sessiz kalmış bir başlık..uygun zaman da şenlenir..inşallah..
Printable View
sessiz kalmış bir başlık..uygun zaman da şenlenir..inşallah..
grafikler de bollınger bant da tam orta çizgide devam ediyoruz altda 3 kapanış yapmadıkça sıkıntı yok..yukarıya doğru niyetlenecek gibi...
Bi kendine gel artık. Petun senin peşine geleceğine sen onun peşine gidiyorsun. bıktırdın artıııııııııııııık
Cuma günü buralardan portvöye giriş yaptı ..
Gerekce ..
Grafikte sıkışma ..
9 aylık bilanço ...
Katara satılma mevzusu ...
Ytd
Svg
hala yalan rüzgarı dönüyor gibi satış ile ilgili atrakson yok değilmi ?
2019 yılında gerçekleştirdiği 55 milyon Dolar ihracatla, TİM1000 listesinde 335. sırada, sektör sıralamasında ise 20. sırada yer aldı - Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Aralık 2019'da faaliyete aldığı Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi'ndeki "50. Yıl Tesisi"nin ikinci etabını açarak üretim kapasitesini 2100 ton/güne çıkaran Ulusoy Un, 2019 yılında gerçekleştirdiği 55 milyon Dolar ihracatla, TİM1000 listesinde 335. sırada, sektör sıralamasında ise 20. sırada yer aldı.
Son 10 yıl içinde ortalama yüzde 30'luk bir büyüme yakalayan ve 2019 yılını 3 milyar 52 milyon TL konsolide ciroyla kapatan Ulusoy Un, Aralık 2019'da faaliyete geçirdiği Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesindeki "50. Yıl Tesisi"nin ikinci etabını açarak üretim kapasitesini 2100 ton/güne çıkarmıştı. Yüzde 90'ın üzerinde bir kapasiteyle üretim sağlayan, Türkiye'nin en büyük un üreticisi ve ihracatçısı firmalarından biri olan Ulusoy Un, Türkiye'nin ihracat şampiyonlarının belirlendiği "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı" listesinde 335. sırada yer aldı. 2018 yılına göre ihracatını 2,5 kat artırarak 2019 yılını 55 milyon Dolar ihracatla kapatan Ulusoy Un, TİM1000 sektör sıralamasına göre de 20. firma oldu. İl sıralamasına göre Samsun'da en çok ihracat gerçekleştiren 3. firma olan Ulusoy Un, geçtiğimiz aylarda açıklanan İSO500 listesinde Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 380. firması ve net satışlarda ise Türkiye'nin 101. firması olarak yer almıştı.
EDİTÖRE NOT:
Fahrettin Ulusoy tarafından 1969 yılında kurulan Ulusoy Gıda, 1989 yılında faaliyetlerine hububat ve bakliyattan mamul un, irmik, makarna ve bisküvi gibi her türlü gıda maddesinin imalatını, ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak üzere Ulusoy Un adı altında devam etmiştir. Ulusoy Un'un Samsun'da 500 ton/gün ve 1200 ton/gün, Çorlu'da 400 ton/gün olmak üzere toplam 2100 ton/gün buğday işleme kapasiteli 3 fabrikası ve 100.000 tondan fazla tahıl stoklama kapasitesine sahip silo, depo ve serbest bölge depoları bulunmaktadır. Ulusoy Un'un Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Eren Günhan Ulusoy üstlenmektedir.
patron mal itelemiş
ondanmış sıkıntısı herhalde..tüm gıda hisseleri tavana giderken bu baskı farklı...çok fazla tutamazlar kanımca.yatırım tavsiyesi değildir..grafiklere tekrar bakarım
29.09.2020 tarihlnde Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.�. paylan ilc ilgili olarak 10.80
10.46 fiyat arahgmdan 1.126.118 toplam nominal tutarh sat1� i�lemi tarafimca
gen;eklc�irilmi�ir. Bu i�lemle birlikte lJlusoy Un Sanayi ve Ticaret A.�. se1111ayesindeki
paylanm 29.09.2020 tarihl itibariyle %26,02 81llll11lli dil�mti�tiir.
Dugiln itihariylo ger,;;ekle�en i§lemler sunrasmda halka a,;;1k k1s1mda taraftma ait pay
kalmam1�t1t.
i�lemin detaylanna ili§kin bilgiler a§ag1daki tabloda verilmcktedir.
Adi Soyad1 : EREN GONHAN ULUSOY
Unvan1 : YONETlM KURULU BA$KA
BUNUN Bİ ADI VARDIR herhaldeeee
halka açık kısımda pay kalmamış ama eren günhan hala şirketin en büyük ortagı %27 civarı hissesi var hala...eskiden petun buna takılırdı şimdi bakalım uluun petun a takılacak mı aradaki fark çok açıldı da...
Sabahtir tum gıdalar giderken bunda eksi 5 içerden haber alıyorlar ********lik yazık yatırımcılarına
daha nekadar tutacaklar buralarda merak ediyorum...
Sen gel bu kadar hissenin arasında bu nalet hisseye gir. Beklentisi bu kadar iyi olan bi hisse... Endeks çıkar bu düşer, endeks düşer bu yine düşer, gıda hisseleri çıkar bu yine düşer acaba ne lazım çıkması için hangi verilere göre fiyatlaniyor merak ediyorum. Buğday fiyatlarina göremi un fiyatlarinami yoksa ekmek fiyatlarinami Birisi çıkıp açıklayabilirse sevinirim.
Muazzam bir baskı var.
Grafikte sıkışma had safhada..
Bir bıraksalar umulmadık yerlere gelecek gibi.
Bütün gıdalar uçuşta..
Bu hala üç maymunu oynuyor.
Vermişler robotların kontrolüne,
Milleti bezdirme peşindeler..
Yemezler koçummm...
Yükselen üçgen mevcut dipler yukarda oluşuyo ..bu akşam ve yarınki kapanış önem arz etti..
Eyer daralan üçgen içinde kapanırsa %40 yükseliş kaçınılmaz olacak ..
Bu arada bi gap haberi grafigin hakkını verdittirir..svg ytd
Şirket evlligi olabilir ..
Bu arada gıdaların çogu tavan ..
Çok geride kaldık ..
Bügün kapanış şekline göre bu hafta sonuna kadar citti hareketler olmalı ..
Burakamları şu an haketmiyoruz ..ytd
gıda lar çoğu show yapti.
Hiç güven vermiyor. Endeksin ilk yüzde 2 veya üzeri düşüşünde 9-9.50 aralığına düşer bu. O nedenle ben vedalaştım kalanlara Allah sabır versin. Bu arada sunuda belirtmek isterim bist önümüzdeki günlerde %10 a yakın düşebilir. O nedenle dolar yada altında kalmak daha mantıklı. Ytd...
Türkiye tüm dunya düşerken hep pozitif ayrıştırı. Muhtemel sebebi varlik fonunun alımlarıyla hep bu seviyelerde kalarak yukarıya artmasıdır. Bak biz iyiyiz ülkenin durumu iyi algısı yaratmak. Halbuki jeopolitik riskler, işsizlik,cari açık ve devamında kurun dogal yükselişi ve enflasyon. Artı dünya genelindeki pandemi ve ekonomik daralma. Daha nereye kadar sürdürülebilir bu olumlu hava... Patlamaya hazir6bomba oldu bist şu an. Tamamen yalancı bir olumlu hava var algısı yaratılmaya çalışılıyor. O nedenle borsa şu an cok riskli. Ytd
Eyyy spek totosu cirosu senden 6 kat dusuk olan petunun piyasa degeri senden yuzde 30 yukarda yabancilarla gorusmelerde hisse fiyatini 25 ile 30 arasi istendini ve kagidin ederinin bu oldunu ben cok iyi biliyorum ama sana bilmedigin bise soyluyum kafami bozuyosun 1 milyon kot daha cizerim isbankasindan gozune isik tutulmus tavsan gibi ortada kalirsin adam ol kagidi olmasi gereken yerlere getir bu sana son uyarim.
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar neden bu yükselmiyor diyorsunuz size açıklama gereği hissettim. Uluun un yapabilmek için buğdayın çoğunu maalesef dolar ile ithal ediyor. Yurt içinde işleyip ihraç ediyor veya gene yurt içine satıyor. Döviz pozisyonu eksi. Tüm bu şartlardan dolayı Uluun un karının artması için tek yol döviZin düşmesi. Dövize negatif korreledir uluun karı. E döviz de maşallah çıkuyor. Bu döviz kurlarıyla Uluun un yatırımcısını tatmin edecek karlar açıklaması imkansız. Maalesef acı ama gerçek. Karlılığı kötü geleceği için de doğal olarak fiyat baskılanıyor. Yabancıya satış konusu gündemde olabilir veya bilerek tutuluyor olabilir bu konu gündemde. İşte bu sayede de fiyat 10 üzerinde tutunuyor. Yabancıya şirket satılsa bile beklediğiniz rakamları görmesi gene maalesef çok olası değil.
Ancak satış söylentileri ile spekülatif bir çıkış yaratılmak istenebilir. Buna oynamak isteyenler varsa aranıZda buyursun alsın.
Saygılarımla.
Not: yazılanlar kesinlikle alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bir küçükmyatırımcı muhabbwtidir.
kapanış güzel ..
yarin ola hayrola .
Artik butun arkadaslar yabanci ortakligin 25 tl den az olmicani anladina gore spek efendi artik oyalanmadan yoluna devam et illaki 1 tavan cekersen mal veren olur.
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.