inşaallah, maşallah..+gap muhabbetini duyunca içim kabardı... hatırlatıyım dedim.. :) ))
Printable View
Günaydın dün akşamdan açılış tahmini yapılırken Trump patlattı bombayı ve vadelileri uçurdu...
Açılış adamın eline bakar...
2% artı açarsa bir bakarsın -600-800 makas yapıştırır 116 zor der... canı ister +600-800 makas çakar 117 der...
O yüzden açılışı görmeden emir girmeyin, sonra nasıl olur bu diye sorabilirsiniz...
Kolay gelsin herkese...
Vadeliler füze gibi ..................Pala dayı bugün cortcu mu acaba ?????????????? :yahoo:
Kapanışa göre yüzde 6 yukarıydı galiba
doktorun çektiği çileye bak,damğa ye sonra milletin için canı pervasına ölümle dans et,
rabbim ömrümden alsın ona versin,,
Biri de nar ekşisi tavsiye etmiş için de sitrik asit var demiş.
Narsuyu moda olmuştu çok ekilmişti hatta ben de bir nar ayıklama aleti aldım sonra moda bitti gibi.
Börekleri fırına attım.
116 ya ben emir yazayım. 1500 puan öldürmez. Pgsus ve thyao shortlarım tepeden.
Nar iyidir ama orjinalden ye O beyaZ iç taneyi mide asidi içerde ergitiyo ya Sanırsam vitaminide bunyeye oyle alıyon narsuyu nareşgisi geçiniz efem herşey orjinalden çeşit çok miktar az.
beyler bayanlar mayıs beklentisi satın alınıyor olabilir.
her ne olursa olsun para basmakla şirketler bi yere kadar kurtulabilir. ancak coronada ikinci dalga gelmesini bekliyorum.
o nedenle tedbiri elden bırakmayın.
mayıstan sonra algı olarak aman evde öleceğime dışarda virüs kapma riskini göze alırım algısı oluşacak ( psikolojik olarak )
mayıs ortası gibi daha fazla tutamazsınız milleti evde özelikle çocukları.
bu virüsü inceleyen bilim adamları çindeki yarasaları incelemişler evet yarasalarda ortaya çıkmış.
kurgu falan değil.
önemle dikkat edin.
Bu tempoda gider ise corona geçen sene dunyada gripten ölen kişi sayısını belki yakalayabilir.
Sağolasın.
Millet matematikden hoşlanmaz ben biyolojiden hoşlanmıyordum. Meraktan bir mikroskop aldım onda da doğru dürüst bir şey görmeyince hevesim geçti.
Bu tıp ve biyoloji işi dışarıdan gazel okunamayan ender alanlardan biri.
Evde kendi kafana göre yemek uydurmak o yüzden az bir şey tehlikeli ama bir şekilde sağdan soldan gelen sesler ile idare ediyoruz.
Ne reklamı ya ???????????? Ben konuyu 1 aydır takip ediyorum.Bu insan para pul şan şöhret için çalışmaz , Türkiye olarak gurur duymalıyız.1 ay önce ekibiyle beraber kendini karantineya kapattı.Uğraştığı malzeme ölümcül bir virüs.Bugün gazetelerde bir ilaç bulduk diye açıklama yaptı ama daha denenmemiş , hastalar üzerinde uygulanmamış bir ilaç,İnşallah sonuç olumlu çıkar , yani dünyada değişik ülkelerde buna benzer haberler hepimiz duyduk reklam olabilir olmayabilir insanlar bir şeyler yapmaya çalışıyor.Hangisi reklam gerçek onunla uğraşacak halimiz yok.İnşallah bu buldukları ilaç etkili olur.Bu toprakların evladı yani gurur duymamız lazım.Sonuç ne olursa olsun bir çok prof , doktor vs ...... yatağında horul horul uyurken bu adam 1 aydır karantinada çalışıyor.İnşallah sonuç başarılı olur ama benim için önemli olan gayrettir , niyettir , çalışmaktır.Lütfen emeğe saygı duyalım , bu teşebbüs bu vahim süreçte Türkiye olarak dünyaya bu pandemide bizde varız.Bizimde bilim adamlarımız var anlamındadır.Daha düne kadar insanlar ilacı bulursa İsrailliler bulur yok Japonlar bulur yok Fransızlar bulur diyorlardı.Neden Türkiyeden böyle bir bilim adamı çıkmasın.Türkiyeden Avrupa ve amerikaya giden beyin göçü oralarda , onlardan daha iyi işler başarıyorlar.Gurur duyulacak bir gelişme ............. bu toprakların evladı aşı bulmak için çalışıyor.Emeğe saygı.
117.500 açılır bence...
Şu emojiler gibi kımıldayan şeyler olsa merakım kesin ilerlerdi. Gri sabit şeyler ne olduğu belli değildi.
Geçen çorba diye başladım garip bir şey yaptım ama tarifi yok.
Bir defa daha deneyeceğim.
Hatırladığım malzemeler mısır unu, domates suyu, lmon, yoğurt, yumurta, tereyağ, baharat, kemik suyu, tuz.
117.200 short
Hadi bol kazanç +2,35 117375
117600 açıldı
yarasa zaten farenin evrimleşmiş uçan versiyonudur.fare ile yarasayı karşılaştırın aynısıdır.Yarasa eşittir kanatlı fare.Bilimsel yönü bu şekilde fakat konunun özü veba farelerden bulaşır.Yarasada fare olduğuna göre inşallah bu hastalık sadece griptir.Veba olsaydı zaten milyonlarca insan kırılır giderdi.Avrupa veba salgını tarih yazıyor milyonlarca insan ölmüş.
117.700 den 1/10 cortladım
117.800 den 1/10 daha
Ne aptalım.... 115500 e alış yolladım 115600 gördü anında 2bin uçtu....
Alamadım beleşten para vardı
117.800 short
>>>>>>>>>
https://www.borsagundem.com/haber/ma...r-oldu/1485028
ABD'nin ardından Fransa ve İngiltere de, salgındaki tutumları nedeniyle Çin'i hedef almaya başladı. Macron, "Çin'in korona virüsün yönetiminde bizden daha iyi olduğunu söyleyecek kadar saf olmayalım" ifadesini kullandı
uyuz eşşek petkim bugün 3,50 ye dokunabilecekmi bakalım.
Pala resmen longcuları kurtardı. Sansa bak.