neler oluyor pagyo da sonunda devre kesici yedi, şu bilançoda gelseydi hayırlısıyla...
Printable View
neler oluyor pagyo da sonunda devre kesici yedi, şu bilançoda gelseydi hayırlısıyla...
maaşallah...
vakıf 475 bin lot u 5.02 maliyetle verdi...hala veriyor...
bilanço güzel hareketler güzel temettü de güzel olacak düşünceme göre 5,50 üzerisini hakediyor bence, 4,70 civarı alıcıyım mal ucuzken alınır ne de olsa...
Almayi dusunuyorsaniz 4.70 treni kacti bence. 4.90 5.00 arasinda bikac gun gezip 5 uzerinde kalici olacaktir dusuncesindeyim
Birileri şu tahtayı yapan MAL a işi öğretsin ya da biyerlere çırak versin. Uc bes bin lot toplayacam diye iyice saçmaladı. 95 den bi satış gönderdim can havliyle kendini 90 a attı. :)
Bugün sanki bir şeyler olacak gibi.....4.94 şu an......
Arkadaşlar merhaba, bugun 5,78 i gördü kar satışı geldi,normal....5,3x lara kadar gevşeyebilir,ama hedef 8,5x TL
Bu fiyatlardan alınmaz fiyat şişti 5.80 oldu. Alacağın 70kurus temettüye değmez. 4.60 olursa alırım. y.t.d.
70 krş temerrüdü nerden verecek geçen sene 39 kuruş verdi kar %25 artmış bu sene vereceği maximum 50 kuruş bence
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada fırsatlar bitmez kar cebe yakışır daha aşağılardan alabilirsiniz . y t.d.
Bugün 5.87 ye verdim. 5.62 ye geri aldım.
Pazartesi güçlü duruşu salının habercisiydi. Ve bir saat içinde % 10 yaptı. Devamı yarın gelecek gibi.ytd
Patronlar mal satıyor dikkat
12.11.2019 da burhan gökberk hisarcıklıoglu 5,25 -5,31 arasından 54100 lot
21.11.2019 da yine aynı arkadasımız 5,44-5,61 arasından 61883 lot
26.11.2019 da yine 5,75-5,81 arasından 20017 lot satarak hisse oranı 0 olmuştur
22.11 de salih bezci 5,42-5,46 dan 55000 lot
26.11 da salih bezci 5,67-5,80 den 10000 lot satmışlardır...
15 gunde 200 bin lot 5,25-5,80 arasindan gitmis
bizim kucuk yatirimcida da iyi para var ha :) patronlar ne sattiysa almislar fiyati dusurmemisler :bravo:
bi de Sinan Aygunun sattigi varidi onu da eklemek lazim
Hayrami yoralim Şerremi yoralim satışları zaman gösterir
Son dakikalarda 5.57 den 5.61 e yapíştirdi.......yarına Allah büyük
hiç dikkat eden oldumu? Yeni Gimak Ankamall un PD/DD 0,96 ! ...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısınız ama GYO'larda AVM değerlemeleri biraz keyfi olabiliyor. Nihayetinde birilerinin hazırladığı bir değerleme raporuna göre yüksek değerleme yapıp karı ve defter değerini şişirebilirsiniz.
Sonuçta piyasa değerlemesini temettüye göre yapıyor. Baktığınızda bugün YGGYO ile PAGYO'nun temettü verimlilikleri birbirine yakın düzeyde. Bu durumda PAGYO'nun pd/dd rasyosu açısından YGGYO'yu yakalaması gerektiği gibi bir sonuç çıkarmak ne kadar doğru bir yaklaşım olur?
Neden olduğunu bilmediğim halde Pagyo ile Yggyo arasında PD/DD açısından hep 0,25-0,30 bir fark olurdu, Ostim ve Gimat esnafı Ankamall un değerinin farkında, fiyat kendi algısına göre ucuzsa acımadan alım yapıyor, dükkan alır gibi... Herhalde Pagyo da ky sayısı ve ilgisi çok az, bizde yazın alıp temettü zamanı satan bir kesim var... Ancak sanki 2019 temettü sonrası bu iş tutmadı, bir gurup sahiplendi hisseyi, topluyor... Keşke küçük yatırımcıda bu bereketten nasiplenseydi...
Piyasa değerlendirmesini evet temettüye göre yapıyor ve kıyaslamasıda herhalde mevduat faiz oranları veya 2 yıllık gösterge tahvil faizleri, ben ise yatırımlık 1+1, 2+1 veya dükkan geri dönüş oranlarıyla ve yeniden inşa etme oranıyla yapıyorum, arada çok fark var, birde SWOT analizi yaparsanız bu tip şirketlerin PD/DD değerinin çok ama çok ucuz olduğunu kanımca fark edeceksiniz... Gerçi sayın ekfuture sizde bunu çok iyi biliyorsunuz, esas soru bu fiyat nereye kadar çıkacak ve nerde durulacak...
Sizlerle fikirlerimi paylaştım, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Saygılarımla...
Pazartesi gapli acilacak diye beklentim var. Hayırlısı.
Arkadaşlar son 3 aylık takas atabilecek olan varmi teşekkür ederim
Son 3 ayhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c3742284de.jpg
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu denizin sattıgı mallar patronların lotları sanırım, artık daha homojen bir hissemiz oldu eskisi gibi pek sıg olmayacak artık...bu sene 60-65 kuruş temettü beklentim var 5,50 civarı ufak ufak alıyorum çünkü düşecegi yok gibi...
Eyvah eyvah,Twitter ve Facebook da 7,8 ve hatta 15 rakamları konuşuluyor......
Abartmayalım 15 e çıkarsa gözümü kırpmam tüm lotlarımı satarım genelde temettünün 10 katı ya da mevduat getirisine göre fiyatlanıyor 15 tl demek fk 'nın 20 çıkması demek
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron dün 60000lot bugün 30000lot daha sattı