Yılbaşından bu yana değil 8 yıldır bekliyoruz
Printable View
Hesap budur. Teşekkürler
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.8 milyon lotu olan hisseyi buralarda tutmaları tuhaf, flaş bir hisse olabilir. Deli bir para var sığ hisse arayan, ezber bozan hareketler oluyor benzer hisselerde. Bunun da sırası gelecektir. ATEKS benim de gözümden kaçmış, grafiği dikkatimi çekti, takipteyim...
Ben 5 sene önce farkettim güzelliğini de ilk kez bu sene defter değerinin üzerine adım attı..hayırlısı..devamı gelirse güzel olur
Artık hareketlerini ezbere biliyoruz gel bakalım gelebildiğin kadar
Satanlara alım fırsatı verirse bu spek harbi ya aptaldır ya da bu hissede adamakıllı spek yoktur çakal doludur.
Eyyyyy Bank of America
Adam gibi ciz tahtayi gel de millet
Spek gibi spek gorsun...
Soyle 50 ser kademe birden kafii😄
Eyyy patronlar!!!
Ateks yükseldi diye sizleri hiç unuttum sanmayın!
Yalnız bir noktada şaşkınım hiç Olağanüstü hareketlerin bizimle alakası yoktur haberini yollamadınız...ona da mı üşendiniz lan Allah belanızı vermesin oturduğunuz yerden kalkmayın emi😂
Bir tane güzel iş haberi çaksanız da şu hisseniz hakettiği yere gelse veya tarlanızı kıçınıza sokamayacağınızı bile haber etseniz kafii...hadi hadi bir olağanüstü haberi ni kopyalayın gönderin bari😄
Gel kardeş ben de bekliyorum ama şöyle kallavi gel alış yerine... Deponun yarısı boş fulleyelim
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yapıyon tahtacı çek da 19 lara yakışıyor mu senin gibi tahtacıya
Evet daha karpuz kesecektik
Nerde kalmıştık
Günü 27,27 kapatırsak sen Cuma günü kaç olacağını zaten biliyosun Mr.Spek😊
Dün bizim çok bilmiş turgg diyordu 120 diyordu ne oldu şimdi dünden beri düşüyor senin yazıları görüp gaza gelip alan varsa bunun vebalini almış oldun ,diyoruz sana hedef fiyat verme hem suçtur hem de vebali var.
Hisselerimin üçte ikisi duruyor ben sadece tahtacıya aklını başına al diyorum gerçekten gelirse sattığımın fazlasını koyarım... Beklemeye devam sabırla uygun kalan ender hisselerden... YtdYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl tahtanın durumu ,yorum var mı?
Günü en yükseklerden kapatması beklentim ve 28 üzeri haftalık kapanış yapması kulağa hoş geliryor da bu speğin farklı fantezileri var sanki...
rodrg 5 katı yapmış tekstillerin en .oktanısın artık neyi bekliyorsunuz ey akın ailesi ,fırsat bu fırsat borsa coşarken siz de coşturun hissenizi bir geri alım açıklasanız bir bedelsiz patlatsanız bir güzel bilanço gönderseniz arsa haberine gerek bile kalmaz o da ballı kaymak olur sona.
Katar Borsa İstanbul a ortak olmuş..hisse de alacakmış.. :) bu tayfa arsaları sever.. hadi hayırlısı bakalım..ytd
bu yazını not ettim...
çakallığına laf etmiyorum...
vebal diyorsun....
14 ler ken orta vade hedef 21 ler dedik...saldırdınız...
31-32 ler hedef dedik saldırdınız....
ateks=10 edip dedik...hemen hemen yakaladı...yine saldırdınız...
tavan yapar dedik saldırdınız....
olsun sen konuş...
vebal ve kul hakkı emin ol en büyük korkumuzdur....
29 larda burada tavan tavan yapacak ...fiyatlar uçacak diyenlere ....lafın yok..
biz adamların hareket karakterine göre 120 ler yapar dedik...
ilk etap 104 .40 gördü..döndü..dün deseydin ya bu laflarını...bugün düüşünce.....
ama hatırlatırım bugün kü lafını....
yok yada hatırlatmam..bakar utanırsın:..
Ateks fiyat olarak her yere gidebilir bu kağıdı alan zaten 50 li rakamlardan aşağıya vermez uzun vade bekleyenler iyi ekmek yer diye düşünüyorum ama kimseye al ve sat telkinindede bulunmayızKağıda güvenen alsın nokta
Ben neden utanacakmışım ? 6 senedir buradayım 1 kere hisse şöyle olacak şuraya gidecek vs bir şey demedim.Burada her zaman uçacak kaçacak diyenlere tavrımı koymuşumdur.sn zerocola hariç o da işi geyiğine vuruyor artık sıkılmış çok.Neyse fazla polemiğe girmeyeceğim ben uyarımı yaptım gerisi sana kalmış.
Kuşlu da biri bir şeyler yazmış tarihi gün vb diyerek bakalım ne çıkacak altından... Ya nasib
Bugün mü tarihi gün? Kastettiği yani
Teşekkür ederim ben hep polyanacılık yapıp stres atıyorum iyi niyetle rakamları telaffuz edip patrona speklere giydiriyorum napalım Ytd değildir yani😊
Ancak Sn snap in tecrubelerinden faydalanmak ta gerekli rakamlari on gorebilen insanlar da vardir tabii %100 olumlu sonuclar dogurmayabilir fakat “vebal senin uzerine” gibi kelimeler agir bir uyaridir ve bence borsa da islem yapan kimse “kendinden baskasini suçlu ve yararlı”bulmamalı...
Haydi spek bastır daha İstanbul u gösterecen bize😄34,34 çok iyi numero...
Bugün için demiş galiba... Ben tarihi bir gün görmedim ama bizim en büyük silahımız sabrımızYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyyyyyy Osmanlı nın speği çak şu
Bankof America ya da görsün Osmanlı tokadını...başladığı işi bitiremeyen çapulcu american zırtapozları😄
katarlılar doğuş grubunun istinye parkına talip olmuş bizim arsayla da ilgilenmezler mi acaba?
Sanırım , Bank of dan bu malı söküp alana kadar böyle salınıp duracak gibi.... Artık bir çok kişinin bir gözü bu tahtada.. bu fiyatlardan maliyetlerin de bir hedefi olacaktır herhalde..henüz karpuz ve kavun kesilmedi çünkü... ytd
Talip değil artık..imzalar atıldı devir alındı orası..Karaköy / unkapanı arasındaki 252 bin m2 kıyı arazisi ki yat liman projesi var..bu da Fettah Tamimce den Katarlılara verildi..Kutmanlara ait işletme hakkı olan Antalya limanı da Katarlılara verildi..imzalar atıldı bitti devir işi. Kafamda deli sorular ; özel sektöre ait g.menkullerin devrini niye devlet imzalıyor..ya devlet daha önce devir ettiği bu ihalelerin parasını tahsil edemedi..ya da başka bir şey... Ayrıca Katar önceki aylarda swap anlaşması ile bize verdiği borcu tahsil edemeyip , bari bana şu yerleri ver mi dedi? ... devir bedelleri nedir bilen var mı ? .. :) kendi kendime düşündüm kaale almayın lütfen...ytd
Bugün bir şeyler yapıyorlar iş satıyor yapı k. ve her telden alıyorlar al gülüm ver gülüm salmıyorda depoyu fulluyelim... Ne ediyon çulsuz tahtacı bir bunun gibi sığ ve hikayesi olan tahtayı bile yukarı süremediniz 2 gidip 1 geliyorsunuz bakın safkara yada bırakın bu işi...
Muhammet kardeş boşver seni biz de eleştiriyoruz ama sezarın hakkı sezara sen grafiklerle yorumlarla devam et alınma her yazılana