Mardinli arkadaş harbiden dedi dönecek diye
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Mardinli arkadaş harbiden dedi dönecek diye
yabancı alımı var gibi yapılıp patron tarafından mal pazarlandı. bu gün ne kadar sattığı yada yarın ne kadar satacağı da belli değil. sorarlarsa patron fiyatı yükselmişti benden sattım diyecek. ama kimse citi neden bu kadar mal aldı, ya da aldırıldı diye sormayacak. hisse değerli olsa patron elindeki malı satar mı? belkide bu fiyatlar bile çok yüksek.
Güzel senaryo ama yanıltıcı..bu kadar zaman bekledikten sonra yabancı alıcı var gibi gösterip tokadı attıktan sonra,bu hareketi gören kaç kişi yakın zamanda bu hisseye girer ..bu soruyuda sormak lazım..sonuçta endeks vs dinlemeyen bir hissede olduğumuzu hepimiz biliyoruz..hep korkutmaktan bir şey kazanılmaz..bu hareketi daha önce gördük ama bu oyuncularla ve bu hacimde değildi..geri dön sonra yataya gir falan filan..ky kaybediyor belki ama buradaki yıllar içindeki hareketler bence derslik...herkese sabır ve bol kazanç dilerim..
4,5 milyon oldu iş
5 milyon şu an
5,2 milyon...
Hacim de 32 milyon şu an... Dün 38 milyon du
Anlik takas paylasabilecek varmi arkadaslar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrica satış yapsan patron daha once bildirim yapmış miydi yoolam satilacak miktar nenkadar
çok iyi mal satıyorlarda kime ?
deli hacim dönüyor
Galip bu hissede var mı? Hareketler benziyor da. Devir teslim mi var? Halka açıklık ta artı. Ytd
bu forumu bile yaklaşık 100 kişi okuyor. herkese 50 şer bin lot satsa 5 milyon lot eder. kimse hissenin bilançosuna bakmıyor. teknik bilgilerine bakıyor. bu kadar düşen bir hisse alınır denip alıyorlar. bilançoya bakılsaydı eğer, açıkladığı karın develete kiralanan bir yurt binasının sanal satışından elde edilen sanal bir kar olduğunu görürdü.
6 milyon oldu iş
Yapıyı da basmaya başladı engin
şirket iflas etti sanki bu ne dir
30 kuruşa düşer mi tekrar bu hızla ?
iş 6m yi geçti
tabanı görceğini sanmıyorum 0,74 ten dönecek gibi geliyor bana Tabiki herkes kendisi daha iyisini bilir
6.6 milyon engin amcadan
Arkadaslar takas paylasirmisiniz lutfen
Daha önce defalarca deneyip kıramadığı 72'yi de gümletirse... Asıl o zaman seyret cümbüşü
Adam fiyata bakmıyor elinde ne varsa basıyor her fiyattan.
8 milyon oldu
Bi yerimizi yirtarak para kazanmaya uğraş böyle serefsizler gelsin 2 günde alsın götürsün bunlara böyle nasıl müsade ediliyor adam kafasına göre bulduğu fiyattan satıyor haber falan vermiş miydi hisse satacam diye bunlar
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban yapsada rahatlasak acı çektiriyor resmen
8.5 milyon
işimiz çok zor arkadaşlar alış kademesindeki mala kapılıp aynılıp mal almayın kendi malı yukardan veridikçe alta çeke çeke siliyor o malı tabanda bekleyen 4 milyona da aldanmayın taban olursa bir anda satışa terse çevirir bu sahtekarlar bekleyin düşsün nereye kadar düşerse düşsün kesinlikle düşen bıçağı tutmayın ben dün yaptım baktım 5 milyon satmış bugünde satmıştır en az o kadar kim satacak o kadar malı başka kardaki kurumlar satıyorsa o ayrı dava ama bu omo hedefi oluşursa daha düşeriz
45 milyon olmuş hacim... Daha önce böyle bir hacim görmedim bu kağıtta
Alınan lotlara bakıyorum hep küçük yatırımcı işi... Bu kazık biraz zor çıkar bizden ağalar
bizimkisi nasrettin hocaya döndü, kazanın doğurduğuna inanıyoruz ama öldüğüne bir türlü inanamıyoruz.
ŞİRKET İFLAS FALAN MI AÇIKLADI
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malı itelediği ky sayısı kadar kurban kesmesi lazım.. Çünkü En az hissesi olandan 2 kurban parası kazandı namussuz