Fenerbahçe’nin mülkiyetin deki arazilerin satışı Atasehirdeki arazinin satışi veya proje Geliştirilmesi konusunda gelişmeler olacağı söyleniyor ,buralardan gelen para ile bütün borçların ödeneceği söyleniyor
Printable View
Fenerbahçe’nin mülkiyetin deki arazilerin satışı Atasehirdeki arazinin satışi veya proje Geliştirilmesi konusunda gelişmeler olacağı söyleniyor ,buralardan gelen para ile bütün borçların ödeneceği söyleniyor
ali fener için 1 gün hapis yatarmı sizce??? aziz 1 yıl yattı,eğilmedi. ali feneri bitirmek için görevlendirilmiş gibi görüyorum. elimizde 6 gollü galibiyetten başka birşey kalmadı. bu sene 7-0 yeniliriz görevini tamamlar gider. bu çıkışada fazla güvenmeyin derim,transfer parasını sizden topluyor olma ihtimalleri yüksek. vesselam...
Askerlik arkadaşınız mı bahsettiğiniz kişiler?
Koskoca Fenerbahçe kulübüne başkanlık yapmış ve yapmakta olan kişilerden bahsediyorsunuz.
İsimlerinin baş harfini büyük yazıp, "Bey" diye hitap etmelisiniz.
Saygısızlığın anlamı yok.
Alsak mı napsak, iyi gidiyor gibi de bi yerimize kaçmasın...? Olayı nedir bunun...
ağabey sana akıl vermek kim ben kim. belki abiler ihtiyaç varsa yol gösterirler
ben atmasyon 14,20 filan yazdım. 17 ler de garanti gibi , dur bakalım ne olacak.
Seans bitmesine 5 dakika kala fiyat 13tl gibiydi. 50 kademe birden veren kurumlar kim? Paylasirsaniz sevinirim
Novak djokovic fb de
Tedbirli olmak lazım, 12.97 ve ardından 12.63 destek olabilirler, kırarsa 11.70 e çekilir hızlıca.
İyi ki bugün yüksekten almamışız, daha da inecek gibi.
UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yeni haberim oldu. Koyu bir Fenerbahce tarafi ve hisse senedi sahibi olarak uzuldugumu soyleyemem
Ama bir baska acidanda bir Turk takimina boyle bir cezanin verilmesi yazik olmus. Diger buyuk takimlara gore, Trabzonspor dis gorunumde finansal olaylari en duzgun ve rahat goturen kluptu. Bakalim itirazlarindan sonuc cikacakmi
Tabiki Trabzonun basina gelen bizimde basimiza gelirmi diye insan dusunuyor.
37K EUR'ya teknik direktör ile anlaşır,
50K EUR'ya futbolcuya kontrat yapıp,
finansal fair play-in arkasından dönmeye çalışırsan,
birileri de bunu gündeme taşırsa yetkililer de hayırdır demeliydi.
Türkiye'de bu denemediği için herşey yolunda gibi görünüyordu;
demek ki yolunda olmayan birşeyler var...
aynen öyle.
hiç boşuna medya da car car konusulduklarına bakılmasın 2 güne kapanır bu konu cas masa da kimse gidemez. çünkü guilherme gibi 4 m avroluk oyuncuya 40 bin avro sözleşme yap, doblo fiyatına futbolcu al, tff bunlara göz yumdu diye normal bir olay gibi konusuldu, uefa da yasladı cezayı, bu konu büyütülürse tff nin de bu işin içine girmesi demek olur, olurda gaza gelip cas masa gidilirse geçmiş olsun spor camiasına, bu işten de en karlı yine gs çıkar.
Durum boyleyse cok haklisiniz arkadaslar. Diyecek birsey yok. Mlsf kulturumuzden, orf ve adetlerimizden gittikce uzaklasiyoruz. Herkes masallah cin, karda yurur iz birakmam, geri kalan herkesde salakoglu salak mantigi
Fazlasiyla hak etmisler ozman. Hayirlisi
biraz doaş verip fenerden az birşey aldım. kağıt zıplamaya başladı.
Iyi dayaniyor. Bu ortamda garip. Belli bir sebebide yok. Neyse hayirlisi
en geç 6-7 işgününe kırılım bekliyorum
Teknik olarak flama hareketi yapabilir.
yine doaş verip fener aldım. yoksa eksi kapatacaktık. doaşları bitirdik ya birazda siz destek atın
Fenerimw guveniyorum. Ama sabir lazim. Unutmayalulik yillik net %8 mevduat. Hersey guzel olacak
Asla YTD
Süperlig Şamiyonluğa en yakın aday olarak tercihimi Tspor dan yana kullanıyorum :cool:
Kupadan ziyade ligi biraz karıştırabiliriz, 2-3 hafta fikstür avantajımız var.
Takımın dirençli olması önemli...
Sanki bayrak formasyonu var.
Formasyon tahminim doğru ise kupadan elenir, ligde üst sıralara tırmanırız.
Yatırım tavsiyesi değildir.
maç var bugün diye dün tekrar girdim kağıda..
akşam tokatlariz diye dusundum..:)
Deniz liği sattı . Emre avrupa kupasını . Ali koç eger biraz gurur varsa hata yapanı satarsın . Gururunla yaşa şerefinle öl . 3 gol atması lazım . Bugün emrenin kulakları çok çınlar ........