Şu an seansıdayım Herkese bol kazançlar
Printable View
Şu an seansıdayım Herkese bol kazançlar
Sagolun hocamSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bistte Sıkışma devam ediyor bir cok hisseye yansımış durum da
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forum sayfasında verilen hisselerin bir kısmı uyduruk spek uşağı hisseler.Sanko ostim bunlardan bir kaçı.Sağlam para ile girdiğiniz anda hisseyi gerisin geri düşürürler.Tecrübe ile sabittir.Tek tek lot sayılır bu gibi tahtalarda.
Çok olağan üstü bir yükselişte olduğumuz için batmıyorsunuz.Normal bir dönem olsaydı bu hisselere girem çoğu kişi batmıştı
Çelik çomak Hocam karel,odaş ,Vakıfbank hakkında ne düşünüyorsunuz odaş 1.90 bandını kıramadı
Bist olağanüstü yukseliste mi sizce?
Ostim de yarin duzeltme gorur muyuz celik comak hocam en azindan 2.30 ve uzeri bir kapanis olurmu aşağı ya yön devam eder mi yoksa maliyet 2.15
metro minik hareket cekti ama tatmin edici değil yarın daha netleşicek
Gunluk dusunmuyorum bende hocam en az 1 ay teşekkür ler cevap icin
AVİVA
BURVA Yarın takip listem
Hayırlı akşamlar hocam.TKFEN için 13.77 emir yazdım. Al sat beceremiyorum 4.ay sabrederim yeterki doğru limanda olmamıza yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Bu formu takip edenler durumlarından memnun. Ben çelik çomak hocamızın yorumlarını takip ederek kendi capimda güzel kazançlar elde ettim.
Karşılıksız kimseden menfaati olmadan zamanini ayırıp bilgi birikimini paylaşıyor.
Burdan çelik çomak hocamıza tekrardan teşekkür ederim. Allah kendisinden razı olsun
Ayni fikirdeyim celik comak hocam sayesinde aylik cokta gozu olmadan belli kazanclar elde ettim.hocanin verdigi artis formasyonlarına gore kendi capimda araştırıp aliyorum hisseyi.Allah razi olsun.SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şunu karistirmamak lazim celik comak hoca haftalık bazen 10 hisse paylasiyor sistemim al demis diyor gerisi bize kalıyor eger pc basinda hisse hareketi nedir nereye hedefler haftalık hacmi vs gibi 10 tane ise kendi suzgecinizden gecirmiyorsaniz zaten telegramdan farki kalmaz bu işin araci kurumlarda sistemlerine gore al tavsiyesi gonderiyor ama hepsi yukselmiyor kisinin kendi suzgeci onemli oldugunu vurgulamak istedim.
Hocam hayırlı geceler tat için yorumunuzu alabilirmiyim,
Teşekkür ederim...
samat 2.11 fiyat ile kırılma noktasına yaklaştı bu hisseyi orta vade portföyüme alıyorum YTD
çoğu hissede ayı tuzağı var bunlardan biride dzgyo YTD
Hocam sizi yoruyorum ama gene sorayım sizin teknik olarak güzel gözüken dediğiniz listede 4.ay tutabilecegim dogru liman hangisi olabilir? Teşekkürler
ıttfh da zaman daraldı yukarı yönde kırılacak inticatörde sıkışma mevcut 3.50 civarlarına sert hareket edebilir daha önce paylaşmıştım hatırlatmak istedim YTD
zaten yorumlarımda paylaşıyorum siz bana illa şu hisseyi al dememi bekliyorsunuz bunu yapamam sadece yorumluyorum son karar sizin benm orta vade beklediğim bir sürü hisse var gider gitmez stop olurum yada olamam sonuçta faniiyizz size öneririm olduki başıma bir şey geldi buraya yazamadım öldüm gittim yani siz demezmisiniz bana adam bize hisseyi önerdi veya pazarladı kaçtı topiğe bile gelmiyor (örneğin ) yani
Hocam karşılıksız bilgi paylaşımı yapıyorsunuz size herdaim duadan başka bişey söylemek hadsizlik olur. O zaman şunu rica ediyorum TKFEN için yeniden yanaşmak için 13.77 seviyeleri uygunmu sizce?
Allah razı olsun hocam Hakkınızı helal ediniz.
sahur analizleri bu kadar herkeze iyi geceler
Üstad in dediği gibi SAMAT tekniği gayet güzel duruyor.
Mardin için ne dersiniz hocam görünen devasa bir şirket oldu fakat yorumlarınızla bakmak istiyorum saygılar..
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Odas cansiz hocam bugünde
hocam tkfen alış gelmedi kapanışta KCHOL alış yaptım.kısa vadeli düşünüyorum.TEKNİK OLARAK DURUMU AÇIKLAMANIZ MÜMKÜN MÜ?TKFEN 13.76-13,58 UYGUN ALIM ARALIĞINA İNERSE TEKRAR YANAŞMAK İSTERİM.şimdiden inanan herkesin Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum.saygı ve hürmetle...
Iheva icin pozitif bir gun sayabiliriz. Tam yeri tam zamani duseni kirdi. Ustunde kalici olmasi, guzel bilancoyla guzel bie ivme getirebilir.