Facebook'ta Şenol diye bir ukala var, iyi gazladı bu kağıdı.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Facebook'ta Şenol diye bir ukala var, iyi gazladı bu kağıdı.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arzın kralı olmuş. Kamil bey şirkete avans vermiş zaten 30 küsür milyon. Onun üstüne bir 50 küsür daha ödeyecek. Karşılığında hisse alacak. Bu fiyattan bölünürse 2 küsür lira olacak fiyatı. Yani bir liradan aldığı hissenin fiyatı 2,2 lira olacak.
Benim hissem yok ama buradan gelecek parayla zincir g g ye 17 küsür milyon yatıracak. Onun yarısı kphol e ait. Benim de orda lotlarım kot dışı kaldı. Benim gibi bir çok kişi bir umut diye kphol ün varlıklarının artmasını ve yeniden kota alınmasını bekliyoruz.
Sizin için de zannımca 1 liraya alacağınız hisseler 2 küsür lira olacak ama ana hissenizin fiyatı düşecek.
Bol kazançlar diliyorum size.
Sn. baybey iyi gazladı kağıdı dediğin Şenol hoca bu kağıdı 8 liralardan yazdı. Gidinde 250 liralardan alın demedi. Kaldı ki hisse 258'i gördü. Keşke herkes böyle kağıt gazlasada ky zengin olsa.
DUB-LX3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kphol de yeşil olacak inşallah
Yüksek maaliyetlilerin ne yapacağını bilemem ama karda olanın canını kurtarması için bu köprüden önce son çıkış bence ,yapacağınız satıp şirketin kendi eline vermek yani bedelliye katılmamak görelim bakalım kendisi nasıl kalkacakmış işin içinden cüceyi içeride patlatıp bu aymazlara dersini vermek lazım yüksek maaliyetlilere geçmiş olsun artık kaç yıllar ,yazık ya allah belasını versin böyle şirketmi olur bedelliye katılanlar bakarsınız altı ay sonra bir yüzde beşyüz daha bedelli yapar bu ahlaksızlar al başına yeni katmerli soygun peki olum sen hiç temettü verdinmi aslaaaaaaaaa
neyse al sat tut tavsiyesi olmayıp kişisel görüşlerimdir
Sermaye artırımı onayından haberi olmamış gibi davranıyor şirketin yönetimi.
Bilgilendirme halen gönderilmedi. Borsa tarihinde görülmemiş oranla bedelli artırım onaylanmış. Adamlar kulağının üzerine yatmış gibiler. Biz mi arayıp haber versek. Gözünüz aydın talebiniz onaylandı diye.
Arkadaşlar bedelli sermaye arttırımı süreçi nasıl işleyecek yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...
Şirket bildirimlere hız verdi.
Maşallah diyelim.
Engin beyciğim şu bizim KPHOL işine de biraz hız versen diyorum.
Herkese bol kazanç dilerim.
Yesil holding hissedar kardeslerim kphol hissedari olarak calisma bakanligi spk cimer bistte sikayet dilekcesi zincir gyo yuzde 50 kphol aitti 2020 3 aylikda suan yesil yatirim ve yesil holding gozukuyor konu farkli bi boyuta gidecek hicbir sekilde bilgi alamiyoruz sirketten kaciyorlar
Sonkez kardes zincir kpholden cikarmislar
Dolandirildik kphol dikkat edin yesil grubu Allah islah etsin zincirgyo katakulle etmis gorunuyor
Ne oluyor buna bilgisi olan var mi?
Şelale durumları var... Gıttiği gıbı geliyor anlaşılan..
Tabanda ne var ne yok acaba gören var mi. Ne zaman kalkacak bu lanet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.tradingview.com/x/yzmYHXnt/
HAFTALIK..
NEREYE KADAR DÜŞER BİLMEK ZOR.
AMA YATAY ÇİZGİLER YADA KANAL ALT TİRENDİNE KADAR GELİRSE BİR NEBZE GÜVENİLİR YER OLABİLİR.
SERMAYE YÜKSEK KAR YOK
BİRAZ TEDBİRLİ OLMAK LAZIM..
TABİ BENCE.
https://www.tradingview.com/x/IwOxpiid/
GÜNLÜK..
KANAL GENİŞLİĞİ KADAR BİR ALTTA KANAL YAPACAK DESEK 2.10 HEDEF OLUR..
HAA ORAYA GELİRMİ,GELİRSE DURURMU BİLİNMEZ.
SONUÇDA İPİNDEN BOŞANMIŞ DELİ GİBİ HAREKET EDEN BİR AYI VAR ORTADA..
TABİ BENCE.
11.06.2021 tarihinde YEŞİL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.'nin Bedelli Sermaye artırımında kullanılmayan rüçhan (YESIL.R) payları ile ilgili olarak
49,32 TL fiyat aralığından 950.226 Adet/Nominal ve 46.865.146,32 TL işlem tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgisine duyurulur.
Ad Soyad / Ticaret Unvanı : KAMİL ENGİN YEŞİL
ruçan bitiş tarihi16.06.2021 satılan ruçan k. yeşilin gemiyi fareler gibi terk etti sebebi de hisse satıp r alma fırsatı vermemek bu da oluyorki parası olmuyan r ölü fiyatına sataçak her r en az 10. 15 kar bırakıyor birde satamıyanların r si olaçak onuda şirket adına sataçak satılmıyan r ler son kullanma tarihinden 1 gün sonra belli olur Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi
22.06.2021
https://www.tradingview.com/x/jD247iuK/
2.10 LARA GELDİK..
KANAL İÇİNE DÜŞMEDİKCE YATAY KANAL HEDEFİNE
YÜKSELEN KANAL ÜST DESDEĞİNE GELMİŞ
AMA OLUYORDA TERS BAYRAK OLUYORSA İŞİNİZ İŞ DEMEKTİR
KANAL İÇİNE DÜŞERDE KAPANIŞLAR YAPARSA KANAL ALT DESDEĞİNE KADAR İNME İHTİMALİ VAR DEMEKTİR
AMA BENCE ŞAHSEN ,İKİ GÜNDÜR TABAN OLMAKDA ZORLANIYOR OLMASI ,
YADA EN AZINDAN ALICI GELİYOR OLMASI
BİR TEPKİNİN BURALARDAN ELEBİLECEĞİ HİSSİ VERİYOR
AMA BUNLAR BİR YORUMDUR VE BENCE YORUMLARDIR.
Milleti soyup soğana çevirdi 2.09 da ne kadar dolap döndü anlamadım bile ne olacak merak ediyorum
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun patronu hakiki süzme çocuğu belli
Kansız patron nurdan alda millet bir daha sana yatırım yaparmi
Bir avuç yatırımcı kalmıştı sizin gibi patronlar yüzünden her yerden çıkmışlar yazıklar olsun sizin gibi firmalara küçüklerin parasını alanlar iflah olmazsiniz
Patronun katılmadığı bedelliye katılan var mı?
SPK'nın bu bedelliye onay vermesi düpedüz soyguna çanak tutmaktır.
2 sen bende geldim bakalım bu süzme patronun oyunu bozulsun
Tüm küçükleri almış içeri belli ki ama yatırım kağıdı olmaz bundan kumarhane işleten patronu var galibaVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli öncesi Patronun %36,49 payı vardı. Rüçhanları sattı ve %18,31 anlık payı
SPK imtiyazlı hisse olayını çözmediği müddetçe borsa patronların kumar yeridir. %2 hissesi olan %98 i yönetiyor. Buna da çanak tutanları biliyorum ama hala borsada olmam stockholm sendromu sanırım
Tavan olması için beni beklimiş
bu hisse tarzım değil...Bir arkadaş için baktım...Muallak bir durum var.
Ama illaki lögötlük yapan yorumlar olacaktır,olacaktır,oldu....Eleman alsın % 500 yapsın istiyor...
Kap gelmiş
Yönetim kurulumuzun bugün almış olduğu kararla, Şirketimizde imza yetkilisi olarak Sn. Kurtuluş Akyüz ve Sn. Hülya Akyol'un bir yıl süre ile müştereken yetkili kılınmalarına, keyfiyetin tescil ve ilanına oy birliği ile karar verilmiştir.
Binenler tamamsa hareket başlasın
Borsaya da bu hisseye de ......
Merhaba. Aslinda çoj tarzım.olan bir sirket değil ama wowwo dan bir swy cikar.mi diye 18 lerden girip ortlama 80 lerden cikmak nasip olmuştu. Daha sonra 250 leri görmüştü. Benim için 50 dwn üstü nantık dışı idi ve yukseldikçe çikmistim. En son satisim 1000 adet 138 den olmuştu. Sonra bir baktim bir hesapta 50 adet kalmiş. Onu da 210 gibi satmıştım.
Bunlari hisse nereden nereye gelmis özet olsun diye anlattim.
Sonra yuzde 3085 falan bedelli yapıldı vs.Kasaya 200 milyon girmis olmasi lazim
Dwvamini sonraki yoruma birakayim
Gecen gun 2.20 lerden gözüme takıldı
Sıfır araç almak.icin galerileri gezdim. Hem araç yok hem uçuk fiyatlar.asil bizi ilgilendiren 2.el araçlar sıfır fiyata yaklaşmış. Çünkü sıfır araç bulmak Çip krizi nedeni ile çok zor. Bulsanız bile sınırını bulmak zor.
Uzatmayayım bugün biraz Yesil aldim. Daha önce kazandıklarımı risk ettim.
Peki neden aldim?
1- %50 ortak olduğu wowwo 2. El kredili araç ticareti yapıyor. Şirket iyi kar ediyor olabilir. Elindeki araç degerleri de yükselmis olabilir.
2- Şirket 250 liralari gördüğünde kasa boştu. Bedelli ile 200 milyon kasaya girmis olmasi gerek.
Yani ben sattiktan sonra kasaya 250 milyon lira girdi.
3- Şu anki fiyatı 2.5 x 31 =77.5 yaklasik
77.5 eksi 30 lira bedelli düsersek 47.5 tl
Eski fiyatla 50 liranin altinda oluyor. Ve kasaya 200 milyon girmis
Not. Yatirim tavsiyesi degildir. Zira uzman da değilim. Sadece şahsi fikirlerimi paylastım. Hesaplamalarinizi kendiniz yapiniz.
satis geldigi zaman çok dandik hareketleri var,bildigin 5-10 kademeye kakalama hareketleri bidon teneke gibi..