Merkez büfe den açıklama yok mu ?
Printable View
Merkez büfe den açıklama yok mu ?
Ruslarn müdahale etme imkanları var tabi ... ruble %3.5 .. biz %4.00 fazla kayıp ...
Ufak bir brent dolar hesabı yaptığımda son zamma göre 3 lira fark var nerdeyse. Gelir mi o kadar acaba?
S 400 Ler çıkmamak üzere girdimi bize
14.20'den 300 dolar bozdum. Kalabalık değildi içerisi. İhtiyacı olanlar bozuyor sanırım. alış yok.
Demin bi opetin önünden geçtim istasyon dışında bile 50 metre kuyruk vardı. Ancak baktım zam haberi yok ilginç
Bence geri adım atmak için bir fırsat geçti. "Biz aslında faiz indiriyorduk ama savaş gibi olağanüstü bir durum karşısında gereken önlemi almak durumundayız" diyerek yüklü bir faiz artışı yapılabilir.
Ama ortada nass ve inat var. Zaten yapılması gerekenleri yapsak bu durumlara düşmezdik. ben rasyonel adımlar atılacağı yönünde maalesef çok umutlu değilim. :(
Rusya CDS 818 olmuş
386 artış olmuş
Ortam/hava 2 sene önceki covid krizindekinin birebir aynısı. Dünyanın sonu geliyor algısı tavan yaptı.
Tabii ki öyle olmayacak... "Yeni zenginler loading"
ytd
Ben hic umutlu degilim.
Yalniz bugun bunlarin reisinin bir sozu oldu, vekillerden memnun degilim, sonraki secimde tek tek ben sececegim diye.
Bu, su an vekil olanlarin ikbal korkusu ile istifasina yol acabilir.
Iyi parti ve CHP'ye sivanmaya calisacak olan cok olacaktir.
kaç puan arttıracaksınız şu anda 800 baz puan arttırabilecek biri var mı yok
ha oda resmi %36 lardak enflasyon karşısında hikaye
boşuna denmedi faizi önemsiz hale getirdik diye
İş çoktan koptu.!!!
Dış iç borç rekor seviyede.!!!
Kur korumalı mevduat.!!!
Şimdiden.!!!
Bütçeyi yedi bitirdi.!!
Merkez bankası matbaası no stop karşılıksız para basıyor.!!
Hazine borç batagında.!!
Döviz rezervleri -60 milyar dolar.!!
Kısa vadeli dış borç stoğu 176 milyar dolar+ cari açık .!!!
Gri listedeki ülkeye kimse kredi vermez.!!
Cdsler bu gün 586 a yükselmiş.!!
Hiperenflasyonla stagflasyon tam gaz.!!
Bu işin sonu karakolda biter.!!
BüyükResimde.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
14.5+ helal olsun...
Merkez büfe işi bitene, kolonya ikramına başlasın....
Bugün doları yükselten borsadaki para çıkışı değil, çünkü o para pazartesi piyasaya çıkacak. O zaman bugün dolara talepte bulunan kim?
umarım bu abuk barlarla bugünlük bitmiştir.
https://files.catbox.moe/uvw6al.JPG
demin konustugum 2 isadamina dedim ruslar gazi keserse elektrikte olmaz sonra hepimize gecmis olsun dedim.
olurmu yegen karadenizde dogalgazi buldukya oyun buyuk dediler sustum.
Doğru elbette ama faiz artışı psikolojiyi düzeltme adına bir fayda sağlayabilir. Türkiye yanlıştan dönüyor gibi bir imaj yaratabilir. Ama hiç tahmin etmiyorum böyle bir adım atacaklarını.
Piyasadan TL çekmen lazım ki değeri artsın. Biz tam tersine TL mevduatta duran yüzlerce milyar TL'yi de KKM ile dolarize ettik.
Uzun vadede işler nasıl gelişir kestirmek güç. Yarın moratoryum da ilan edebiliriz, Rusya ile işler karışmışken bir de Türkiye ile uğraşmayalım diye küresel sistem bizi su üstünde de tutabilir. İzleyip göreceğiz.
Bakarsınız havada nükleer füzeler uçuşmaya başlar, işte o zaman bütün dertlerimiz tez yoldan nihayete erer.
mesela ne kadar bi faiz artışı psikolojiyi düzeltir
unutmasın da, kaldıraç varsa dikkat et,
alttan alta 'uzlaşı' fişekleri gelmeye başladı.
nato defterini kapatın olay dursun..
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "belirli şartlar" içerisinde Ukrayna yönetimi ile görüşebileceklerini belirterek, "Bu şartlar, tarafsızlık durumu ve silahların konuşlandırılmasının reddedilmesiyle ilgili. Eğer Ukrayna yönetimi bunu konuşmaya hazırsa." dedi.