Pasta varmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pasta varmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtaci kisada kimseye ekmek yok dedi heralde.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce Hüplet Sonra Gümlet günü... kaşıkla ver sonra kepçeyle al...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa filan mı sattılar acep. Ortalama çok yüksekte kaldı. Birde buralara getiren finansman bu gün artıda kapattı. Son 1 ayda 3.85 ortalama ile 689 bin lot almış. Bence çok büyük bir oyun var. Anlamadim ama yakında çıkar kokusu. Ama bence de bu hareket silkelemeydi. Kesinlikle de ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özdericide olduğu gibi açıkta yakalanırsa o zaman görür tersi :)
Tahtada sığ...
Takas paylaşabilecek varmı arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biten bisi yok insanların mebaline girmeyiniz. Son 1 ayda finansmanın citibanka aldığı yaklasik 700 bin lot 3.85 maliyette mal var. Bu adam babasının hayrına almıyor heralde. Hisseyi 4.36 ya getirende finansman ve şuana kadar satışı yok
gerçek öz sermayesi ve esas faaliyat karı ortaya çıkınca fiyatı kaç lira olur acaba.
en az şu anki fiyatının 2.3 katı olacağı aşikar.
Benim de hedefim 6 tl kısa vadede
kisa vade grafikler tempo diyor.bakalim 3.50 bugun deneyecekmi üç kağatcilar.ytd.
ben finansal tablolarda veya varliklarinda bir kacak goremiyorum. neden oyle dediniz. gercekten bisiler mi biliyorsunuz sallamasyon mu?
ben beraber konuya aciklik getirelim diye demistim ama ins herkes sevinir.
Sanirim sürekli satış yapan vakıfın mali bitmek üzere
Iyi basiyorlar..2,80 ve alti alim dusunulebilir..
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf son yarım saattir alım satım yapmıyor. Bu gün de 200 k lot sattı. Şuan başka satıcı yok. Şahsen yukarı doğru hareket bekliyorum
Bu robotlarla bas edemiyoruz. Yetişemiyorum algoritmalara
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf robotumu
Genel takas atabilirmisiniz
Vakıf 200 bin finansman 100 bin saticili; alımda en çok ziraat 105 bin ak 70bin, iş 60 bin
halbuki o kadar yazdım fazla değil 3 sayfa geride uzun uzun anlattım yapmayın dedim operasyon bitti dedim alanın çeyizinde kalır dedim ama birileri anlamadı ya da millet anlamasın diye çabaladı. peki sonuç 3 sayfa önce not aldığımız fiyat 369 du peki şimdi:thumbdown:
Çağrı fiyati olmiycakmi ben mi yanlis biliyorum
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapacak bisi yok mecbur beklicez. Ama tebrik ederim haklı çıktın. Simdilik. Bende şubat sonunda yazarim
Deniz 1.17$ dan satildigina gore cagriyida bu fiyata yakin yapacaklar
Benden baska kimse bunun ve deniz bankin 5 ustune atacagina inanmiyo galiba
Bende varım kardeş [emoji5]
Dusmesini zevkle izliyorum, elimdeki kadar daha alacam ve oturup bu sever cikisini izliycem
ah be güzel kardeşim işte bizim küçük yatırımcı olarak en büyük hatamız duygusallığımız hisseyle yaşadığımız bağ! ama spek öyle mi? ister ki en çok ben kazanayım. bakmayın ortalıkta gezen üstadların " yeterki benden daha çok kazanın" safsatalarına! kafalarında hep " ben bu kadar riske gireyim adam gelsin iki trade etsin benden çok kazansın yok öyle bir dünya " mantığıdır. Sonra ne olur mesela ekstre de koyabilir "bilmem ne kadar zarar ettim yeterki siz kazanın önemli değil" babında ama o zarar fiktiftir çünkü hisseyi götürmek için çalıştıkları onlarca aracı kurumun başka birinden kendi malına alış girmiştir ve maliyeti yüksek görünen malı fermuarı çekmeden önce küçük yatırımcıya gelişine kaktırdıkları için görünen zarardır o aslında!
Şimdi siz de çıkmış zevkle izleyecem düşüşünü falan diyorsunuz! dikkat edelim alışkanlık yapmasın zira bu işin sevmekten ziyade tecavüze dönmesi an meselesi:yes::notr:
YTD.
Daha ne kadar tecavüz edebilirler ki kağıdı zaten 2.85 ten alıp 4.36 ya götürmüşler. Nolacak 1 tl mi olacak.
Ha 2.50 'ye gelirse 20.000 aldık bir 20 bin daha alır maliyeti düşürürüz ama dua aşamada satmak mantıklı degil
Denizin satisi 2019un ilk ceyregine kaldi başkan
Bas bas bas gel aşağı geeeeel en az 1.70 istiyorum gel
bilen bilir bilmeyen ve isteyen de hdfgs in topiğine girip bakabilir zira orada da 6 hareketinden sonra hisse bedelsiz verip sonrasında 4 lerde tutunup 250 lere geldiğinde de sizin gibi yazan çizenler vardı biz de kendilerine bu hisse ilk 1.70 lere gelir sonrasında da biraz daha salıp bedelli haberi patlatırsa görürüm demiştim ve tamda dediğim gibi oldu ha ben de kol kestim orada ama çok defa da uyardım insaniyet namına tıpkı burada geçen hafta (geriye dönük fazla değil 6-7 sayfa okusanız görürsünüz) uyardık ama bir hırsdır gidiyor. ne diyim inşallah burada da öyle olmaz:yes::notr:
ytd.
yorulmayın diye kendim aldım getirdim. hissenin her noktasında yazmışım şu 2 haftalık süreçte başında demişim ki 3 liradan almayan gider 4 ler den alır sonra da oturur ağlar bu borsa garip bir yer bile demiş miyim demişim sonra geri gelirken atlamayan size tuzlatırlar çeyizlik yaptırırlar demiş miyim demişim ahanda belgesi:rules:
mesela şuan bu hissenin 2 hafta önceki toplama hareketi gibi mal toplanan 3 tane hisse takip ediyorum ama etik olmadığı için buradan paylaşmayacağım ve eminim o hisseleri de bugün buralardan almayanlar 2 hafta içinde gidip zirvelerden almak için sıraya girecek:rules:
doğrudur kardes. ama anlamadigim onceden beri bi sahibi vardi bu tahtanin. nasil olduda bu hasan mese tayfasını soktu tahtaya. ytd.