Eveeeet altın 1847 gördü.. Ben 1801 den yanlışlıkla stoplamıştım. İyi ki yani:) İntikam zamanı yaklaşıyor desem de ben intikam almam:)
1850 hedefine çok az kaldı..
Printable View
Eveeeet altın 1847 gördü.. Ben 1801 den yanlışlıkla stoplamıştım. İyi ki yani:) İntikam zamanı yaklaşıyor desem de ben intikam almam:)
1850 hedefine çok az kaldı..
1823 e geri gelecek. Ben şimdi bunu shortlamaz mıyım:)
30 usd yani tam zararım kadar marj oluştu.. Ama biraz durulsun:yes:
İnsanın işini gücünü bitirip ekranın karşısında kahvesini alıpta piyasa takip etmesi çok güzel bişey:kalp:
Bist 1800 oldu yine be :( Fırsatı kaçırdım noktasal hedef takıntımdan dolayı.
Altın inşallah 1900 e kadar gider. Bantlar süper kesti yukarı. Altın rengini çok seviyorum demiştim di mi.. Soft Dore.. Parfümümün adı bile GOLD.. :kalp:
https://www.hizliresim.com/o8hynh9
Fakat altın pozisyonlarımı buraya yazmıcam. Kendime özel bir trade yapıcam bu sefer:yes:
Çenem düştü tüm gün esir kalınca :):):)
Altının grafiği süper ya. Heycanla izliyorum. Bütün periyotlarda aynı anda yukarı kesti. Bu da gidecek çok yolu var demek. Allah korumuş vallahi 1801 de yanlışlıkla stoplamışım. Hissettim ama bişey olacağını yeniden açmadım. Verilmiş sadakam varmış. Hem bist hem altın zararı hayata küserdim herhalde:)
En atraksiyonsuz enstruman eurusd. Tam yatırımlık:kalp:
Yani şimdi böyle yazıyorum ama Allah terste kalanlara yardım etsin BEN DAHİL:kalp:
Hayatta hiçbir zaman kendini bozmayacaksin. Yol almak istiyorsan. :one:
Günaydın:hi: Bugün erkenciyim.
Birşeyler olmuş Çin de. Bakalım nasıl yansıyacak bugün endekse. İnşallah düşer.
1865-1866dan açtığım altın shortları 1845den kapattım uyumadan.
1855den sabah siftahına başladık, 1865e kadar shortları dizerim. Stop dünkü zirve.
TESLA ve NASD** shortların yarısını kapattım. Bugün yarın borsalarda gösterge soğutacaklar yatayda sanki.
Kaskının çıkıpta kız olduğu anlaşıldığı an:kalp: Ve o masum bakışlar.
Sweet Mayhem. General Karmaşa. Çok seviyorum.
https://youtu.be/IjGZ8FD2BgA
Birinci sırada Taksiciler vardı nefret ettiğim güruh.. Ama emlakçılar yerleşti bire.. Her türlü katakulli bunlarda..:seyt:
Adama para yolluyorsun hesabına sorgu sual etmeden. Ortada sözleşme yok bişey yok. Ne zaman konrat imzalıcaz diyorsun. Ses yok. Parayı alana kadar. Bir sert çıktım. Yolla paramı geri vazgeçtim dedim. Yollamaz isen savcılığa veriyorum. Bir yumşadı. İnanılmaz bir değişim.:notr: Yolladı geri. Sonra başkalarına arattırıyor gelsin tutsun evi diyor. Çok yoğunmuşta ilgilenememiş. Geçen sefer kaporamı yedirmiştim emlakçılara. Bu sefer bırakmadım kendimle gurur duyuyorum..:kalp:
Bazı insanlara kibar olmak yaramıyor gerçekten. Sert olmak lazım. Ama kendini bozmadan:yes:
Daire satın alıcam almıyorum sırf bu emlakçılar yüzünden..:seyt: Zaten alsan binada sorunlu biri vardır, komşularını asla değiştiremezsin o da sıkıntı. Alıp kiracı yerleştirsen kiracı sorunlu olur. Her türlü sıkıntı bu ev işi.. Offff:):):)
Sinir bastı ilgilenemedim finansal durumumla:)
Altın hala pozisyon açamadım. Çünkü grafikte yeni bir sinyal oluşmadı aşağıda. Oluşursa açarım. Yanlız Gbpusd de gözüme bir güzel göründü:yes:
Allahım sana şükürler olsun:kalp: Her sabah hayatımızı yenilediğin için:kalp:
Bist 1816 gördü:( Ne desem bilmiyorum. Bantlar yine yukarı kesti.. Durduramıyoruz efendim.
Elimde sadece bist30 pozisyonlarım kaldı.. Düşer ise 1766 ya kapatıcam son 4 pozisyonumu. İnşallah:kalp:
12.ay vade 1822 yi geçecek gibi görünüyor. Eğer ki 5 dk lık bant yukarı keser ise işimiz iş. Çok kötü. Dün fırsat varken kapatmadım. Daha da yapmam böyle.:Sad:
Fırsat varken değerlendireceksin işte. 3 e 5 e bakmadan.
Bu yine düşer 1500 lere ama yukarıda işi bittikten sonra. İnşallah bizim işimizi bitiripte düşmez:(:)
1855 e kadar düştü altın long yapacaktım 1865 hedefli. Dur dedim şimdi 1750 ye düşer bir 100 usd de burdan yemeyelim:) Çıkıyor şimdi.
En güzeli eurusd ya. Çok temiz kazanç. :kalp: Bekliyorum longlamak için. 1.13 leri göstertsinler yeter.
Kötü haber. Bant periyodumu viopta yanlış almışım şimdi farkettim. Ama fibo kullandığım ve evrende bir ölçü üzerine kurulduğu için hedeflerde sıkıntı yok çok şükür. Otomatik uyum sağlar :kalp:
İkinci kötü haberim. Bu hızla düşer ise 1816 ya tekrar çıkacak demektir ki boğa sinyallerini hep yapar piyasa. Hele bu kadar terse sürmüşken affetmez asla. Kapatabilirsem hepsini kapatıp 1816 beklicem kısa için.
Bunu kesinlikle imzam yapmalıyım:kalp:
İyi akşamlar:hi:
Ek 27810
1 dakikalıklarda guppy trading system'i kullanın.Pivotlar ile birlikte treydin kolay olduğunu göreceksiniz.:whistling:
Viop30 dönüş yeri 1729-1730 yarın için aklınızda olsun
Biyocesitlilik giderek azalıyor. Eskiden bir soyun tükenmesi milyon yıl sürerken günümüzde 30-40 yılda tükeniyor diyor BBCEarth kanalında bir belgeselde. Ve nedeni insan.
Sanki yeryuzunden canlılık çekiliyor.:(