Bu seviyede durmaz herhalde ya aşağı ya yukarı gidecek gibi......
Printable View
Bu seviyede durmaz herhalde ya aşağı ya yukarı gidecek gibi......
Düşünüyor nmsz...
30 Haziran Cuma günü buralardan 2.77 tavanına gitmişti. Sonra da 3.23 görüldü. Tekrar aynı noktaya gelmesini pek beğenmedim, hareketin bittiği anlamına gelebilir bu. Yataya bağlayacak sanki buralarda ama belli de olmaz, bakarsın tekrar 3 üstüne atar.. Bilme şansımız maalesef yok bunu..
Bilen biliyor malesef... Ky bulanık suda balık avlıyor....
2,3 üstü yok diyor.....
yıllardır işlem hacmi çok çok düşük bir kağıttı.
şu veya bu şekilde çok iyi bir işlem hacmine ulaştı.
açıkçıların. fonların. speklerin dikkatini çekmeyi başardı.
hakim güçler bu kağıdı belli bir noktaya getirmeden bırakmaz.
ama iyi haber ama spek bir şekilde bu yatırılan paraların karşılığı alınacak...:)
aman küçükler uzak dursun araya girip de spekin oyununu bozmasın.
şirketin hisseleri yabancılara satılıyor mu?önemli şirketler ve kişiler bu hisseleri neden topladı?önemli bir gelişme olabilir şirketle ilgili.ytd.
Hadi hayırlısı hareket başladı....
Takas varmı arkadaşlar.tsk..kımalıyor...
bence açıkçıların beklediği düşüş gerçekleşmedikçe panikleyip alıma geçecekler.
https://i.hizliresim.com/YNDd5A.jpg
Son durum...
2.4 görüp çakarlar demiştim tam görmüş şimdi 2.20 altı bekliyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1385f1083c.jpg
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye olarak algılamayın ama bugün sert bir yükseliş hatta tavan olabilir gibi geliyor bama
Bilmiyorum ama iş genelde kendi takasinda tutuyor. İyi yükselmiş kağıtları genellikle iş aliyor. Sanırım bir kismi ky. En cok ky işte var...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıkçılar %600 den mal buldular bugün şu an açıkçılardan talep yok, tavan zor gibi bence. Bu arada açığa mal kim kiraya verir ki?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Burada ''game over'', operasyon yemiş kağıt bir kaç yıl iflah olmaz. Yatırım tavsiyesi değildir.
bir gece ansızın....derler yaaa
buralardan tavan zor artık. burdan sonra ya şelale yada hızlı yedire yedire 2.xx altına atarak 1.3x-1.4x bandına kadar çekilme beklerim. galip ağada çıkmış olur. bu arada çankayada yapımı devam eden projeden gelecek 50% e yakın gelir paylaşımı (yaklaşık 40+ mil TL+KDV) gelir ile 1.3x-1.4x bandından tekrar yukarı ivme yapar artık (yıl sonuna yada 2018 başına kadar), ama zamanı var yukarı gitmeye. Bu arada normal şartlarda RIVA arazini (yüzlerce dönümü yandaşlara ucuza peşkeş) çekmese idi şu an ALGYO fiyatlarında bile olabilirdi gibi.:cool::notr:
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
görüntü şuan için VERY NEGATİF ise de, yıl sonu beklentim (RINA araziler gibi peşkeş katakulle olmaz ise) 2.7x-3.5x arası biryerler olacaktır. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
ATEKS'e bekleriz (1/5 portföy ile ordayım) bu arada dostları orda taze beklenti yıllardır var & artık pişme-patlama zamanı yakındır.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
son kap bildiriminde %7.52 si halen elinde mi degil mi 600 de açıkçı var.bir gece ansızın.
600 rakamını nerden bıldunuz acaba? Ve neyi ifade ediyor?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Iki gündür takipteyim maşallah ky bir hayli fazlalaşmış. Artık vazgeçtim inşallah artarda kazanırsınız. Ytd
Ağa elinde geriye kalan hisselerin maliyeti sıfır olmalı ki, her fiyata geriye ne kaldıysa çıkarıyor. Akşam KAP haberini bekliyor olacam. Ne zaman elindeki mal biter, o zaman alırız biraz.
Bunu yakında brüt takasa da alabilirler, demedi demeyin. Yatırım tavsiyesi değildir.
biz burdayken kimse yoktu arkadaslar 2.66 altıda şelale demiştik,kağıttakilere Allah sabır versın zararlarını kurtarırlar umarım