eregli yazma abi buraya , çok kızıyolar .. inşaatın durmasını filan da sana bağlarlar sonra..
Printable View
eregli yazma abi buraya , çok kızıyolar .. inşaatın durmasını filan da sana bağlarlar sonra..
Bugün baya hacimli alan satan var...
yok hocam yukarda bırı demıs , sonrasında cevap yazmamıs .. ben o bolgeye gıtmıyorum .. gıtsem guncel bılgı olarak verırdım .. sadece arkadasa uyarıda bulundum , forumun sahıplerı harıcı yazana kızıyolar dıye. es kaza bısey olsa foruma yazanları dusman bellıyolar garıp bı sekılde..
projeye dair kaptan baktım ama ınsaat ılerleme raporu da yayınlamıyorlar bır suredır ..
emlak konut garantısı var acıkcası duracagını yada tamamlanmayacagını zannetmıyorum . sonucta ılk kez yaptıkları bır proje ve konut sektoru ıcın ornek olmasını ıstedıklerı bır modeldı.. ne yapıp ne edıp tamamlarlar dıye dusunuyorum.
gercı suan hersey dıken ustunde , ne olacagı bellı olmaz.. ertesi gunu cıkarmak ıcın ugrasıyor hukumet.
ev alan arkadaslar umarım kısa surede evlerıne kavusur gule gule oturur.
Kızmaları için kötü bişey demeniz gerekmiyor zaten.
Projeyi övmeyen ve sorgulayan herkese kızıyorlar.
Bu başlığı ilk keşfettiğimde hava alanı goygoyu yapılıyordu. Heralde proje hava alanına çok yakın diye düşündüm.
Ya dedim hava alanına yakın ev alınır mı, gürültüden durulmaz falan.
Sonradan anlaşıldı ki hava alanı taa magripte, bu proje taa maşrukta.
Eee o zaman ne diye hava alanı goyguyu yapıyosunuz? Sizinkine varana kadar hava alanının çevresinde bi ton yerleşim yeri var.
Yok bu sefer bozuldular, efendim hisseyi ucuza kapatmak isteyenler başlığa dadanmış falan. :)
Bence hiç dokunmayın. Çok gerginler.
Dikkatimi cekti ne zaman asli edinim yapacagi belli olan hacimli bir alici gelse oncesinde bu uckagitci emlakcilar gelip burada ipe sapa gelmez seyler yaziyor ahahah.[emoji23]
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 31 Mart 2019 tarihi itibariyle firmada kalan 152 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 69,54 TL olup bugüne kadar satılan 319 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 50,58 TL olmuştur. Borsada satılmayı bekleyen konut ise 152 adettir.
Tam sıçrama başlayacakken hooop tekrar geriye düşüyor ne biçim iş anlayan beri gelsin.
Ama inat ettim sonuna kadar devam Allahın izniyle
ne zaman hisseyi yukarı taşımak için hisse alsam.bir sanki bunu görüyor satışa geçiyor.birleri ucuza hisse kapatmak istiyor bakalım umarım avuçlarını yalarlar.
hisse üstündeki iş çevirmeye çalışanlar bir okusun belki ibret olur.http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...tmedi-41180202
Arkadaşlar borsada asli edinim 69 adete yükselmiş olan 149 adet daire kalmıştır. son 1 ayda asli edinim sayısı hızla artıyor hayırdır inşALLAH
Elimizdeki hisseleri sonuna kadar elden çıkarmaz isek makul fiyatlardan almak zorunda kalır çakal emlakçılar. Eğer ki birileri bir fırıldak çeviriyorsa iki dünyası berbat olsun inşallah.
Ne kadar çirkin bir durum sen çalış çabala helalinden bir yatırımım olsun de. Faize harama bulaşmayayım de. Elin çakalı iti malına göz diksin. Sonra da neden kanser olup ta hastanelere düştüm desin. Beter ol diyeceğimiz günler gelir elbet.
Hatırlar mısınız proje tanıtımındaki fotoğrafta yer alanları ve goygoylarını. Allah hakkımızı alsın onlardan diyorum başka bir şey demiyorum. Kravatlı soyguncular.
Projenin hisseleri kapış kapış gidiyormuş ta kravatlı soyguncular alamadıklarına üzülüyormuşta. daha ne goygoylar
İsimleri ezberimde kravatlı soyguncuların. Allah büyük
Net iki yıl geçmiş aldığımız fiyat 42.50₺
Bugün itibariyle fiyat yine 42. 50₺.
Bayaaa kazançlıymışız.
Zehhhhhir zıkkkkkım olsun.
Duy bizi Toki Başkanı ve Makro İnşaat
deniz14 kardeş hepimiz sizin gibi çoluk çocuğumuzun rızkından kesip faize bulaşmayalım diye elimizdeki üç kuruş birikmişimizi devlete güvenip yatırdık buraya 2 senedir bekliyoruz ALLAH büyük kimsenin hakkını kimsede bırakmaz şu an maddi olarak sıkıntı içinde olmama rağmen satamıyorum çünki kaybımız nerden bakarsan bak en az %50 eğer proje sonucunda da telafisi olmaz ise ALLAH sepeb olanlardan sorar hesabını ama bu dünyada ama ahirette.
Eyvallah orca kardeşim Allah yardımcınız olsun
arkadaşlar projenin satış sitesinde satışda olan daire 91 adet gözüküyor fakat şirketin 31 Mart itibarıyle kapa gönderdiği haberine görede 152 adet bu konuda bilgisi olan varmı acaba
arkadaşlar asli edinim daire sayısı 71 adete yükselmiş olup borsada satılamayı bekleyen konut 147 adete düşmüştür, bilgilerinize
arkadaşlar asli edinim daire sayısı 73 adete yükselmiş olup borsada satılamayı bekleyen konut 145 adete düşmüştür, bilgilerinize
Arkadaşlar 30 Nisan 2019 tarihi itibariyle firmada kalan 144 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 69,62 TL olup bugüne kadar satılan 327 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 50,93 TL olmuştur. Borsada satılmayı bekleyen konut ise 145 adettir. Bilgilerinize arz olunur.
42.₺ yi aşmaz oldu niyeyse
satici yok. bugun 2 lot islem olmus sadece... insaat ne durumda acaba? soz verdikleri sureye 7 ay kalmis. en son 5 ay once gormustum.kabasi bitmis bazi bloklarda dis cephe calismalari yapiliyordu.
Halka arzdan girip de maceranın başından beri hissede kalanlara yazık etmişler. Çok şükür halka arzdan alıp ihtiyaçtan dolayı kısa sürede satmistim. Yıllar sonra bir bakayim dedim. Hisse bu kadar zamanda ekside . Umarım teslimattan sonra yüz güldürür. İslami bir yatırım aracı fiyasko ile sonuclanmaz.
evet halka arzdan alanlar ciddi kayip yasamis. halka arz zamaninda usd alsalardi bugunku fiyatiyla 70 tl hisse degerinde bir deger cikardi ortaya. ama tabi bu kayip sadece bu hisseyle ilgili degil. mesela o tarihte EKGYO hissesi alanlar daha cok kaybettiler. hisse 3 tlden 1.10 a dustu. nisan 2017 tarihinde 3 tlden ekgyo almayip usd alanlarin simdi 5 tlsi vardi. hisse 1.1 tl. resmen para cop olmus.
hisse bir yana fiili olarak ev alanlar da ciddi zarar ettiler... boyle bir donem maalesef...
Daha başındayız...
aman ha baslıgın sahipleri var , burda boyle seyler yazmayın sövüyorlar emlakcılar utanmazca ..
bunlara göre ucacak kacacak.. 100 olacak derseniz birbirinize gaz verirseniz tamam .. ama aksi şeyler yazarsanız çoluk çocuk demeden sövüyorlar..
projede ilerleme raporunu bile göndermiyolar artık .. geçen yıl haziran ayından beri sadece % 1 'in altında ilerlemiş .. son 5 aydır haber bile yok .. en son oran %48 filandı aralıktaki bildirimde.. ondan oncekı temmuz 2018 de %47,xx gibi bişeydi galiba kaptan gorulebiliyor..
neyse Allah sabır versin .. oturmak için alan arkadaslar da umarım kısa sürede evlerine kavusur magdur olmazlar..
çok kotu bir döneme denk gelmiş bir proje ..
Mübarek Kadir gecenizi kutlarım. Bu mübarek gecede eğer ki bu projede biz katılımcıları zarara uğratan, bilerek manipülasyon yapan varsa lafı uzatmadan Allah'a havale ediyorum
Arkadaşlar 31 Mayıs 2019 tarihi itibariyle firmada kalan 133 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 71,24 TL olup bugüne kadar satılan 338 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 52,30 TL olmuştur. Asli edinim sayısı 76 adet olup borsada satılmayı bekleyen konut ise 142 adettir. Bilgilerinize arz olunur.
Ama niyeyse bizim hisseler manipüle edilip duruyor
hocam bu hissenin evler teslim olmadan kazandıracağına inancım yok. Borsada zararına çıkmak istemeyen bizim gibi kişilerin hisseleri son işlem günü olan 2 nisan 2020 tarihinden sonra kalan daireleri şirket açık artırma ile satacak ve herkese hissesi oranında parayı yatıracaklar. artık kar mı ederiz zararmı ALLAH kerim herşeyi göze aldık sonuna kadar bekliyeceğiz.
Eyvallah ama bir numara çevirirlerse bildiğim tüm bedduaları ederim.
park mavera 3 gayirmenkul sertifikası hakkında manipülasyon yapıldığına dair şüphelerim olduğunu bist olmak üzere tüm cimer ve bimer'e yazarak ilettim.umarım birşeyler değiştirmek için adım atılır.hisse sahiplerinden de aynı yolu izlemelerini ve biraz vakit ayırıp bu kurumlara yazı yazmalarını rica ediyorum.
Emeklilik fonlari satisa basladi. Devam ederlerse bir miktar daha geri cekilme olabilir. Asli edinimlerin artmasi lazim
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cimer falan bişey yapmaz Malum projenin bir ayağı siyasetçi inşaat firması