Secbul offline izliyor :)
Printable View
Secbul offline izliyor :)
al bakalım sindoma gecen ayın alanı satanı
https://i.hizliresim.com/6ZcwRx.jpg
devlet bankalara bir şeyler kesmiş düşüşün sebebi belli yarın akşama hepsini piyasaya yayarlar.
buradan devletin bir kaybı yok satan zarar eden bankalar parayı alan devlet. vergi ceza kar satışı vs.
An itibariyle haftalık sistemlerim bile sata geçmiş. Artık palayı hiçbirşey kurtaramaz. Tam para kazanacağız zaman tatile çıkmışız. Kaçan 30.000 üstüne iyi gider suya girim. Haftalık sistem ilk defa sat verdi bende
2 aylik hamalligi 2 seansta atti sirtindan endeks
soda devre kesmiş
AKBNK da devre kesmesi lazım 2-3 kademe kaldı gibi
onb finanstaki vatandas kim oluyor acaba gecen ayda dususu tetiklemis cogu hissede yuklu vadeli gozume carpmisti..esraftan olmali her ay ayni bk yedigine gore kimse ses etmiyor
Düşünce alacaksın,yükselince satacaksın.Borsada para kazanmak bu kadar basit.:rules:
YTD
bunlara belli olmaz 113 bin kırıldı diye stoplatıp kaldırıp üstüne atarlar. trendler tam çakal yeri oluyor.
gerçekten kırıldıysa 111 bine kadar düşmeli. y.t.d.
sindoma goruyoruz goriyoruzda elimizden gelen bisi yok bermuda seytan ucgeni gibi bi yerlerden destekli siradan olmayan ust akillilarin arasinda bi sekilde kaliyoruz..
vadeli islemlemi ugrasiyorsun ya ons altin veya eurusd ugrasacaksin bizim borsada vadelide bi kazanirsin 3 carpilirsin kural yok cunki...destek dersin olmaz direnc dersin olmaz..dun bi hata ettim girmekle normalde islem yapmiyorum
x30 -2,86
x70 -0,85
x100 -2,16
x100dışı -0,66
xlbnk -3,66
esas sorun bankalar
Sayın Secbul 16 Temmuzda 7500 altı bekliyordu bitcoini ki o zaman 9175 idi
Ünlü bir arkadaş sanırım kendisini tanımıyorum ama grafiğe güncelleme istemiştim dönüş yapmadı.
Bankalardan pis koku geliyor dususun sebebiyle ilgili acaba ??????
abd yamultursa bu iş karakolda biter.
ytd.
Bankalar devre jesmeye başladı yapıkredi
YKBNK karanlık odada 2,12 gördü 2,15 e aldılar hala çarpışma devam ediyor karanlık odada.
112.600 üzerinde çapayı tutturun longcular , shortçulara dikkat edin çapanın halatını kesmesinler :)
Huseyin KÜÇÜK
@hkucuk_28
·
38d
200₺'lik banknotun 2010'da toplam içindeki payı %3,5'tu.
Bugün, ~%15'e ulaştı.
200₺'lik banknot çıktığında,
#dolar:1.50₺ idi,
Bugün: 7₺
2009'da 200₺'lik mal ve hiz. sepeti,
Bugün 579₺!
100$ banknotla, 700₺'lik satın alma gücü taşırken,
500₺ banknot artık kaçınılmaz!
Ben akşama bi graf atayım bakalım nerelerde imisiz
kaşıntı tuttu u30 ağustos vadeliyi 1.275 den löng leyecem :)
Sıfır hikayesi ne hem dolar , hem borsa desteklendi şimdi sağlama yapıyorlar iki taraflı.:)
Devreler kesilince ortam kararıyor tabi
Sonra kim kimi tutarsa algoritması devreye giriyor