3 de alim yigilmis gozukuyor bende
Printable View
bende 161000 satış yığmış gözüküyor
Ek 4739
Simuar bendeki kademe analizi 15 dk gecikmeli verimi ?
Siz anlik mi bakiyorsunuz
Yatırım ortaklıklarındaki mal kimin?onun...açığa falan basılan bişey yok.
yine yığdı 3 e
Dun ky nin kac bin lot aldığı belli onlari almadan cikmaz. Almak icin 2 ye bile getirir. kY yokken goturmeyen adam ky girince neden gotursun? Ac gozlu ky ler yuzunden battik adamlar ptesi yasak kalkiyo diye hucum etti. Bunu dedik diye yemedigimiz küfür de kalmadi ya neyse... Lanet olsun bu sansa
Yatırımm ortaklığı 2.25 milyon hisse var hepsini satacak görünümü varsa nasıl gidecek bu hisse
Cyclone zaten pahali ki hisse. Yuksek maliyetli olmasam bi an durmam ama 3.5 den bile satamayacak kadar zarardayiz...
Zaten niyetleri pis olmasa ky nin algisini bilip bu sekilde yapmazlardi herkes gecen hafta ve bu hafta pozisyon aldi amac kısa günün kari yuzde 10-20 vurmakti ky nin. Ama adamlar uyandi diye bas bas bagirdik gefen hafta belli ettiler mal ccikmaya baslayarak. Neyse ömür uzun bekleryecez
Dun 3.2 uzeri kaparsa iyi demistim bugün 3.1 uzerine duaciyim... Yakibda 3 e duaci olmazsak iyi...su günlüklcu ky ler forumda alin dedikce dusus surcek
3 hafta önce ykgyo satmıştım 1.37 dipteydi beklemedik. Ky nin yaptığı 1 liralık hisseyi 3 liradan bedavaymış gibi atlamak.pislik heriflerin istediğini yapmış oluyoruz.
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170620/d18e0bcc1fd8a5fe3163fa9e8e996e07.jpg[/IMG yatırım tavsiyesi degildir
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2bbecbd5f5.jpg
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse 1 lirayken kimse almiyodu. 5 e getirdiler. 4 e dusunce herkes aliyor... Aslinda suc bizde. Arastirmadan..
viva o zaman sattığında zamanında satmışsın. ben artık bu kağıdı elimden çıkarıcam uzaktan takip etcem.
yarınki harekete bakıp ona göre elimden çıkarcam. 2.50 de düşer 2 de düşer 1 e düşer 0.50 düşer bu.
muzo bu kadar beklediysen sıkıntın yoksa bekle arkadaşım. Yine de sen bilirsin. Ben 3.47 de karla verdim burada da yazdım. Sonra 3.67 oldu. Şimdi 2.97. 50 kademe geriden yerine koyacağım yavaş yavaş. Acele etmeden aşağı gelirse, gelir mi? gerçekten bilemiyorum. Her şey yapabilecek bir kağıt. Ancak, bu bürütte 2 ye saldı. bir daha 2 olmayacağını düşünüyorum umarım olmaz. Karar senin. Sen en çok sabredensin.
Ek 4754
Sadece örnektir. Herkes kendi kararını vermelidir.
3 ay bekledim,daha da beklerim, yeni alacaklara hiç tavsiye etmem.
haklısın teşekkürler. sabır kalmadı her gün %20 %20 %20 %20 4-5 taban daha bir daha görecekmi korkusu ile yaşamak baydı artık.
oyunlar tezgahlar bitmiyor bu kağıtta. yarınki durumuna göre karar vercem. uzaktan izlerim
2.95 en düşükten kapattı
Eğer metro yatırım ortaklığı ise dün 600 bugün 818 bin toplam 1.418 bin.yaklaşık satılacak 850 buin lotmu kalmış oluyor.
Takasa göre piyasaya vermişler gene.
grafik baktığımızda bu gün metro yine satıcıymış. vakfn de feto cüler yaptı diye şikayet etmişti galip öztürk. acaba bu adam kendi kendini mi ihbar ediyor ? feto cüler yapıyor diyor satan kendisi ben fetocüyüm demek mi istiyor ?
Devir adam düdükleme devri, afedersin başa takılan kılıfıda fetö oldu.
Mal kalmadıkça olumluya dönebilir ama piyasaya dağılan mal olduça dağınık ne olur belirsiz!!
aylardır metro nun elinde ne kadar mal var diye soruyoruz hayrına cevaplayan çıkmadı ki :) metro elindekini bitirdikten sonra hareketlere bakılıp tahmin edilebilirdi düşecek yükselecek diye. metro buradayken düşecek yükselecek tahminide yapılmıyorki. galip ağayı 3 ay beklettiler tam geçiremeden millete brüte soktular. boşuna spk başkanı nın yanına çay içmeye gidip fotoğraf çektirmiyor boşuna cumhurbaşkanın yanına gidip dert yanmıyor. 3 ay brüte sokup adamın ekmeğine taş koyanlar tabiki feto cü olacak :) o taş koyan müslüman evlatlarınıda spk dan attırdılar 59 kişiyi.
https://twitter.com/FIRGAC/status/874402035378126852
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam zamanında bunu yazmış.buda beğenmiş bende buna binaen atladım.zararı katladım borumuzda var aldı elimizden borç parasınıda
:) ciddi olamazsin. Bunu ben daha ilk yazildigi gun gordum. Dostum galip hirsizlik dan firsat bulup musait oldugu zamanlar her paylasimi begeniyor. Ayirt etmeden begeniyor. Sen olayi yanliş anlamişsin.
Sadece o değil ama.oda.destekledi beni daha 2 gün önce KLGYO ile ilgili paylaşımı beğendi.şimdi.durum.ortada bakalım.nasip
Nediyosnz biryerden donermi bu hisse
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Speki cok serefisz elindeki hisseyi iyi sattiyo
Galipte baya satti bakalim ne olcak yarin
4 lerde çok mağdur ky var, oralara getirmek istemiyorlar.
Evet