[QUOTE=kagan_44;6448965]Herkese nerhaba[/Q
Selamın havada kalmasın Kagan_44,geçte olsa merhaba,hoşgeldin....
Dört,beş aydır buralarda(50 ile 35 arası)sallanıp duruyor.Bakalım yukarı ne zaman kıracak.....mı?
Printable View
[QUOTE=kagan_44;6448965]Herkese nerhaba[/Q
Selamın havada kalmasın Kagan_44,geçte olsa merhaba,hoşgeldin....
Dört,beş aydır buralarda(50 ile 35 arası)sallanıp duruyor.Bakalım yukarı ne zaman kıracak.....mı?
Şişe ahalisi,eski dostlar nasılsınız epeydir uzaktım, arsaları nakte döndürdüm bayram tatiline kadar hisselenecez yine (ama ŞİŞE değil).
Valla benim peşime takılan iflah olmaz.Geçmiş tecrübelerimden herşey sabit. Ama finans kökenli olacak , bu sefer ne olursa olsun portföy yapacam, birazda vur kaç için nakit mutlaka tutacam.
"Şişecam Gürcistan’da büyük bir yatırıma imza attı"
https://tr.investing.com/news/stock-...za-att-2500199
En Çok Para Girişi Olan Senetler
https://i.hizliresim.com/qdsu41s.png
Vay deyyus, vakti zamanında dolar zengini, kasalarının anahtarını taşımak için bir bölük lazım der, her kur atağında gider diye hayal kurardık, gitmezdi, niye, ky'e yüklemişler malı gider mi. Ky'i kovaladıktan sonra gider 400-500'e.
Vay arkadaş hep dutluk olmuş buraları.
Rusya karışıyor, şişenin rusyadaki yatırımları sebebiyle tahta nasıl etkilenir acaba?
Pazartesi olumsuz bir durum olma ihtimali var. Ama piyasa nasıl algılar bilemeyiz...
Asıl sorun bu havada kimler bayram tatiline girmek ister ?
Reuters ajansının haberine göre, Belarus Devlet Başkanlığı ofisinden yapılan açıklamada, Prigojin'in Wagner güçlerinin Rusya'daki hareketini durdurmayı kabul ettiği belirtildi.Darbe girişimi sona erdi
Sormu spenc hacı allah sağlık sıhhat versin yemeye nasip etsin. Söylemesi ayıp dönüşümde muhteşem oldu, çok şanslı tahtalara girdik. Bir DEVE kesmek farz oldu. Tüm eski ortaklara iyi bayramlar.
Şanslı tahtalara girdiysen buradaki yıllarca bekleyişin karşılığını verir umarım onlarda. Herkese iyi bayramlar.
Herkese iyi bayramlar
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...jyWIQvsMA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişenin artık zamanı yaklaşıyor hadi artık. F/K7,95- PD/DD 1,89 50 lerin üzerinde çoktan olmamız lazımdı. Olmamız gereken yerler en az 75-80 TL.idi.
Böyle bir haber aldım Ankara oturan arkadaşların ilgilenmesini rica ederim . . .
Sevgili kardeşlerim,
Oğlum Kerem Arsan, GS 125, Ankara ün. Hematolojide
Multiple Myelom tedavisi alıyor. Hücre nakli oldu, beklenen Anemiye karşı 3 ünite B Rh pos. Kan ve 2 ünite B Rh poz. Trombosite gerek görüldü.
Ankara’daki kardeşlerimden bu konuda katkı rica ediyorum.
Eğer ilgili kliniklerin donör listesine ulaşmakla da çözüm sağlanabilir.
Teşekkürler şimdiden.
Şişecam, 4 kıta ve 14 ülkedeki karbon ayak izini azaltmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen yıl sürdürülebilirlik odağında yaptığı tüm çalışmaları 2022 Sürdürülebilirlik Raporunda toplayan Şişecam, sürdürülebilir gelecekle ilgili hedeflerini de ortaya koydu.
2022-2030 CareforNext sürdrülebilirlik stratejisi kapsamında gezegen ve tüm paydaşları için değer yaratma odaklı sürdürülebilir büyüme yolculuğuna devameden Şişecam, 2022 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla yenilenebilir enerji kurulu kapasitesini 10 MWp (Megawatt peak) seviyesine çıkarttı. Bu kapasite artışıyla birlikte Şişecam, yıllık 8 bin 321 MW (Megawatt) yenilenebilir enerji üretimi gerçekleştirirken, yaklaşık 4 bin ton karbon emisyonunu önledi. 2022’de gerçekleştirdiği çalışmalarla 29 milyon TL’lik enerji tasarrufu elde eden Şişecam, 6,8 milyon metreküp suyun geri dönüşümünü sağladı. Şişecam fabrikalarındaki yenilenebilir enerji kullanım oranını ise 2030 yılına kadar 8 kat artırmayı planlıyor.* Ytd
İyi akşamlar herkese. Forum ıssız kalmış. Yeni GESlerimiz hayırlı olsun. Nedense bizimkiler KAP bildirimi yapmadı henüz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1172315
Türkan ablanın hepinize selamı var, gözlerinizden öpüyor. Yeni zirve sebepli. 😘 Ytd
FOREKS HABER ANKETİ-SISE 2023 yılı 2.çeyrek net dönem karının 4.817,2 milyon TL olması bekleniyor(2022 2Ç 5.379,2 milyon TL) ytd
*TEB Yatırım, SISE-Şişecam için hedef fiyatını 61,8 TL'den 67,5 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
Ne biçim bir bilanço baskısı var hissede
Endeks nerelere geldi bu ölü taklidi yapıyor
Yeni zirve sebepli klip atmıyorum! Zaten son klibi Türkan abladan atmıştım! Bu yüzden gerek görmüyorum 😊
kral doğmadın ama kral olarak yaşayacaksın…
Ytd
1 üye 2 ziyaretçili foruma spencten selam olsun!!