Bir el atin 24.28 yi bi asalim, resmen set kurdular oraya :)
Printable View
Bir el atin 24.28 yi bi asalim, resmen set kurdular oraya :)
Canını yediğimin çorbacıları.
Az maz ama şükür buna.
Max bu hisse kaç olursa party düzenleyeceksin.
Zira vakit yaklaşıyor.
Oldu bu artık.
Evet Maxim Party ne zaman ? Sen Pistonun bu basliktakiler de senin kahrini cekti, artik yaparsin bir pool party ..
Maxim pinti cikti Ahtapod, partyi fln duyunca olu numarasi yapti EVLADD..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0404a978de.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
35 de guzel bir parti yaparim ahtapota hurilerle , iblisi de cagiririz bizi yillarca surundurdu onu da soyle yasatiriz bikmistir sosyetik kasinti ortamlardan.
en çöpler bile tavan oldu sen öyle bak dur olur mu ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...53227b844d.jpg
Yarın 24,13 veya 23,10 den onay almak için geri gelme ihtimali mevcut.
Eğitim amaçlı çalışmalardır. Asla yatırım tavsiyesi olamaz.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e4df64298.jpg
Su hareketleri yapmani 5 Sene bekledik allahin belasi kagit , Bu zamana kadar nerdeydin neler kacti senin yuzunden neler gitti
ihtiyar 25 oldu :D gözümüz aydın. sessizce izlemeye devam.
Bundan bir veva iki ay önce,şu anki 25 rakamını verdiğim için olmadık hakaretler edip,birde şikayet edenler şimdi utanırmı acaba.
İzleyin. Sessiz.
40 olmadan kendini affettiremez iblis, ona ahim bitmez .
40 altinda size 1 lot mal yok iblisler, acelem yok 5 Sene bekledim gerekirse yine beklerim
1000 lotu aldı 26 dan . Kalanlar ile devam.
Bende 1000 lot 26,38 den verdim kalan karla devam
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda fmizp olarak buluşalım mı ne dersiniz
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde su fiyatlardan verirdim ancak bu iblislere mal falan yok , elinizdeki hisseler ummadiginiz degerlere ulasabilir cunku osmanlinin soyledigi 42.5+42.5 mevzusu onemli , o yuzden at suratliya bas veririm bas
selam dostlar, insallah yıllardır beklettiğine deger hareketler yapar.
harekete ragmen topic kalabalık değil bu güzel bir sey. yani bizbizeyiz.
hissede kalabalık ve ayakçılar olmaması güzel. tahta sahibi bizdekileri de istiyorsa
açık arttırma bedeli 40 tlden başlarız :rules:
tabi ki yatırım tavsiyesi değil kendimce hayal kuruyorum :whistling:
İzliyoruz.
Ahtapot gayfe var mi , adresi var geliom :)
La gel gayfe sana gurban ola. Evlad.
İyi sallıyor hisseyi.
Ben korktum. Ya sen max.
Hayır olsun inşallah. Ama kaptırdıgım lota yazık oldu en azından 1-1 aldık o teselli:(
Ahtapot hanima bayi toplantisi var de seni yasatacam at suratliyi da aliriz hesabi ona odetitiriz
hayırlı olsun kazancınız zıpzıp çı tüm dostlar zamanı geldi o eski hareketlerin çok sabrettirdi
Bu artısa göre forundaki kişi sayısının az olması cok iyi. Zaten burdakilerin 7-8 ide surekli burda olanlar
Valla 5 senedir her gun takip ediyorum bu hareketi cok farkli , bilancoya gore pahali ama demek ki bizim bilmedigimiz seyler var
Forumda yeni kimse yok , biz bizeyiz bu demek oluo ki daha gidecek yolumuz var . Twitter da bi kac osmanlinin kagida musallat ettikleri var , onlar da kari alir cikar :)
Sayin Gollum , sen de cok cekmedin su kagitta su anda corba parasi cikti sira kaz etini yemeye geldi . Bu kagidin emektarlari 7-8 kisinin sonunda yuzu guldu , birazdan spegin adami da gelir bana sallar Bu aralarda cikar o dallama da , ona cevap vermeyecem tadimi kaciramam
Spek hisseyi en çok yükselenler ilk beşin arasına sokarak görücüye çikarmıştır.
yatayda soğutamadı düşey soğutma sistemi kullanıyor :D Yatırım tavsiyesi değildir. tahtanın emekçileriyle sohbet amaçlı yazıdır. yeni giren üstten alan hiç okumasın bile :D yok saysın...