Rant paylasami .cafe is yapinca piyasa degeri yukseldi .ortaklar anlasamadi .:)))
Printable View
Hatta ayfondan Android'e geçtim de napcami şaşırdım [emoji16][emoji38]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eralll beye bı cafe hissesi satabileydik iyiydi [emoji16] sonra bize de demesin siz fondan çıkın diye Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Est Valla ondada chucky ustatin payi buyuk .sagolsun wp den yap et hadi ..kacmaz vs derken.girdik bakalim.lakin bir abimiz vardi yanik oynuyorlar bu olmuş sayi 100 digerleri ,60 70 , tabi biri bitse oyunu tutamaz 2 yada 3 kerede oyuna girmis millet dalga geciyor hazirla parayi vs..eller dagitildi şak diye 2. el bitti bu abi , millet yandı tabi.. dondu ''yemeden sukretmeyin'' dedi .bakalim daha 9 ay var .ne olur ne biter .
Nzor 25,15 540 gün yaptık bizde, aslında hedefim ara dönem ödemeli 0 stopaj hesaplardı ama oran düşük geldi o ara.
Vakıfbank size verdiği oranı ertesi gün düşürmüştü.
Üstat neti bitmiş web üstadın bı halledip evine bağlanırsa sıkıntı kalmazRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de durumlar erken düzelmez dedim uğraşmadım 500 günlük bonoları yakalamakla 300 güne bağladım neseku vakıf i aratmadı tabiki güven hissi zayıf yapacak birşey YokRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Chucky62 gelse şenlenir buralar :)
Brent rallisinde bu yüksek enflasyon olarak döner geri de
Acaba TÜİK sepetinde etkisi ne kadar olur
%0.000001 olsa iyidir :kmk:
Düzelen ne peki .
Piyasalarda olumluluk yok ki görünen .
Emlak konut anlaştığı yerleri teminatı yakarak iade ediyor en son gs riva arazisi geri veriyordu yarın başka bir araziyi geri verecek .
Millet emlak çok ucuz diyor alın diyor o kadar inşaatci var çevrede kimse kentsel dönüşüme bile girmek istemiyor bugün
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
1 yıl sonra faizler 13 un civarında olursa inerse açıp exceli bı hesap yapılır uygun çıkış günü seçilir yada daha basiti nzor un faiz hesaplama sayfasından kıyas yapılır fonlar patlarsa nilcek onu napcaz bilmiom ama illaki ni karma fon buluruz sanki Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sayede dovlet de BIST e para akitmis olcak dolaylı olarak bes lerle yaptılar zatenRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En yüksek mevduat hangi bankada mevcut şu anda bilgisi olan var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cafe canlansın dedim vaz geçtim...
Daktir abiyle operasyondayiz :evil:
Trump: çin ile anlaşma muhtemelen çok yakında olacak -
Sene sonu faizler yuzde 10 seneye 5 ertesi sene 2 2023 de ise inşaallah -100 olacak bankada 1 sene dursa para bankaya hediye hadi bakalım
Konut satışları Ağustos'ta % 5.1 arttı
TR 2 yıllık tahvil 15,09 15,38 -1,89 15,23 15,07
TR 5 yıllık tahvil 15,12 15,12 0,00 15,12 15,11
TR 10 yıllık tahvil 14,91 15,15 -1,58 15,00 14,91
Kirasını 6-8 aydır ödemeyen bir kiracı bugün oturduğu dairesini yaktı .
Bizim yan sokakta oldu bu olay
Evin tahliye kararı çıkmış yarın boşaltacağı için yapmış diyorlar
Yatırım için ev alın diyenler bu olay hakkında ne düşünürler
1m ile ayda en az 40K kazanılır
O neymiş öyle ne kadar az :kmk: yada betonun fiyatı aşırı şişik
İkisinden biri
Üstat nerdeymis o ev Ankara'nın neresinde bı yanlışlık olmaliRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elimi attığım kuruyor ya GPG aldık 10 gündür sanırım tadı yok , gaza geldim TCD aldım alış günümde sağlam eksi verdi bu ne yaw :vk:
19 Eylül Perşembe 09:35 DOLAR CİNSİ ZORUNLU, SERBEST HESAPLARA ÖDENEN FAİZ % 0'A İNDİ