Mal kaptırmadık Allah a şükür. Çıkacak ama psikoloji ile oynuyorlar. Bir iki silkeleme yapabilirler ama yoknuzun. Haydi bismillah... Ytd... MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mal kaptırmadık Allah a şükür. Çıkacak ama psikoloji ile oynuyorlar. Bir iki silkeleme yapabilirler ama yoknuzun. Haydi bismillah... Ytd... MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afyondaki tavanım bundaki zararı çıkardı,bunun yarınki tavanı eğer çekerse 4.08,3.71-4.08 arasındaki rakam kar hanesine yazmış oluyor,neyse dillendirmeyelim,ötekini 4.47 dillendirdik soluğu 3.14'de aldık,elinde olanlara bol kazanç,hedefim 5 idi,bu sefer 4.50...ytd.
3.81:notr:...ilginç devamı gelmedi,utanmasa eksi açacaktı,iyiki afyonum vardı,afyonun düştüğü yer 3.60,çıktığı yer 4.51 90 puanlık marj,bunda 3.14 taban çektiği yer,yaptığı marj 67,bu marj kimseyi tatmin etmiyor,en az 100-150 olmalı...ytd.
megapta istikamet tavana gidiş...
Aynen 61,ikisi kankaydı,bu kankalıktan caydı,RTALB'ı 33 fiatlardan almıştım 47 postaladım,ama onda lotum çok azdı,çünkü sağı,solu belli olmayan hisse,2 tl cıvarından 61 oldu,buda 0.70 krşdu 7 tl olmuştu,şu an onun yarı fiatında bedelli ile,4 üstü önemli,buranın üstünde kalırsa yön 4.50 falan...ytd.
Sn refaba deniz gyo bekleriz :)) bugun yarın orda da haber gelir.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşırı baskı yapıyorlar. Şimdilik benden bu kadar
Kesinlikle YTD.
Zaten 4.64'e indirdiler,maşak geçiyorlar,2 adet 31 alış yazmıştım galiba ondan 3.81 talimat vermiştim 3.64 almış,neyse sanırım unutmak lazım bu aralar,nasıl olsa diğer hisselerimden bunun zararını çıkardım,önceden belirttiğim gibi nereden bulaştım buna,sanki covid 19 gibi yakamıza yapıştı.
Bu hisse hep bana fırsat verdi sağolsun. Eşleşme görmek iyi. Ytd
Kesinlikle YTD.
Tekrar 3.64,sanırım bir mokluk peşindeler,3.34 tabanı,Rus aşısı falan hikaye,maske devamlı lazım,başka şeyler var bunda,sanırım elde kalan R'ler beni düşündürüyor.
elde kalan r ,leri firma alım yapacağı soylendi, alıpta ufaktan satıp baskı ile bezdırıp alttan alma durumu dıyorum hissenin durumu dandik değilki , kasıtlı yapılıyor ,gelen blanço gayet güzel, bürüt satışlar 3 katlamış ,bırde bunlar yatırma gidiyor adıyamanda sanırım büyük bir arazi kapattılar yeni makinlar sipariş verildi , tabiki bunlar bu sayfaları okuyorlar ıllaki , şirket parayı bıyere kacıramaz bende burada beklerim ,sorun yok...
Aynen tahmin ettiğim gibi baskı satılmayan R'lermiş...Bundan sonraki süreç nasıl olacak bakalım,herzaman satılmayanlar yatırımcıyı usandırıyor.
Şirketimizin 06.08.2020 tarihli açıklamasında yer alan Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu'na istinaden, pay sahiplerimizin yeni pay alma (rüçhan) haklarının kullanımından sonra kalan 97.127,390 TL nominal değerli payların Borsa İstanbul AŞ Birincil Piyasa'da satışa sunulmasına yönelik olarak ilgili payların tamamının satışı (lot altı paylar hariç) 11.08.2020 (bugün) itibarıyla tamamlanmıştır.
Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/868165
Bigparada bizim hisse en çok yükselenler gurubunda,yani %10 tavanda 3.64 ile:evil:,bigparanın ilk üyelerindenim,tüpçü satın aldıktan sonra yorumları kapattı iktidara giydirme olduğu için,yani yalaka,yalama gurubu,abuk,sabuk veri vermeleri gayet normaldir,temennim bu rakamın yarına yansıması:whistling:,zaten yarınki tavanı 4...ytd.
Ben bunun ne yaptığını çözemedim,3.44 gösterdi bugün:notr:
Tekrar geri 3.51,sanırım niyeti bozmuş gibi,yap bi tabanda işkenceden kurtulalım,nerden bulaştım sana onuda bilmiyorum.
Bela kağıt,aldık başımıza bela ettik,bütün bedellilerden alnımızın akıylan çıktık,bu ise beni çok yordu,birgün çıkarda bizide epey yorar,attık kenara unuttuk bir daire parasını...ytd.
Sanal ortamda göstermelik maliyetim 2.25 gözüküyor 1 tl ile bedelliye katıldığım için,ama gerçekten 3.50+1=4.50,bilemedik R'lerin 2.50 olacağını,ufak ilavelerimlen şu anki maliyetim 4.30 sayılır,şu an fiaı 3.30,arada var 100 puan:notr:
ayarı kaçırdı megap anlamsız bir baskı var hissede...
3.41 kapattı,acaba gemimiz limandan ayrıldımı ???,4 üstüne atmadıkça inandırıcı olmaz,galiba rtalbı takip ediyor,o bugün tavan çekti,ama tavan olmadan bunun gibi milleti usandırdı.
Sanırım sizleri silkelemeye çalışıyorlar :)
Şaka bir yana trend desteğinden tepki verdi.
http://share.matriksdata.com/share.a...08162049259684
belkide bütün baskı, Rafeba,için elindeki lot miktarı ile hisseye yön verebilir anlamından çekinip bezdrme olabilir, 3/5 bin lota ses etmezler ama büyük oldumu ıllaki bezdirme olur
Tabloda 3.70 gösteriyor,3.65 yaptırdılar,temennim 3.75 tavan,bunun üstünü yazmayacağım,namızsızlar burayı ve investingi takip edip ona göre hareket ediyorlar.
Bu patron bozuntuları eğer hisselerine sahip çıksalardı şu an 4-5 arasında hareket ederdik...neyse 4 üstüne atsın sonra ne olacaksa olsun artık,çünkü çok sıktılar.
Galiba RTALBI takip ediyor,52 tavandan döndü o,onda çok az lotum vardı riskli diye pek girmedim,onda maliyetim 42 falandı,ondan alacağıma bundan alırım daha iyi,bunda 5 dakika sonra herşey belli olur,temennim tavan çekmesi,tabiki kr realizelerinide unutmamak lazım,nede olsa 3.20 göstermişlerdi,tradeciler mutlaka bunu fark tmişti,buna tepeden atlamasaydık aynisini bende yapardım.
3.65 demir yeri şu an :(
Yabancı alışları dikkat çekici,acaba bıyıklı tiplermi alıyor onu bilemiyoruz.
Ben beklemeyi tercih edenlerdenim...
borsa normal seyrinde devam ederken bedelliden yeni çıkan gelen blanço 2 çeyrek 13,mil, 8 milyon kar azımsanacak nir kar değil bence burada kurtlar pozısyon aldı hisse hala ucuz iyice bezdirip elimizden alma derdi bu , hisse 2019/2 ceyrekten satışları otobana çıkmış yatırımlara gıden paradan dolayı karlar az çıkıyor , oysa bürüt satışlar ın ayakları yerden kesılmiş paçoz zarar eden hısseler tavan gıdıyorsa bunun ilerde kapallı gişe olması gerek bende başka izahı yok, bugün sığ hisselerde hangisinde spek yok? bu yüzden hiç sıkılmadan beklicem onlar benden katbekat fazla para bağlamış onlar düşünsün
borsa normal seyrinde devam ederken bedelliden yeni çıkan gelen blanço 2 çeyrek 13,mil, 8 milyon kar azımsanacak nir kar değil bence burada kurtlar pozısyon aldı hisse hala ucuz iyice bezdirip elimizden alma derdi bu , hisse 2019/2 ceyrekten satışları otobana çıkmış yatırımlara gıden paradan dolayı karlar az çıkıyor , oysa bürüt satışlar ın ayakları yerden kesılmiş paçoz zarar eden hısseler tavan gıdıyorsa bunun ilerde kapallı gişe olması gerek bende başka izahı yok, bugün sığ hisselerde hangisinde spek yok? bu yüzden hiç sıkılmadan beklicem onlar benden katbekat fazla para bağlamış onlar düşünsün
en baştan beri söledim,korkma ,korkma ,korkma işte hissemiz beklenen çıkışı ile otobanda herkese hayırlı kazanç dilerim, malınızı hırsıza kaptırmayın ,kapıya çift kilit koyun,yatırım tavsiyesi değildir dıyorlar ya hep sona yazıpytd, dıye ınanmayın hepsi yalancı. yatırım şirketleri neden sürekli tahmini fiyat belirler , iyi güzelde ı zaman tavsiye olmuyormu , buna hep gülüyorum
Ikına sıkına 4.04 tavanda,herkese hayırlı olsun.