Allah senin de patronunun da belasını versin ******** haysiyetsiz o.ç. vertu!
Printable View
Allah senin de patronunun da belasını versin ******** haysiyetsiz o.ç. vertu!
Önce 2.65e mal koydu kapanişa az kala aldı o malı 2.62ye koydu sonra gelene gidene 61den 60 tan verdi o.ç
Bunun başında kim varsa katkısız o.ç
Bunu gibi o.ç dünyada nadir bulunur.
Yarından itibaren 2.50ye tekrar yolculuk var..görünen köy böyle.
Hakkaten bu kağıt adamı delirtir . Her an acaba yükseldi mi diye bakıyorum gün içinde . Hiç bakasım yok artık .
Bunaldım ama satmıcam batsada.
indir 2.50ye ver bir haber Çıkar 2.80e ver milletin eline sonra 3 günde tekrar indir 2.50ye sonra bir haber daha çıkar 2.70e 2 gun sonra indir 2.50ye......böyle gider mk...başka bir cacık yok.
Yine söylüyorum; ky kesinlikle bu kagida bulaşmasin,biz ettik siz etmeyin..gözünüzü kapatin rastgele bir hisse alin daha iyi..zaten savaş kapıya dayandi..gerçi bu aralar en saglamı nakitte veya altında kalmak..keşke nakitte olsaydim diyorum.
Evet bu senette ne zaman birileri çıktı bu senet iyi uçacak kaçacak yazdı senet hep çakıldı!Çünkü böyle uçacak kaçacak yazdırılan senet forumlarında yazan kişilerde senedi yapan manüpülatörlerin adamlarıdır unutmayınız bunu lütfen!!! Zafkanka yı piste alalım!!! Maliyetleri düşürelimmi buralardan verdiler yine çekip 2,87 lere ve elimize!!!! :) Senette yukarı hareket olup aşağı bastıklarında da bu tip yazanlar ortadan kayboluyorlar hemen!Çünküü bu adamlar senette hareket yapan manüpülatörün adamları!Hareket tamam alttan alınan mallar çakıldı üstten görev tamam bukadardı dağılabiliriz arkadaşlar!!! :)Böyle uçacak kaçacak yazzıldığı zaman yukarı tepki hareketlerinde hemen çakacan malı kaçacan burada 2 yıldır bunu öğrettiler :) Saygılar!
Ytd.Değildir!
Kesinlikle katılıyorum üstad. 2 yıldır burada yazıp 400 bin lotum var. 8 liraya 10 liraya gidecek diye yazan sözüm ona ******** manipülatör-spekülatör çocukları vardı burada. Kendisini eleştirenlere de hakaret ederdi bu manipülatör-spekülatör çocukları. Her defasında küçük yatırımcının kafasına vurulmasına aracılık eden manipülatör-spekülatör çocuklarının sayısı azaldı ama zaten onlara da gerek kalmadı bi yerde. Kağıt yere yapıştı, küçük yatırımcı tuş oldu nasılsa
Bunlar nasıl halk arz yapacaklar. Halk bunları def ediyor. K.Y bir gelecek görmediği için kolay kolay gelmez. Meksanin yapamadığını metro nasıl yapacak. Metro kağıda girdimi yıkım yapıyor. Kendi kağıtlarına baksak yeter...
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu senett müsvettesinde 2 yıldır ben sizi biliyorum sizde beni! :) Aynen öyle forumdaşım! Saygılar 2,50 ler test edilecek anlaşıldı! Pstron malını karşılayan iş,ak, gedik malları üstten çaktılar yine yeniden bize! Hey Allahım keriz olduk 2yıl bunların sidikli senetlerini taşıya taşıya :( Zafkenkaa ne diyorsun ne yapalım şinci maliyet düşürdüğümüz bu senette ses ver kayboldun!!! ???
Ytd.Değildir!
Evet klasik gel geller başladı yine..kaldir kaldir kaldir 2.80e ver millete Sonra indir 2.50ye ...bizde yedik mk
Utanma utanma çek 2.50ye biraz daha alacam..para çuvalla mk :kahkah: sen yeterki aşağı indir :halay: nasıl olsa maratoncuyum :party:
yvşk 255 e koyuyor 50k yı ondan sonrada yalandan ufak ufak giriyor dikkat çekmek istiyor bak 50 bin var altta düşmez ayağına. ula madem koyuyon ha 255 ha 260 koysana yukarı! ama yok olurmu daha 260 a kadar millete mal geçirecez değil mi? yatırım anlayışınızı sss ... ne güzel işte haber var kullanıp bi kere de size yatırım yapanlardan yana tavır alsanıza adi herifler:rtfm:
Vurursun iyide Öldüremezsen işte o zaman mokoko olacan spek :D
Düşür düşür Eninde sonunda bu kağıdı toplamaya baslayacan,peki benim ve çalistigim holdingdeki arkadaslarimin elindeki deve yükü kadar hisseyi kaç liradan almayı düşünuyorsun :kahkah: bak ben sana bi tüyo vereyim 6 liradan aşağı satmaya niyetleri yok ona göre :kahkah: biz bekleriz sorun yok :party: sinek oğlu sinek spek :kahkah:
Ek 8694
Üstad bu terbiyesizi hatırlarsın. Neler yazıyordu ahlaksız. Şimdi nerede? Görevini(!) yapıp defolup gitti
alttaki alımlara sakın güvenmeyin arkadaşlar sn. nin 1/3 te silerler ne olduğunu anlayamazsınız bile.
Mk ne nazlisin be,indir 50'yede rahatla
İndirir indirir o.ç.! Rahat durur mu?
Endeks 5 çıkarken bu ******** 5 düşer. Halka arz der bi parmak bal verir, sonra onu kepçeyle alır. Bu kadar büyük o.ç.'dir bu
Gedik itliğini yapiyor.
2016yılını Cafein'i halka arz edicez deyip k.y. dolandirdi. 2017 de aynı yalan mi olacak. Neden dürüst değiller. Haram nedir bilmiyorlar.
bugünkü operasyon belliki bitmiştir. artık haftaya kaldı umutlar. haydi kalın sağlıcakla....:wave:
2.50 kapatmazsan en adi o.ç'sun spek :kahkah:
Haftayada 2.30 göster..bakalım dagittin malı nasil toplayacan mk😂😂 bak o zaman nasil verecem eline :))
Ben son zamanlarda bu kağıt yüzünden birçok küfür öğrendim.
Şimdi diyorum ki 2,50₺ çok pahalı bu hisse için . 1₺ nin altına düş pzvnk kağıt . Rahatlasın herkes dimi ?
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Halka arz mı? Sizin dedikodunuza tüküreyim! Sanki çok artmış gibi borsa 1 düşerken 3 düşen o.ç. Vertu!
bu hissenin yatırımcı ilişkilerini arayın..
yatırımcı ilişkilerindeki görevli sadece susuyor sizinle konuşmuyor..
Şirketi arayarak yatırıcımcılarına 1 lot bile olsa bilgi vermek zorunluluğu olan kişi sizden ekstre istiyor bunu SPK'ya ve BİMERE şikayet ettim sonuc cikar mi bilmiyorum..
Özet olarak endeks çıkışına ayak uyduramamış... Endeks düşerken 3 adım önde giden bir hisse...
peynir alirken bile market market dolaşan bizler.. boyle dedikodulu spekulatif hisseleri alırsak sonumuz böyle hüsran olur herzaman..
burada şirkete küfür etmek değirmenle savaşmak gibidir ve hiç bir faydası yoktur.
Hakkınızı SPK veya BİMER'de arayın. ve kesinlikle bu tarz hisseleri tanıdıklarınıza tavsiye etmeyin.
umarım herkes zararını kurtarır
hayırlı gunler
Bugünkü takas ı gördünüz mü ? Metro al Oyak sat aynı oranda . El değişmiş gibi duruyor . Bu arada ky satmamış gibi yorumladım . Keriz silkeleme operasyonu gibi geldi . Farklı yorumlayacak varsa yazasın . Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...05bb8a679c.jpg
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gel gel yapmaya başladı gene bakalım bu sefer kaçtan çakacak millete...
pazartesi ele vermenin kralı olacak gibi.
Olumsuz birşey mi varda.birde sen yorumla da haberi biz de anlayalim nasıl ele verecekmiş
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şunu öğrendim girişim şirketleri hele borsa işlem görenler ky para kazandırmıyor özellikle halka açık ise portföylerine aldıkları şirket ne hikmetse ya zarar edip kapanıyor yada kar etmeden satıyorlar girişim şirketleri batıracak para çok sanırım
YAZDIKLARIM yatırım tavsiyesi değildir
Buralar sessizleşmiş iyicene :(
Kendine geldi. 3 gün üst üste artıdan kapanış yapınca acaba değişti mi diyorduk ki bugün eksi kapanış yaparak ne derece gerzek bi hisse olduğunu hatırlattı
Ortaklar VERTU Spekülatörü ne yapmak niyetinde?
peynir alirken bile market market dolaşan bizler.. boyle dedikodulu spekulatif hisseleri alırsak sonumuz böyle hüsran olur herzaman..
burada şirkete küfür etmek değirmenle savaşmak gibidir ve hiç bir faydası yoktur.
Hakkınızı SPK veya BİMER'de arayın. ve kesinlikle bu tarz hisseleri tanıdıklarınıza tavsiye etmeyin.
umarım herkes zararını kurtarır
hayırlı gunler
Aynı fikirde değilim.
Market market peynir aramıyorum arayana saygı duyarım.Dedikodu ile mal almam alan kaybetmeye mahkumdur.Spekülasyon borsanın temelidir böyle işler.Aynı metni ikinci kez okuyorum burada olabilir kimse kimdir bilinmiyor.Bu hisse çok can yaktı çok insan çok yukarıdan maliyetli BIST rekor kırdı ve biz maliyetimizde bile değiliz.İyi akşamlar.
Noldu halka arz. Ne oldu. Yine k.y. 2.87 den verdiniz. Kağıdı bir haber yapıp yükseltip bizden aldığınız paralarla iyi keyif sürmüş sunuzdur. Hata hep bizde çok çabuk aldatiliyoruz.