dolar neden coştu şimdi
dolar neden coştu şimdi
TCMB: SWAP taraflı işlemlere 1 Kasım 2018 tarihinden itibaren başlanacak. bankaların limitleri Döviz ve Efektif Piyasaları işlem limitlerinin yüzde 10’u ile sınırlı olacak İşlemlere ilişkin ayrıntılar veri dağıtım sistemleri aracılığı ile günlük olarak ilan edilecek
medwig yapıştırmıs cafe trendde
Damat konuştu KDV düşürdü [emoji16][emoji16]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
va halkta 6.18 krıdı son 20dakıka kapılar açılsın çatışmalar başlasın!!!!!
Uzun bir zamandır türkiye'nin en yüklü borç ödemesinden bahsediyorlar 14 kasım 19 mlyr. Agustos ayında 14.5 mlr vardı Usd 7,23 gördü acaba şimdi ne olacak. düşüş başladı gibi geliyor 14 gün kaldı şöyle sağlam bir yerden girsek oraya beklesek ne güzel olacak.
6.24de halkı açığa satan varsa 15 kademe an ıtıbarıyle ısteyen satar ısteyen bekler...
6.09999999halk
10dakıkada 11kademede halktan aldık 6.10da kapadık ama 6.07 döndüühttps://postimg.cc/m1SrczCc
3.tur deneesem mı:drunk:https://i.postimg.cc/QC2KycMq/a-halkkk.png
Allah bereket versin demek lazim :)) Bizim gibi açığa alış yapanlar napsın:(
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozada fena düşmüş [emoji849]
HALKB 60 DK...hulk ne yaptı ne etti yine trend dibine değmeyi başardı ...
Sadıktan dostum neydi hulk nerden satarsan sat alım fırsatı verir pehhhhhhhh...
[IMG]http://i63.tinypic.com/2hhjeb7.jpg[/IMG]
Emirdağlı agam ben sana dırek yazdım 2.tur beraber bınek didim halka binmedin binsen halay çekecektik beraber
Böyle volatil günler vurkaccılar ıcın nımettır nımet paladan sağlam kıl kopardık
bugun kapanışa da akşam pazarından ucuza bırseyler almak lazım
aciilll özeline bak
nerdeyse 3 aydır sabah sat akşam al sistemi devam ediyor borsa da cok nadir son dak kaldırdılar .. bakalım ne zaman başlıyacak bu iişin tersi al sat
Hulkiye 6.13 girdiği karanlık odadan 6.17çıktı.....
Halkçılar yarın ilk hedef 6.27 şimdiden atışımızı yapalım vıob dolar görmeden :drunk: :drunk:
rezillik diz boyu.. son anda global bütün hisselerde acayıp sattı. sözde bugun borsaya para girişi var....
-50 den +20 ye ne açık kapattılar:))
bugün piyasaya 78 milyar girdi, ya şaka gibi....
bi benim eşşeği yorumlarmısınız
abi senin kozalak destek köstek ne varsa hepsini kırmış söylenecek pek iyi bir şey kalmamış ...
ancak haftalıkta günlükte hatta saatlikte bütün zamanlarda bolingerin dibinde buradan bolingerin orta bandına 5,80 lere doğru tepki vermesini bekleyeceksin artık çünkü yakın stoplara uymadın
Sayın Emirdağlı vakıfbankta teknik bozuldu.mu?
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.37 altı nereler görülebilir, aralık sonu vade varantım olduğundan sordum teşekkürler. Varant ı ufak miktarda oynamaktayım risk fazla olduğundan
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bir şirket kendi hisselerini yüklü miktarda topluyorsa bunu nasıl yorumlamalı. Söz gelimi vertuyu ve rtablyi hergün alıyorlar. 6lardan 3 lere indi. Bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var.
Emirdagli üstadım aselsan da neler oluyor bi yorum alsak lütfen