beklemeye devam.:)
Printable View
beklemeye devam.:)
Bir uyarım daha olacak. Bu ETYAT nedir ne yapar en önemlisi bu hisseyi kim fiyatlıyor bi araştırın. Borsada binlerce tl paranizi yatiriyorsunuz. Bu adamların fabrikası mı var ? Bu adamlar birşey mi üretiyor ? Bu adamlar ticaret mi yapiyor ? Tek yaptiklari bi tahta yapip kim ne aldi kim ne satti adim adim takip ediyorlar. Yatirim ortakligi olur mu hic kurt ile kuzu beraber ayni sofraya oturmaz. Dikkat edin arkadaşlar. Bu hisse yarın işlem görmeyen bi hisse olup çıksa kim ne diyebilir. Borsada bir kere batmak gerekir ki bu borsa illetinden kurtulun. Gecmis olsun. Gürcistandaki insaatlarda sizinde bir tuglaniz oldu.
Ya arkadaş burada herkes hissesini aldığı şirketi iyi kötü biliyordur.Hisse az bir aşağı yapınca hemen akıl vericiler doluyor buralar.Burada bu hisse çok sağlam diye alan yoktur zaten.Ani yükselip ani inişleri olan bir hisse ona göre risk alan alıyor.Yani siz burada kimsenin bilmediği bir şey söylemiyorsunuz.Söylediklerinizi burada herkes biliyor ayrıca uyarmanıza gerek yok yani.
Hisseyi alanlar malesef uzun vadeli yatırımcı olacak gibibgörünüyor. Galipte sanirim mal kalmamistir 2 milyon lota yakin da bugün satti. Ya kötü bisey var ya da galip kendi kağıtlarına dönmeye karar verdi. Al sat tavsiyesi değildir..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi 1 den alan kim görebilen varmı... 1 den topluyor biri 1,01 e set kurmuş diğeri
Daha halen dip yapmadı 1 TL yuvarlak hesap demeyin. Siz aldıkça basacaklar. 0.85 TL görecek gibi insanları uyarmak gerekiyor. Alan zaten satmasın. Almayan da heveslenmesin. Kese kağıdı 10'lu 1 TL dışarda burada halen pahalı satiliyor.
KAP: MTY [ETYAT ] METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
08/12/2017 tarihinde Euro Trend
Yatırım Ortaklığı A.Ş.(ETYAT) payları ile ilgili olarak
1,09 TL fiyatından 90.413 adet alış işlemi ve 1,08-1,12 TL
fiyat aralığından 1.512.746 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
birlikte Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız
08/12/2017 tarihi itibariyle % 0 olmuştur.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
metro 08 de malı bitirmiş 08 den aşşağı kim sattı o zaman
daha haberşn devamı var diğerlerinide sattı bugün az sonra haber dğşer büyük ihtimalle 3 şirketide boşalttı galip kaldıysada çok az bir şey kaldı elinde olanlara geçmiş olsun.
Kime satti o kadar lotu, uc gun once yuzde 20 si vardi elinde..haftalik ve gunluk takasa bakmak gerek
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satti da kime satti kardesimm..ky mi?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip sıfırlamıs birinde daha vardı. %7 lik pay ondan da satış haberi gelebilir. Neyse galibin bu hissede isi simdilik bitmis heralde.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip gitti ise kim alir bu dandik kagidi ??? Bu kagidi alanlar zaten Galip aldi diye aldi. Etyat 0.50 kurus etmeyecek kese kagidi senelik net kar donerci dukkani kadar degil. Yanlislikla 6 ayda 2 kisi belki sarhos felan borsa oynarsa alir. Show bitmedi daha pazartesi piston aşağı ...
Geçmiş 2 hafta yapılan hareketlere bakın. Hep aynı şablon, 1,20 üstüne çıkar hemen 5-6 kademe düşüş ve takip eden 2-3 gün içinde 1,00 - 1,05 kanalına indir. İlk 5 alıcı kurum dışında yüklü alanlara baktığımızda KY almış denecek sonuç yok
Bu benim şahsi düşüncemdir ve birileri alsın diye tavsiye içermez.
Yatirim yapilacak kagit degil herkes farkinda bunun .. trade yapilir oda sansin varsa
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,03 -05 falan gosterip 96 kurusa gelebilir benimde tahminim bu sekilde
Her yerde cakallar geziniyor arkadasim...gerel bile 2 tavan yapamadi tesla haberiyle..bera ama 7-8 tavan gitti..bir haberle..vs vs..birazda kismet olmali insanda...
Bundada galip cikti diye 80 kuruslar ne alaka adam satmis bitirmis zaten ..duscekse satin pzts elinizdeki mali..kurtulun
Adam zaten elindeki malı 1.08 ve 1.12 araligından satmış.Tepki alımlarıda 0.99 1.00 ve 1.01 kademelerinden 4.5 milyon lot alımıyla geldi.ilk destek çalıştı.Bu kadar malın hepsinide ky almadı.Bence pazartesi salı tepki godtererek yukarı çıkacaktır.KORKARAK hisseyi satıp zarar etmenin mantığıda yok.
Haftalık yayımlanan raporda pay başına değer olarak 1.26 veriliyor. 4.000.000 satış görünüyor bir aracı kurum tarafından, işlem hacmine bakıyorsun 7.000.000 tamam birileri satıyor ama birileri de alıyor. Bukadar satışla, günlük ortalama miktarına bakarsan taban yapmalıydı. Şu anda hisse pay başına verilen değerin çok altında. Yılsonu değerlendirme nasıl yapılacak? Kararsız kaldım, beklesem olur mu diye!
Herhalde Denizbank takasinda ki 4.5 milyon lotu sattılar. Yada sattık görüntüsü vermek istiyorlar. Yapacak bir şey yok beklemeye devam.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://share.matriksdata.com/Images/...2038555601.png
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap açıklamasında Metro payım kalmadı diyor burda 500 bin alış var bu nasıl iş anlamadım
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamın metro ile başlayan bir sürü şirketi var biriyle alırken diğeriyle satıyor.
Metro menkul, metro turizm, metro ticari ve Mali yatırımlar gibi liste uzayıp gidiyor . Alım yaparken metro menkul üzerinden yapıyor diğer aracı kurumlara virman yapıyor.satislarida diğer aracı kurumlardan yapıyor. Bu yüzden ne kadar mal toplamış mi belli olmuyor.
Şu son 8 aylık hareketleriyle ben al-sat yapıyorum mesajı veriyor . %20-30 yükseltir sonrada karı görünce satarım görüntüsü veriyor. Öyle 2-4 hayali kurma avucunu yalarsin demeye getiriyor. Bakalım galip ne yapacak. Bunlarda oyun bitmez.elimizde bir tek silahımız var oda beklemek. Onunda kazandırması garanti değil.[emoji3] bol kazançlar dilerim.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal GÜRCÜ, beni de 0,97 den hisse sahibi yaptın.
Gun sonu pasta yokmu ki
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fadd3f8144.jpg
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkurler arkadşlar
2 kademe çorba parası çiksin diye girdik elimizde kslmasa bari
Takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9b85154e16.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah burdan döneriz. ....Bol kazanclar ....tabiki hayal ürünü yatırım tavsiyesi degilhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...39e669f0b8.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi