Bugün çok bereketli oldu bence
Printable View
Bugün çok bereketli oldu bence
Ben pozumu kapattım çorba parası çıktı fazlasına kalbim dayanmayacak çok şükür bugün de doyduk ve kozaa aldık herkese hayırlı akşamlar
fibocular nerdesiniz haftalıkta tam sınırda kapıyor haftaya da devam eder se 3900 tarafını sec :))
16 liradan akbank aldım spot
Altuğ Özaslan
@altugozaslan
·
1d
Depremden sonra TVF ve BES kararlarının asıl sebebinin birilerinin çıkışı için likidite sağlamak olduğunu, borsanın serbest piyasadan kopmuş ve manipülasyona yenik düşmüş bir mecra haline geldiğini, genel kanı aksiyken, defalarca ısrarla söyledim.
BTC tarzı düsüs olabilir yapıyı inceleyince
aralık ayında trend bozuldu dedikten sonra girmem tekrar tecrübesizlik .... arkadas teknik yadsınamaz bakınız aylık baz da sismisiz aylıkta taban gelene dek dusus olursa vallahi 1 dolar gelir feci seyler ... ama haftalıkta ise fena sayılmaz
ama kalkıs adına 3900-4100 arası bence nakitte kalan dalar :)) ondan ötesi zaten kapa bir kaç yıl ekranı ...
Bu arada gördüğüm kadarı ile GOODY bir kuruş gevşememiş, son dakikalarda parası denkleşmeyenlerin satışlarını da almış. Az bir şey fiyatı takip edeyim diye almıştım ama bana pek bir faydası olmadı.
Yeni PRKAB olur mu acaba diye de içimden geçmiyor değil ama Rusya ile yakınlaşma devam eder ise ABD ortaklı firmalar sorun olabiilir.
Haziran vade 600 puan makas yapmış
adamlar muthis piyasa kurdular testerenin allahı ... yedire yedire o acıdan her destek noktasında boga tuzagı kuruyorlar
Kazanan numaralar
5 0 5 8
İlk 2 haneyi bilenler parayı götürdü. Ne götürdü. :)
Diğer vadeden yırttık
güzel şırıl şırıl bir gün oldu.
emeği geçen bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim .:)
bu ortamda ne bekliyeceksin ..surpriz değil gidişat
yabancısız ortamda yerli çakallarla dans
Son çeyrekde zarar yazmış bu çeyrek recover etmiş. Ticari lastik daha fazla satmış. Belki Ford oradan alıyor lastikleri. Yenileme esas pazarı gibi. 1600 kişi direkt ekmek yiyecek firma 200 milyon dolar olacak mümkün değil.
Yönetim gideri yüksek gibi ama yabancı çalışanlarr ABD ücreti alıyor muhtemelen.
Bakalım karanlıkta kim ne aldı , sattı..
Salı yukarı alacaksa eğer, hafta sonu yada pazartesi bir haber beklerim. VF alımı, yeni bir uygulama (kaldıysa eğer :) vs gibi
Yoksa yorar adamı bunlar....
bence haftalık güzel yerden kapadı da iste haftaya atladın diyelim yine dayak yiyeceksin gibi ::) benim kafadan gecen yerler maalesef haftalıkta ma 50 :))
TUPRAS VE SİSE deki su rakamlara bak yeminle üzerine atlamalık :))
Kendimi bu işte iyi görürdüm.
Çok uzun süredir Viop yapan biri olarak ciddi de tecrübe sahibiyimdir diye düşünüyordum ki çokta iyi paralar kazandım.
Bugün çok çok güzel dayak yedim.
En güzellerinden biriydi.
Sebebi açgözlülük, bırakmadım ve gereken dersi bir kez daha çok pahalıya ödedim.
Son 10-12 günlük kazancı tek günde verdim.
Açgözlülük ve gereksiz hırs çok kötü, sabah Bulut uyarırken haklıydı ama devam dedim.
Kazanırken yazmak güzel kaybederken de yazabilmem lazım.
İyi akşamlar , iyi tatiller herkese.
THY dönerse borsa döner :)
Son yarım saat piyango Vakıfbanka vurdu %4 teptirdi...
SPOT kapanış, BofA -400 milyondan son 10 dk alışıyla -84 milyon kapattı, İs Yatırım da son dakikalarda -400 milyona yakındı o da -283 milyona düştü
https://i.hizliresim.com/5bfmq2v.PNG
arkadaslar kaotik ortam diyoruz dususede yalnız sunu unutuyoruz bilancolar kötü bunu da fiyatlıyor !
Bu hafta esaslı zopa vardı. Birileri kötürüm kalmıştır kesin. Haftaya belli olur piyasayı bademler yapıyor mu yapmıyor mu.
Emeği geçenlere teşekkürler...iyi akşamlar.
Big abinin dediği gibi, burda batana acımazlar.
Burda 4 dene ceton bende 5 dene ceton var,, 5500 den attığımı yazmamışım.
pala kol böreğini soktu zalımsın pala :)
GARAN vadeli 28,10 spot ise 27,38 kapanmış gibi.
amma zopa yedik. portföy geçen haftaya göre %9-10 civarı erimiş. çok net bir düşüş işareti de vermemişti.
ama bazı tahtalar bedava seviyelere geldi.
bence fazla satıldı. seçimden sonra bu fiyatlar hayal olabilir. yapıştır geç, şirketlerdeki keratalar çalışsın. şartlar oluşunca elbet değerine gelir.
Herkese geçmiş olsun. İyisiyle kötüsüyle bir vade daha bitti.
Bu vadeden anladığım palanın zarara tahammülü yok. Biraz mola verme zamanı geldi sanırım.
Tamam zararım yok sayılır ama attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmedi.
Yeni vade de herkese iyi kazançlar.
17.30 uzlaşma büyük ölçüde belirlenene kadar bastılar. Sonrasında seç beğen al usulü mal topladı Bofa.
BES devlet fonlarda da %50 hisse olsun dendi, onlarda da pazartesi fiyatlaması en az %2 eksi yazabilir. Birisi 1 milyarlık satış yapıyor etkisi 10-15 milyar oluyor.