " kabul edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/938757
Çok düşmüş baktık bugün aldık.Esasında şaşırdım bir ara 3 üstündeydi,bu geberik hisseyi korkumdan 2 üstünden postalamıştım ondan sonra devamlı yükseldi,bugün dikkatimi çekti 1.55 görünce,bedeli geleceğini bildiğim için ondan aldım,her bedelliye girişte bocalanıyorum yinede iyi kötü kazanıyoruz,yanlız bu GYM işini nasıl götürecek bakalım gurup değişikliği ile !!!
Adese Gayrimenkul'ün 25.05.2021 tarihli KAP açıklamasıyla (https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/938023) ana faaliyet konusunun değiştiği anlaşıldığından, BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Temel Kuralları'nın 7.6 ve 7.8. maddeleri gereğince, aşağıdaki endeks değişiklikleri yapılacaktır...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/938767