2.aşama.. ölen ölür, kalan sağlar bizimdir...
Printable View
Bahçesiz yine ötmüş ya gerçi kıvırmış bu sefer ibadete açılmalı ne oldu ezan okunacak diyen adam tükürdüğünü yalarsın işte sahipli nede olsa
Kredi çekenlerin aklı olsa geri ödemez evinden de çıkmasın devlet batarmı hayır ya vatandaş evsiz kalır biter ee devlet vatandaşını güçlendirsin almasın kredi ve evleri zengin ülke olalım biz bize yeteriz
Capitol Hill Autonomous Zone; kısaca CHAZ
ABD'de özerk bölge kurulmuş..Hayırlara vesile olsun...
İlginç..
Sonra....
Protestocular herkese ne kadar şefkatli olabileceklerini göstermek istemişler ve
böylece Seattle'ın evsiz nüfusunu ücretsiz yiyeceklerini paylaşmaya davet etmişler...!
Evsiz insanların olması gerekenden daha fazla yiyecek aldıkları ortaya çıkınca, radikallerle ,evsizler
birbirine girmiş...:)
RAz Simone isimli bir rapçı,AK-47 resimleri ile bölge liderliğini ilan etmiş..
Dün böyle geçmiş...
Kendi canını önemsemeyen bi ülkede yönetim ne yapsın.. Ne yapılıp ne yapımaması gerektiğini her gün çıkıp söyleniyo..Hindistan gibi sopaylamı kovalanmalı ,,İtalya gibi aylarca içerdemi kalmalı ..Sıkıldık artık corono haberi ve muhabbeti duymaktan...Artık bu muhabbet geride kalsın birazda trenin başına bankalar geçsin artık önümüze bakalaım..
Maske takmak artık mecburi olsun ve yaşlı vatandaşlarımızın seyahat alanları/ saatleri bir müddet daha kısıtlı kalsın. Şarjı biten ve maske takmayı sevmeyen 80'lik teyzemizi bütün gün Kadıköy'de arayıp durduk.
sokaklarda hiç polis görüyor musun? devriye gezen polis var mı?
yok..suçluların en rahat gezdiği ülkelerden birisi bu ülke..
suçluların en rahat gezdiği ülkelerden birisi olmasına ek olarak suçluların sürekli af edildiği afla dışarı salındığı bir ülke..
bu ülke adam olmaz.. namuslu vatandaşlar maske takanları uyardığı zaman çıkan kavgaları hatırlatmaya gerek yok..suçlular ceza almayacaklarını bildikleri için kabadayılık yapıp normal halkın gittikçe sinmesine neden oluyor.. realite bu..
Şeref yoksunu kadın dametes alıyorum nerdeyse geldi agzımın icerisine girecek terbiyesize bayan lütfen mesafeyeyi koruyalım dedim bayan ukala birde demezmi siz cekil diye kendisine farkındaysanız siz benim yanıma geldiniz dedim birdee kendisine maskenizi bogazınıza deyil agzınızda tutmalısınız dedim dedigi cevaba bak seni ilgilendirmez demezmi bende kendisine halkın saglıgınıyla oynuyorsunuz dedim kendi saglıgım için meyva sebze yeroyundan ayrıldım en güzeli maske takmayanlara ceza gerekse yasaklar gelsin
En gelişmiş ülke ABD de çadır yine karışmış,polisler yetersiz kalıyor,asker meydanlara inmiş.
Bu kargaşada maske takan pek yok,polisi takan da pek yok.
Ne olacak bu Amerikanın hali.
ABD'de Huzur Yok-
Cuma akşamı Atlantada Wendy's Arabaya Servis yolunda uyur iken Polisle antlaşamayan Siyahi Amerikalı Beyaz Polisler tarafından öldürüldü.Halk ayakta.Bugün Emniyet Müdürü istifa etti.
An itibarı ile Siyahi Amerikalılın öldürüldüğü Wendys'i protestocular yaktı
https://twitter.com/ALICINAR/status/1271998998568714241
Durum vahim,iç savaşa doğru adım adım gidiliyor.
sokak devriyelerinin olmamasına ek olarak sınırlardan da isteyen elini kolunu sallayarak geçti yıllarca.. dunyanın en fazla mülteci barındıran ülkesi şu anda Türkiye.. evet.. ülke idare etmek yerine kendi siyasi hedefleri için çalışanlar yıllardır toplanan vergileri çarçur ettiler.. oysa güvenliğimizi sağlamak için sınırlar tam kontrol altında olmalıydı.. sen kapıyı açarsan herkes gelir..
ABD, Covid-19 vaka sayısı artmaya devam ediyor..Bugün itibari ile
-Vaka Sayısı. 2,143,646
-Toplam can kaybı: 117,555
-Artış var mi? Evet,21 eyalette vaka sayıları artmaya başladı.
https://twitter.com/ALICINAR/status/1272181289974673410
ABD ve Türkiye'yi nüfus olarak kıyaslarsak ABD her bakımdan pandemide sınıfta kaldı.
troller kendi ülkemizdeki sıkıntıları gözden kaçırmak için abd ye geçirmeye çalışıyorlar..
hayatın olağan akışındaki polis devriyesi ve kanunların ciddiyetle uygulanması abd de çok daha ciddidir.. mesela bir yerde yaya geçidi varsa o yaya geçidine uyulur.. göstermelik değildir.. Turkiye de ise tüm yaya geçitleri göstermeliktir.. bunu herkes biliyor..
en basit konuda bile rezil durumdayız..
Amerika Birleşik Devletlerinde 11 ila 13 milyon kaçak göçmen olduğu
tahmin edilmektedir.
http://www.ankarabarosu.org.tr/sitel...e/2016-1/7.pdf
2016 yılı rakamları böyle.
Dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülke Türkiye, ilk 10'da Avrupa'dan sadece Almanya var
https://tr.euronews.com/2020/02/28/d...sadece-almanya
Yıllar önce İzmir de üniversitede okurken her taraf mülteci kaynıyordu gece yarısı onları hep lüks semtlerde görürdüm bu adamlar ne yapar bu ülkede diye düşünürdüm ne yapacak nerde pis iş varsa kaçakcılık belki zehir tacirliği her neyse hepsi var bunlarda çok nadir düzgün çalışan da çıkabilir. Geçende İstanbul da bir yaşlı amcanın cebini yırtıp parasını aldılar haberlerde çıktı. Keşke İçişleri bakanlığı bunları tek tek atsa bir daha asla girmeseler ülkeye..
Faşist,sömürgeci ülkelerin(ABD ve AB) Orta doğuda yaptıklarını görmezden gel,kendi ülkeni sürekli kötüle,nereye kadar?
Hiç 1 kimse mecbur kalmadıkça vatan topraklarını bırakıp ta başka bir ülkeye göç etmek istemez.
Turkiye de tüm yaya geçitleri göstermeliktir.. yayaların hiç bir hakkı yoktur.. tam bir vahşilik vardır yaya geçitlerinde.. bunu herkes biliyor..
bu gözleme itiraz eden çıkabilir mi?? hayır.. hayır.. malesef hayır.. polisin ilgi alanına girecek binlerce konudan en basiti.. ama ülkede yaya geçitlerinden geçişlerdeki ihlaller, kanunsuzluklar engellenmiyor.. bakın en basit şey.. bunu bile uygulayamayan bir ülkeden bahsediyoruz..
Mültecileri avrupaya karşı koz olarak kullanmak için aldılar, fakat ellerinde patladı.
Bunların derdi ulkenin bekası olamaz, tek dertleri guçlu liderlik sultasının devamini saglayacak kosulları olusturmaktir.
Neyazik ki guzelim ulkemizi birilerinin fazla para kazanmasi için peş keş cekiliyor.
Bakalım yabancilar da borsadan cikisi bitince ekonomi ne duruma dusecek.
mecburiyetten geliyorlar diye bir şey yok.. sen kapılarını açmışsın.. milyonlar gelmiş.. açmazsan başka çözümler bulunur.. BM olaya dahil olur.. bir sürü senaryo var.. sınırları ardına kadar açarak ve bunu deklare ederek "isteyen gelsin" diyorsun.. bu ülke yönetmek değil acziyettir.. bu ülkeyi yönetenlerin ilk önce kendi halkına karşı sorumluluğu var..
Yer:Miami
Polis çaresiz!
Protestolar tekrar başladı.Haftasonları protesto sayısı ve kalabalık artıyor.
Seattle,Minneapolis,New York,Miami dahil birçok protesto var gene.
https://twitter.com/ALICINAR/status/1271603910533398528
Sömürgeciliğin sonu.!!
yannız bu siyasal islamcıların aslında en sevdikleri ülkeler ingiltere ve abd.. orada buldukları özgürlük ortamına hayranlar.. zaten ya kendileri ya da cocukları orada okuyor..tatil için tercihleri orası.. hatta trump mesela arap ülkelerinden gelenleri almadı bir ara hatırlanacaktır, araplar ağlıyordu gidemedikleri için..kendi ülkelerinde abd ye sallarlar geçirirler ama oraya gitmek için can atarlar..
Adama milyon dolar fatura gelmis, ama ne o ödeyecek, ne de sigortasi.
Fatura federal hukümetin böyle vakalar icin ayirdigi bütceden ödenecekmis.
Sana ne amerikadan !!!!!!!!! sen mi kurtarcaksın amerikayı ???????etin ne budun ne ???????? onlara bi şey olmaz bu tür olaylara alışkın onlar , basarlar parayı işlerini görürler .............hiç kendine sordunmu ??????? Amerikalıların ne olacak Türkiyenin hali felan ????? sorduklarını düşündünmü ???????? Artık emperyalizmin kol gezdiği bir dünyadayız ?????? Napolyon yıllar önce söylemiş 3 defa para , para , para.Kendine bak kendine Türkiye olarak maddi olarak güçlü olmaya gayret et gerisi masal.....:kahkah:
varanttan hiç anlamam 3-4 kere eğitiminede gittim
Alper Krespin - Ali Perşembe vs vs daha anlatırlarken kafam yatmadı önyargılı davrandım, bu yüzden Varant işlem yetkilerimide açtırmadım istesemde işlem yapamam.
Varantta sadece prim veriyorsun en fazla verdiğin prim yanıyor.
ben istersem ihraçcısı olabileceğim opsiyonları seçtim
ister varant gibi Alırım yanarsa prim yanar
istersen ben satış yapar ihraçcı yerine geçer primleri ben toplarım.
ek olarak yatırım tavsiyesi vermek yasak :)
ben anlamaz :yes:
Onda hemfikiriz, turkiyenin koklesmis kurumlari olmasa resmen surunurduk.
Bu kurumlarin kurulus yillari cumhuriyetin ilk yillarina dayaniyor.
Ayakta kalmamizi saglayan nedenler ulkenin kurulus temelleri, ama boyle devam ederse 10 yila kadar abd den beter oluruz
son dönemde iki konu öne çıkıyor.. ayasofya ve "istanbul sözleşmesi" ..
ikisinde de akape kendi tabanını gaza getiriyor.. adamlar her gun ağlıyorlar..oysa ayasofyayı isterlerse çok kolay açarlar problem yok.. diğer yandan istanbul sözleşmesini imzalayan yine akape.. sorumlu akape olmasına rağmen siyasal islamcı medya cehapeye laf çakmaya çalışıyor..tam bir komedi.. aynen ülkemizin problemlerini gözden kaçırmak için abd sakızı çiğneyenler gibi..
Senin de ilgili olmadığın bir finansal enztrumanı bulduk sonunda.
no badiz pörfekt. bat ay em nat nobadi. :he:
Varant işi çok basit.
Madde 1, piyasanın volatil olacağını bileceksin.
Madde 2 piyasanın ne yöne gideceğini bileceksin.
Madde 3 piyasanın o yönde asgari ne kadar gideceğini bileceksin.
Madde 4 piyasanın o hedefe ne zaman gideceğini bileceksin.
sn.forumdaşlar, bir sorum olacak. Yarın pay vadelilerde Aralık ayına uzun pozisyon açılmış olsa, vade sonuna kadar ne kadar faiz maliyeti oluşur. Ya da uzun pozisyonda faiz maliyeti var mıdır? Yoksa zaten fiyatın içinde midir? Teşekkürler
Ben altı yaşında çalışmaya başladım
kendi işyerimizdi ama neticede dükkanın temizliği benden soruluyordu:)
Okula gitmeden 1 yıl evvel,net hatırlıyorum.
ilkokul dahil tüm zamanlarda da çalıştım.
4 yıl evvel emekli olmam gerekiyordu 6 sene çaktıkları için 2 sene daha bekleyeceğim.
Emekli olduğumda değil trilyon;zümrüt,yakut,elmaslar verseler çalışmam
yaşamak için çalışılır ama zengin olmak için no..
Ölümlü pis Dünya....
faiz maliyeti vardır ve zaten fiyatın içindedir..
ayrıca.. örnek amacıyla..spot 10 tl olsun.. aralık vade 11..
vade sonunda eşitlenecekleri için..
vade sonunda spot 8 lira olursa spot pozisyon hisse başına 2 tl zarar yazar.. vadeli pozisyon 3 lira..
vade sonunda spot 12 lira olursa spot pozisyon hisse başına 2 tl kar yazar.. vadeli pozisyon 1 lira..
yani..vadeli pozlar düşerken daha çok, çıkarken daha az çıkar, spota göre.. matematiksel bir sonuç..