Sakaryadayım geçen ay 15 tl den hamsi long olsam malı götůrmüştüm.
Printable View
Dolar alanlar meğer zarardaymış he? Ah moralim çok bozuldu.
Nasıl bozuldu nasıl bozuldu anlatamam. Fenalaştım, depresyona girdim.
Hemen gidip şu dolarları bozayım da kurtulayım. :p :evil:
Günün en yükseklerinde geziyor
usdzar
usdbrl
yüzde 1 aşağıda...
Haftalik grafige bakildiginda, gecmiste ne zaman 4-5 hafta boyunca kisacik yesil barlar gorulmus, ardindan...
sonrası için sert tokat lazım
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...dbbb918fce.png
Urla Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un FETÖ'den tutuklandı. Oğuz'un örgütte sohbet hocalığı yapmak ve mahrem imamlarla da iletişim kurmakla suçlandığı belirtildi.
heheeeeeeeeeyyyyyy heeeeeeeyy heeeehehehey heyheyyyy
gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam
kaderimdir hep çektiğim inleyip reva bulmam
elem beni terk etmiyor hiç de fasıla vermiyor
vay kemani tatyos efendi vay , çal keke çallll
https://youtu.be/Fxp7T9nbJG4
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Senatosu'nun 'Ermeni Soykırımı kararı' sonrası yaptığı "İncirlik'i kapatırız" çıkışının ardından ABD'den ilk yanıt geldi. Savunma Bakanı Mark Esper, "Ciddi iseler ittifak meselesi olur" dedi.
Kürecik Radar Üssü konusunun NATO tarafından görüşülmesi gerektiğini anlatan Esper, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Tabii öncelikle onların egemen bir devlet olduğunu söylemek gerekir. Dolayısıyla NATO veya yabancı kuvvetleri kendi topraklarında barındırma veya barındırmama konusunda doğal hakları var. Ancak dediğim gibi dediklerinde ciddi iseler bu bir ittifak meselesi olur, ittifaka olan bağlılığınızla ilgilidir."
bankalar bu yılda kar dağıtmaycakmış borsa en az 2000 puan artı olmazsa ayıp eder:)
Bunlar aslında iyice müzekare edilmeden ve tüm tarafların net mutabık kaldığı kararlar olmadıkça kamuoyuna bu şekilde açıklanmamalı. Net verilmiş kararlar olmadan bir tehdit gibi kullanılırsa karşı tarafta pek evvallah etmiyor. ABD neticede bu kapasite kaybını bir şekilde telafi eder ama sizin karşılaşacağınız kayıpları telafi etme gücünüz nedir? Ben artık ABD ile çok ciddi bir kriz çıksın diye bilinçli uğraşıldığını düşünüyorum çıksın ki yaşanan bir çok iç sorun buna refere edilsin.
17 Aralık Salı 09:02 BDDK BANKALARA YOLLADIĞI YAZIDA 2019 YILI KARLARINI DAĞITMAMALARINI TAVSİYE ETTİ
dolar 5,85 üzerinde kalıcı olursa nereleri görürüz sizce arkadaşlar artık 6 ların görülmesi lazım zaman daraldı.
onlar karmaşık işler vallaha
şeytan meytan, ileri dini bilgi gerektiren.
ben sadece kendim ve ky para kaybetmesin mealinden yazar çizer fikir beyan ederim
ayrıyetten tabiki
büyük para nın terso ya yatıranlarını da hayal meyal çözdüm burda, ama ispatlamadan yazamazsın , onlar hangi forumdaşlar diye
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Net fonlama tekrar yakın tarihin (son 5-6 yıl) dip seviyelerine düştü
Kredi genişlemesi haberleri ile bu durum çelişiyor.
Acaba tcmb API yerine swaap ihaleleri ilemi piyasayı TL'ye boğuyor.
Ya swap ile TL veriyor ya da ZK ayarlaması ile piyasada aşırı TL kalmasına neden oldu.
şeytanın avukatı ifadesinin dinsel bir tarafı yok. bir konuda olmadık şeyleri ortaya koyanlara denir..buna da muhalefet etme bari.
Bugun Motorine 22 kuruş zam bekleniyor .
yıl sonuna 6 civarı bi kapanış deneyecekler gibi
ihracattaki yavaşlama nedeniyle mb sı ve kamu bankalarıda bu işe ses çıkarmayacaklar sanırım
17 Aralık Salı 10:03 İPOTEKLİ KONUT SATIŞLARI KASIM'DA YILLIK %724,8 ARTTI, ÖNCEKİ %525,1 ARTIŞ
17 Aralık Salı 10:01 YABANCILARA KONUT SATIŞLARI KASIM'DA YILLIK %14,6 DÜŞTÜ, ÖNCEKİ %31,9 DÜŞÜŞ
17 Aralık Salı 10:00 KASIM'DA TOPLAM 138 BİN 372 ADET KONUT SATILDI, ÖNCEKİ 142 BİN 810
17 Aralık Salı 10:00 KONUT SATIŞLARI KASIM'DA YILLIK YÜZDE 54,4 ARTTI, ÖNCEKİ YÜZDE 2,5 DÜŞÜŞ
https://pbs.twimg.com/media/EL96LYiW...png&name=small
bas krediyi genişle.... .............. 2018 reloaded
temel ne demiş
1
https://i.hizliresim.com/QP9Eng.jpg
ferid?
nasıl öptü jean paul belmondo , yavrum... neyse 13 aralıktan bu yana % 1.31 attı :) ... şimdi iz süren stop zamanı ...
Caramels, bonbons et chocolats
Par moments, je ne te comprends pas
Merci, pas pour moi
Que tu m'écoutes au moins une fois
Des mots magiques, des mots tactiques
Qui sonnent faux
paroles , paroles , paroles
Bu paylaşımla ancak Sn Moruk yarışabilir...
Ya da değneğini saklar...:)