TSGYO ile ilgisini lutfen aciklarmisiniz,
Printable View
Sevdiğim bir senet hayırlara vesile olur inşallah :) Detaylı grafiğini hazırlıyorum
Bu gibi durumlarda iyi şirketlerin iyi CEO'ları yönettikleri şirketlerin piyasa fiyatının, gerçek değerinden çok daha düşük olduğunu anlarlarsa büyük hisse geri alımları açıklarlar Amerika'da.
Böylece hissedarlarına ucuzdan hisse almış olurlar. Dolaşımdaki hisse adedini düşürürler ve hisselerinin sahipsiz olmadığını cümle aleme açıklarlar.
Ama orası 300 yıllık piyasa, burası 30 yıllık. :(
Burdaki çete aynen albarakada baskı yapıyor, aynı kurumlar, aynı baskı, açılışta açığa sat, sonra alttan al, artık yemezler. Garanti, finansman, piramit, ak, doyçe, iş, gedik. Tahtalar sahipsiz ya, İşgyo dan sonra albarakaya da bulaştılar. Eskiden bunlar bu tahtalarda yoktu. Takibimdeler.
Sadece İŞGYO değil İŞ-C'de yerlerde sürünüyor. Düsüyor Fakat bir türlü yükselemiyor. İkisinde beraber bu kadar tepkisizlik ve halaslamazlık neden acaba.
Haklısınız IS-C yapacağını yapmış. Daha ne yapsın.
İŞGYO son dönemin en miskin ve sürüngen hissesi olmaya aday muhakkak. Bu gidişle de olacak gibi.
İşin garibi BİST100'de son dönemde her bir hissede ceplerini dolduran küçük yatırımcılar kelepir kalmış İŞGYO hissesinden piranha balığı gibi ufak ufak da olsa neden ısırıp parçalar koparmıyorlar anlamıyorum. Hisse bu kadar kelepir fiyatta olmasına ragmen tahtası dakikalarca tek lot işlemsiz duruyor. Hiç bir piranha yanaşmıyor. Bu kadar mı ürkülür ki.
Hemen hergün yabancı satan kağıda kimse bulaşmaz, hem yabancı niye satar bu fiatlardan o da muamma, alıcı satıcı paralel, belki fiktif baskı, ama tahtadakiler 3 aydır terör estiriyorlar. Açığa da satış oluyor. Alan bin pişman zararına çıkıp illallah ediyor, ama fiyat 1,50 üzerinde olsa çok alıcı çıkardı, bu borsa böyle işte.
https://i.hizliresim.com/5GLr5L.png
Ahhhh...... ah.
ISGYO Birkaç gündür hasret kaldı düşmeye.
Endeks ve coğu hisse bir haftadır kademelerce yeşillenir iken, ISGYO gözlerini devirmiş melül melül ne de güzel bakıyor her seans aşağı aşağı.
Düşemiyor da gariban bu yeşilliğin içinde. Ama içi gidiyor düşmek için.
Hani öteki yeşillenenlere son 1 haftanın kar satışı geliverse;
Salıverecek kendini İŞGYO aşşağıya doğru delicesine ve sevinçle.
Hadi rastgele. Muradına erişebilecek misin bakalım İŞGYO.
Akşama kadar dayanıp 1.34 değmeyen kağıdı akşam kapanışta 1.34'e değdirdiler
Allah belasını versin bunların
Yuh
bakalım bilançoda ne gelecek
Gönderim Tarihi
22.08.2017 14:43:25
Şirketimiz portföyünde yer alan taşınmazlardan Ankara Kızılay Banka Hizmet Binası ve Antalya Banka Hizmet Binası'nın İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na satılmasına ilişkin tapu devir işlemleri tamamlanmış olup, 81.420.000 TL tutarındaki KDV dahil satış bedelinin tamamı tahsil edilmiştir. Söz konusu satış işleminden VUK kayıtlarına göre yaklaşık 51 milyon TL, UFRS'ye göre ise gerçeğe uygun değer artışı ile birlikte yaklaşık 7,7 milyon TL kar elde edilecektir.
Gönderim Tarihi
23.08.2017 17:57:46
Portföyümüzde yer alan taşınmazlardan İstanbul Esenyurt'ta bulunan hipermarket binasının satışına ilişkin tapu devir işlemleri tamamlanmış olup, 140.000.000 TL tutarındaki KDV dahil satış bedelinin tamamı tahsil edilmiştir
Gönderim Tarihi
07.09.2017 13:52:46
İzmir'de, yeni kent merkezi Bayraklı'da geliştirilen Ege Perla Karma Proje bünyesinde yer alan Ege Perla Alışveriş Merkezi 06.09.2017 tarihinde yapılan açılışla faaliyete geçmiştir.
Hikayelerimizle büyüyoruz
KPMG Türkiye olarak hikayemize önemli bir dönüm noktasını ekliyor olmanın gururunu yaşıyoruz.
2 Ekim 2017 tarihinden itibaren Levent İş Kulelerindeki yeni ofisimizde hizmet vermeye devam ediyoruz.
Yeni Adresimiz:
İş Kuleleri, Kule 3, Kat 2-9
Bu bilanço dönemi gerçekleşen somut veriler.:rtfm:
Fiyatlandı da ben mi atladım?:wu:
Fıyatlanmak bır kenara,deger kaybetmisligi var.Bizim Borsamiz maalesef boyle, insanimizda henuz borsa ve yatirim bilinci olusmadi.Bir arkadasinda yazdigi gibi hisse 1,50 nin ustune cikinca yatirimcilar gelmeye baslar, seklinde yorumu vardi.O yoruma katilmamak elde degil.Bu gelismelerde fiyatlanacak illaki, sabirla mart,nisan aylarina kadar beklemek gerekiyor.
1,35'den sat kurtul yapıyorum 3 gündür. bir türlü gitmedi. 1.34'e iniyor ben sat verdikçe. ne kadar rezil bir kağıtmış bu ya
şimdilik kurtuldum. ohh ya
1,50 nin altinda bu kagit bedava esantiyon gibi ama sata sata basa basa bitmedi de bitmedi amq herifinde
Bu hisseyi marttan önce satan, hem de zararına satan, borsadan hemen çıksın, parasını dolara, faize falan yatırsın. Yazıktır, günahtır.
Bilançoya kadar beklemek mantıklı. Az kaldı sabırlı olmak lazım. 3. çeyrek bilanço sürpriz olabilir.
Son 1 yılda gerçekten çok kötü bir performans sergiledi. Fakat 2018 yılında yine temettümüzü alacağız.
https://www.youtube.com/watch?v=w4bN32kTLc8
Manzara Adalar Ekim 2017 Şantiye Videosu
bu ceyrek 26,5mio tlgibi vergi oncesi kar bekliyorum..
son ceyrek ekspertiz ise egeperla ve satislar ile 40miogibi..
son ceyrek ekspertiz raporlari ile destekli oda yaparlarsa ki enflasyon ortada, son rakami yukari cekebilirler.. belki 360 moi ustune tasir,%30 unu ayirsa,en iyi senaryo %12 civari bir pay yratabilir sanirim,%6 temettu %6 bedelsiz seklinde..
ilave tahvil cikarmamasi olumlu, temkinli gidildigini gosteriyor,diger tarafta ise malum biten devam eden projelerin satis ve kiralama anlaminda durgun ilerledigini de acikliyor..yeni proje lansmani Tuzla icin olabilir,lakin bu ortamda etkisi neolur,hatta otelenebilirde...
iskule tarafinda ,Ankara iskule ve lodge da rakamlar belirsiz,..
egeperla verimliligini gorecegiz,etkisini iskule ve portfoydden cikanlarin yerini dldurabilecekmi?
manzara adalar satis rakamlari onemli,burada ofislerin gelecegi ne olacak,kira mi ? satis ami yonelemek zorunda kalacaklar...
bilancoda buyuk bir surpriz beklemiyorum... dagitlmayan karin %1vergilendirilmesi burada sene sonuna dogru teknik bir yorumlama yada hamle yonetime yaptiracakmi ?? vs vs vs
Dağıtılmayan karlara vergi yasadan cıktı ordan birşey gelmez.
Zaten sirketin degeri eski karlari pay olarak vermeye engel durumda. Sirket ne zaman bedelsiz vermesine rağmen 2 tl nın altına düşmez o zaman bedelsiz verip karları sermayeye ilave edebilir.
Tahvil konusu ilk karar açıklandığında faiz 8 lerde idi şimdi ise 12.5 larda .
Bu kadar keskin artışa rağmen ihraç yapılırsa yuh .
Zıçtı batırdı kapanışta...
Albaraka ile işgyo nun spekulatörü aynı, daha önce de yazmıştım inanmayan olmuştur belki, doyçe ve finansman birlikte çalışıyor, ikisinde de iki kademe aşağıya verdi, tabi finansman kademeleri doldurmuştu, işgyo da dünden yazdığım 1.35 alışım gelmedi ne hikmetse, p.tesi gelir büyük ihtimal. Bilanço beklentim var.
https://i.hizliresim.com/nJRAgg.png
perla merla hikaye, isgyo iğrençlikte sınır tanımıyor...
sanki devlet tesekkulu gibi amq gram para kazanma niyeti yok bu ne bicim hissedir yaw?
Polat ve agaoglunun dedikleri ıyi anlaşılmalı. Projeler elde patladı.
Faizler inmediği surece markalı projeleri satamazlar.
Krizin ayak sesi gayrimenkul sektöründen başladı.
Ev niye alayim , adam 3 sene once arsaya essek yüküyle para verdi diye acısını benden mi çıkaracak .beni düdukleyecek yemezler.
Manzara adalari iş bankası émeklilerine satsınlar.
450 bin tl vereceksin 1+ 1 eve 900 tl kira alırmısın allah bilir.
Bankaya yatır babalar gibi 5.300 tl faiz alirsin.hemde kiracının ödememe gibi riski yok banka essek gibi öder vadesinde
Soytarı genel mudur tt satışlar cok iyi gidiyor zirvaliyirdu.
Bakalim kac tane satabilmiş daire manzara adalarda.
Birde utanmadan proje finansmani icin bu faizlere borçlanma planliyorlar.
Önce dağıtilmamis karlari sermayene ekle bir çeki düzen ver kendine
1.32 değdik
Kurumsal şirketlerde buy back vardir.bizim isgyo gibi sözde kurumsal şirketler böyle düşüşü seyreder.