şirket bilgi formunu bulamadım ne kadar vardı elinde bilen varmı
Printable View
şirket bilgi formunu bulamadım ne kadar vardı elinde bilen varmı
Yaklasik 14milyon TL tutarindaki hisse daha dolasima girecek. Sirketin icerisinden haberi olan ortagin bu fiyatlar yeter diyip hisselerini satisa hazirlamasi kotu haber.
Butun bu hisselerini hemen kisa vadede satmak isterse biraz daha asagilari gosterirler gibime geliyor.
bu satış 1 cil piyasada mı satılıyor. 2 ncil piyasa da mı. borsa da işlem görmeyen diyor da
Ok
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
belki de kocasına kardeşine babasına birine satacaktır. olamazmı
Amaç hisse likiditesini artırmak da olabilir. Belli olmaz.
yine aileden buna benzer haberler gelmez ise, çok ta can sıkıcı olmayabilir. sonuçta 680bin lot çok ta aman aman bir büyük bir miktar değil. tersine buna benzer aileden yeni yeni haberler gelirse bu elbette farklı algılanacaktır; çünkü işin rengi biraz değişmiş demek zorunda kalırıız o durumda.
beri tarafta hisse hala gücünü koruyor bence. geçenlerde de dikkat çektiğim 19,90 üzeinde kaldığı sürece kanaatim o ki, trent bozuldu denemez. neticeten bu olumsuz haber hisseyi bugün sadece %1,6 geriye çekti. normal günlerde de %1 veya %2 veya %3 vb gibi negatif kapanışlar yaptığı zamanlar oluyordu. piyasa bu haberi çok ta önemsemedi gibi şimdilik.
sn Mann, sanmıyorum böyle bir amaç olsun. şirketin elinde geri alım programı çerçevesinde alınmış 900küsurbin lot var. bu kadar lot tahtadan çektiler ve alındığından beridir tahtaya dönmedi. eğer amaç tahtanın derinliğini artırmak olsaydı bu kullanabilirlerdi. tabi benimkisi tahmin; yanılıyor da olabilirim.
ama her halükarda tahtaya "birparça derinlik" kazandıracağı da kesin.
680bin lotun borsada işlem gören tipe dönüştürülmesiyle,geri alım programıyla alınan 900bin lotun 680bin lotunun satış haberi gelmesinin arasında ne fark var açıklayan olur mu?bilmediğim için soruyorum,bilen ortaklar yorumlayabilirmi?
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce elimde kalan tüm yataşları satıp başka hisselere geçmiştim. Yani 18 de 21 e giden hareketi kaçırdım. Ama uzun süre yataşlı olduğum için takip listemde tutmaya ve tekrar alım için fırsat kollamaya devam ediyorum. Bugün gelen haberi nasıl okumak lazım bilemedim. Bir kere 600 küsür bin lotu tek seferde satmayacak herhalde sadece borsada satış yapabilme imkanı elde edecek. Yani belki de hedefi bu seviyelerden değilde 30 lardan satmakta olabilir. O yüzden çok panik yapacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Bilanco iyi geldikten sonra tınlamaz.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar sığ işlemlerin döndüğü ortamda eğer satmaya kalkarsa 10 gün taban taban gider mümkün mü değil.
ama işlem hacimi 4-5 milyonu bulur fiyat 25-30 lar olursa ancak değerlendirirler diye düşünüyorum. ya da al gülüm ver gülüm bir cepten bir cebe işlem yapar diye düşünüyorum.
Daha öncede yükseliş başlamadan önce 1, 1,20 fiyat aralıgında ortaklardan birisi satış yapabilirim belki diye haber yollamısdı ama satış yapmamısdı o haberle tabi satanlar olmusdu hemde yüklü , hatırladıgım kadarı ıle 1,15 lerden tabana kadar 1 miyon tek emir vermişerdi sanırım. tarihi hatılayamıyorum yoksa işlemleri bulurum.
yavaşş yavaşşş yataşşşş
Yataş ı aradım Habibe hanımın hisseleri kuruluşdan gelen ilk hisseleri imiş yani borsadan alınan hisselerden değil. Habibe hanım yönetim kurulundan mış...
yanlış anladı isem lütfen düzelt sn ROMEO.
"yani bir ortak haber yolladı satacağım diye. sonra da bizim gibi ky de bu haberden korkup hisselerini aşağı ve daha aşağı fiyatlara belki de epey zarar ederek sattılarar. ama meğerse haber yollayan şahıs sonradan satmaktan vazgeçmiş." eğer böyle ise, buna "manüplasyon" demiyelim de ne diyelim.
baştaki cümlemi tekrar edeyim: yanlış anladı isem lütfen düzelt.
yine aynı numarayı çekebilir mi demek istediniz yukarıdaki mesajınızda?
Gönderim Tarihi
20.10.2014 11:30:31
Tarafıma ait olan Yatas Yatak ve Yorgan San. Tic. A.S paylarından bir kısmını 29 Ekim 2014 tarihine
kadar borsada satıs yoluyla satmayı planlamakta olup, Sermaye Piyasası Kurulu II-15.1 sayılı Özel
Durumlar Tebligi kapsamında yaptıgım açıklamadır.
Saygılarımla.....
---
28.10.2014 10:53:53
20.10.2014 tarihinde yapmıs oldugum duyuruya istinaden; tarafıma ait Yatas Yatak ve Yorgan San. Tic.
A.S paylarına iliskin olarak ilgili dönemde herhangi bir satıs islemim bulunmamakta olup, kamuoyuna
duyurulur.
Saygılarımla.
Haber geldikden sonra 2 gün sert hareket etti diye hatırlıyorum. vakti olan varsa araştıra bilir
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d6a6634e50.jpg
Kasım 1998 mi 😲
Facebook da profili bile var.
bilgi için teşekkürler sn ROMEO. adam spk kanalıyla manüplasyon yaptığını itiraf etmiş aslında. o panikle zararına satış yapan biri suç duyurusunda bulunmamış diye merak ettim doğrusu.
bahse konu tarihler arasında hisse fiyatı şöyle olmuş:
https://i.hizliresim.com/2EZZ4N.jpg
haberin geldiği gün (20/10/2014) en yüksek 1,18 görmüş. işaretlediğim bölgede en düşük 1,02 görmüş (22/10/2014). ayrıca 22/10da hacimde çok ciddi artış olmuş 8,3milyon lot olmuş.
Arkadaşlar hisse ciddi primlendi.Kurucu hisse sahiplerininde buna tekabül zenginlikleri arttı.
MaşAllah MaşAllah.
pivot kırar mı bugun ? görecez . pivot noktası 20.88 .
yazıp ekrana bakıncaya kadar kırmış. hayırlı olsun. hacim olursa kalıcı olur.
21 tl
yavaşşşş
yavaşşşş
yataşşşşş
hay maşallah kağıt bu ya hu
Hissenizi kaptirmayin diye 50 kere yazdim, tutun, satmayin. Daha yeni basliyoruz.
Yükselişte kim aldı gören arkadaşlar pastayı paylaşabilir mi...
Yataaaşşş. ...
20.84 de 20 bin lot koymuşlar.
Silme bari de yolumuza gitsek
Silse olacaktı
Acaba 20bin lot, Habibe Altop Kurul'un satmayi planladigi 680 bin lotttan mi? Hafif hisseyi yukari kaldirip elindeki hisseleri eritmeye mi basladi acaba? Habibe Altop Kurul'un toplam hissesi %5'in altinda oldugu icin hisse satislarinda KAP'a haber gondermesi gerekmiyor sanirim?
son günlerde satış kademelerinde artış var bu habibe hanımın satışı mı yoksa haberi sevmeyen yatırımcıların tercihimi acaba
Habibe hanım satarsa bildirmesi gerekli ( yönetim kurulunda oldugu icin) diye biliyorum. yanılıyorda olabilirim...
yavaşş yavaşş yataşşşşş