Ak göz kara göz. Çek kılıçını.
Printable View
Ak göz kara göz. Çek kılıçını.
4. maddeye bak. Dolarin %30'dan fazla gitmesi gerekiyor. Bu hissede yapilan hata %3-5 dolar arislarinda gidecegi zannediliyor. Dolar fonu degil ki.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post3688207
Sn müşavir hc bari siz yapmayın dolar nereye gitti de gördünüz? Çoğu hisse şuanda geçen seneki doların kudurusunun güzelliğini yasiyor. Geçen sene çeyrekteki dovizin vurduğunun ters etkisi bu dönemki bilancolarina olumlu yansıması bir nevi. Son çeyrekte tüm sirketleri döviz kapanisiyla dengeleyecekler. Bunu fi tarihinde bir çok kez yazdım. Piyasa birbirine bağlı, bu durumu bozamazlar.
Ne düşüyor ne çıkıyor tam hacıyatmaz 🤣
Düzeltme kokuları geliyor sanki..(
Seans kapanmasına çok erken ama sanki gözünü 575 e dikti, Tabi sanki.. şuan 574 ytd
[IMG]http://i.hizliresim.com/1pO0YN.png[/IMG]
karamsar dünyamıza belki bir ışık olur bende bunu paylaşmak istedim..
şişe iyi kapattı biliyorum aralarında korelasyon yok aramıyorum da ama umut işte...
Sn TOPHOON kolerasyon olmadığını nerden çıkardınız yukarıda şişe/soda fiyat grafiğini atmıştım bir kaç yer hariç (Kırmızı oklar) hemen hemen at başı gitmiş. O ayrıştığı yerlerde de ya ben sodayı satıp şişe almışımdır yada sn Nasuh şişe almıştır :)
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vışşş TOPHOON bana kızmış muhatap olmiii. Yaaaa... şimdi çarşambalardan da mahdum kaldik iyimi.
Hisse fiyatlamasi bilancoya gore olsaydi, 3 ayda 1 gun bilanco gunu acarlardi hisseleri sadece. Bircok faktor var fiyatlamalarda. Bunlari da en iyi babalar biliyor ve ayarliyor.
95 senti kactir dip yapiyor hisse iste. Ustunu bilmem, ama dolara birsey olmayinca da adam gibi bir marj olacagi yoktur herhalde.
Hayır size değil hiç kimseye kızmam...
Salı günkü öngörümü de çok iyi hatırlıyorum demiştim ki yarın çarşamba yine benim için çarşamba olması umrumda değil ama tahta yapıcı böyle yapıyor yarın hareket olacak dedim... Ama siz nasıl anlarsanız anlayın... Ben net olarak aşağı ya da yukarı hareket olacak demedim demem zaten... Yön vermedim... Sizler ısrarla yukarı anlamak istiyorsunuz o sizin anlama ile ilgili sorununuz... (bu sözleri söylerken bile size kızmıyorum çünkü ne kadar anlatırsan anlat ancak karşıdakinin anlayabildiği kadardır) Şimdi olmuş mu olmamış mı grafik üzerinde görelim... Buradaki sarı daire salı günü yani yarın hareket olacak dediğim gün yeşil daire de çarşamba günü hareketten kasıt ne bir önceki günün en üst veya en alt fiyatlarının bir yöne geçileceğidir... Burda ne olmuş en alt fiyatı aşağı geçilmiş geçen çarşamba da yukarı geçilmişti... ona tahta yapıcı karar verir...
Şimdi burada sayın 666 da söyledi dedi ki bunu bilmek marifet değil bunu sıradan biri atsa da yüzde elli tutturabilir doğrudur atsa tutturabilir ben de zaten bu benim marifetim falan demiyorum... Ben herkes gibi gördüğümü paylaşıyorum o da çıkıyor bu kadar basit görüşüm olmadığında da ertesi gün için bir tahminim yok diyorum... Umarım artık anlaşılmıştır... Bu kadar emek verip yazdım... Umarım bu mesele kapanır...
[IMG]http://i.hizliresim.com/Or4OY3.png[/IMG]
Soda artık Alman liginde B.Munih, La Liga' da Barcelona, Premier League' de Liverpool gibi.
Katsayısı çok düşük.
Sergen şöyle demiş bir yorumunda;
""Avrupa'ya gitmek hiç kolay değil. Benim Almanya ile oynadığımız milli maçtan sonra Bayern Münih'e transferim vardı. Adamlar bir araştırmışlar beni... Almadılar." "
Bak güzel kardeş, sen güzel bir kardeşe benziyorsun, öyle karşındakinin anlama seviyesine dair yorum yapmadan önce biraz düşün, acaba benim anlayamadigim biseyler varmı, olabilirmi?
Şimdi;
Hisse fiyatında artış azalışın önemi şöyle dursun teorin bi defa butlan sakat yani doğuştan sakat yok hükmünde anlayacağın. Yani bunu salı günkü kapanıştaki mum formasyonları ile fitildi, gövdeydi, çekiçti, ters çekiçti, uzun,kısa çubuk veya izafi bir yeşil ok veya herhangi bir formasyon ile yarını yorumlayabilirsin ona şüphe yok, lakin bunu günlerle izah etmeye çalışırsan söylediğinin esiri olursun, işin içine inanç karışır mesala musluman isen cuma değilsen pazar günleri kutsaldir. Kaz'ı/gazı nekadar cevirsende yanar.
Son not: Ne kadar anlatırsan anlat "bildigin" kadar anlatırsın daha uygun olur. Bence bana biraz kızsan fena olmaz.
Bu arada 6 ay once "heyecanli, pimpirikli" diyorduk TYPHOON'a. Ama grafikler atiyor, calismalar yapiyor, isabetli tahminlerde bulunuyor simdi. Ben olayi anlamadim. O sureden bu sureye kendini mi gelistirdi? Farkli bir kisi gibime geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=2QkiZPkW7Ow&t=170s
Videonun yayın tarihinde hisse 7.2 TL....
https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post3700816
Iste Mayis ayinda onu gorunce artik iyice ayyuka cikti bu olay demistim. Art niyeti oldugunu zannetmiyorum yanliz.
Geçen sattıklarımi geri yerine koydum....[emoji3]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizin topiğinizin çok hızlı bir hemşiri varmış...yanlışı yaptığın anda 5 dakika geçmeden iğneyi yetiştiriyor hemen...valla çok korktum...neyse dostlar geçen gün yaptığım paylaşımlardan umarım fayda sağlarsınız...başka bir hissenin topiğinde başka bir hisseden bahsetmek doğru değildir ama buda yapılmaz ise bazı hisselerden gerçekten de kimsenin haberi olmuyor...bir çok hisseyi de biz de bu şekilde öğrenip araştırma fırsatı yakalıyoruz...
başka topiklerde bu çok sık olur kimsecikler de ceza yemez...ama buradaki soda yatırımcısı gerçekten de çok sinirli...tahamülleri kalmamış...ama sonuçta da haklılar..haksızlar demiyorum..neyse umarım soda da çıkışa geçer de herkes rahatlar..
Bu topikte veteriner yapiyor igneleri, hemsire degil. Hemsire bir yapar iki yapar, 100.de iyilesmeyene veteriner gerekir. Sen de kimvurduya gitmissin.
"Chat-tarzi Yazisma" diye bir joker de var kartlar arasinda. Dikkat et onu da yemiyelim simdi!
Sen Soda ile ilgili bilgileri koymaya devam et. Gittigin yerde de basarilar.
Bu arada iyi kurtulmussun, burda hala surunuyor olacaktin oteki tarafta %50 vurmak yerine.
selam.. Soda temettü veriyor mu ?
Teşekkürler
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her sene verir
Teşekkür ederim
Rica ederim :
Bu sayfadan geçmiş yıllardaki bedelsiz ve temettğlere ulaşabilirsiniz
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...spx?hisse=SODA
Tekrar teşekkür ederim
harika. boşalsın iyice forum...
106k tutunmaya calisiyor___du
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.
Döviz artınca bu hisse artmıyor muydu arkadaşlar ? [emoji4]
Bence dolara bağlı ama aynı anda degil. Doların artışları stabil olmalı. Bunlar sanki tepki gibi saman alevi cabuk sönüyor
Kredilerin geri odemesi fabrika faaliyete gectikten sonra olacak denmisti.
Yarın da devamı gelir inşallah
Doğru diyorsunuz ama sonuçta ödeyecek. Ayrıca 200 milyon dolar da iç kaynaklardan çıkacak. Tabi ki bu yatırımların bir getirisi olacak. Ancak bu durumun fiyatlamasina daha var bence. En az bir 5-6 ay 5.50- 5.90 arasında gidip gelir diye düşünüyorum. Şahsi fikrimdir, kesinlikle YTD.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitsin 5.5-6 arasında ki unutulsun hisse . Bana uyar. Dillendikçe içine edildi kaya gibi hissenin