Borsada akıl tutulması ileri boyutlara ulaştı, ne alaka abi BIST ten düzgün bı çıkış yok şu bank of un elinden 1m lot alacak adam yok mu öldürdüler tahtayı yine
Printable View
Borsada akıl tutulması ileri boyutlara ulaştı, ne alaka abi BIST ten düzgün bı çıkış yok şu bank of un elinden 1m lot alacak adam yok mu öldürdüler tahtayı yine
Ne sattılar bizi
Zoren -6 İsrail de yatırımları var, ismen -4 düşmeye bahane arayan tahtacisi var:)
uykumuz geldi palaaa :whistling:
savaş olan ülke borsası %1 artıda, savaş olmayan ülke borsası(mız) %1,5 eksi
fıkramız bugünlük bu kadar :rules:
Devre keseriz seans kapatirz, karanlıkta da çalar biraz gerisini yarına bırakır,geçmiş ola
Boşuna sormamisim[emoji779]Bu iş Ukrayna Savaşı'ndan kötü.Zira işin içinde İran ve ABD nin bitmez tükenmez dalaşı var.Filistin haklı davasında yanlız kalınca yok olma tehlikesi belirdi.İran girerse işin içine felaket.Girmezse Filistin yok olacak.Yazik masum insanlara.ULKEMİZE SAHİP CİKALİM SURİYELİ AFGAN İSTEMİYORUZ.Elinde sadece İsmen olan için sakin olmak gerekiyor.oyle yada böyle işlem yapılıyor ve kumbara doluyor.En az hasarla atlatacak bir kağıt olarak görüyorum İsmeni.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü duygularımı en güzel anlatan bu arkadaş olmuş,hatta uzun süredir ismen de duygularım bu şekil çünkü BIST in turnusolu oldu basimiza her olayı her seansı bu duygularla izletiyor bize.
https://twitter.com/arifcoskun05/sta...q92lJf1dw&s=19
Bugün gereğinden fazla tepki vererek düştü endeks. İşmen de ona ayak uydurdu maalesef. Sadece İşmen özelinde genel olarak abartıldığını düşünüyorum satışın. Cuma kapanışı nerede olacak o önemli.
Gene panik satışları...Gene satışları acele etmeden alttan pasiften karşılayan akıllı adamlar...
Abd tarafı artı kapattı. Vix 18 de..Ons çok güçlü bir yükseliş yaşamadı. 1880 altında kaldıkça bence sakin..
Belli olmaz ,endeks yarın pozitif de açabilir...Vadeli tarafta da düşüş emaresi olan bir pasta yok...Bana fake bir düşüş geldi..
Yarın haber akışına göre bunu kullanıp masayı tekrar sallasa bile ben 290 dolar altını çok beklemiyorum....
Bakalım...
Haber akışına göre yarın nasıl bir gün olacak....
İsmen bey dün endeksin iki katı düştünüz,buyrun sahneye önden alalım sizi böyle yanlama yetmez
Herkes yoğurdu üfleyerek yiyiyor
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En azından dünü telafi ettik..
Bakalım arkası daha iyi olur umarım .
Yaklaştık bilançolara da.
Önü açılacaksa eğer 40 üstüne yerleşmeli bence
Ulan dedi son dk ne çarparsam kardır karanlıkta vurdu aşağı,neyse yarına güç toplar bu vesileyle daha cumayı yakalayamadık ertesi bilanço üstelik
İsctr grubu bölünme başvurusunda bulunmuş SPK ya,yavaş yavaş hikâye geliyor
Herşey ismen lehine giderken TV ler İsrail kara savaşına başlıyor yazıyor..Ne manyak bi dünya bu yahu.İnsanlar kafeste gibi.Bide üzerlerine mermi yağacak.Neye güvenerek bu işe giriyor filistin tarafı.İran in i taraklarda gözü yok[emoji779]olsada dünya savaşı...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya savaşı çıkması kolay değil hocam, bugünku Arap dünyası prangalari tamamen batının elinde tebalarinin gözüne hos gelen açıklamalarla gectiler konunun üstünden. Mısır zaten ABD sömürgesi. Bize hiç değinmeye gerek yok.Filistin ne yazık ki soğuk blokun maşası olarak bu tarz bir eyleme girişti. İçeriğin bu denli vahşi uygulaması akıllara İsrail in davayı meşru hale getirme çabası olarak getirebilir. Burda konu İran-Rusya ve çok alakasız görünse de bu soguk bloğa destek çıkabilecek Çin tarafina kayıyor. Beni üzen bu ülkelerin sırf karşı tarafı sıkıştırmak için bu teroristleri kullanması sonucunda da Gazze de masum milyon muslumanin ağır yaptırımlar çekmesi.
Evet masum ve mazlum insanların günahı ne..Dünyadaki tüm liderleri alıp çöpe atacan..Ata mız işte bu yüzden büyüktü.YURTTA SULH CİHANDA SULH dedi[emoji120]Bilanço döneminde böyle geçirmek varmış.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün İSMEN de atak bekliyordum ama hala zayıf ataklar yapıyor.. İş bankasının SPK başvurusu olumlu olarak yansıdı bu olumlu habere rağmen 41 üzeri fazla tutunamadık.. Seans sonu bir AK yatırım sürprizi fena olmazdı..
KAP en çok herhalde ISYAT a yaradı bugün ya da şimdilik
Bu haberi tahtada yedireceklerini biliyordum ama telefon elimde değildi sabah kullanamadım haberi, bunların kolay kolay yukarı suremeyecekleri aşikar artık 40 üstü kimi bulsalar mal sahibi yapıyolar bir aydir
Biz senin ciğerini ezberledik de,bugün küçük bir topluluğa da karakterini ezberlettin daha bulasmazlar sana.
45-50 dk da 80 kuruş düştü soluksuz. Bir süre daha süründürecek sanki.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/p1wm4gk.jpg
Kanal güzel çalışıyor tekrar 38 lere geleceğiz herhalde
https://i.hizliresim.com/ghc71w3.jpg
3 LÜ BİR DİP OLUR MU Kİ
Yazık 41 den alanlara
meksa da bu kadar mal yok
Devre sınırından da döndürüyor mal yedirecek ya keserse panik olur millet bitiremez,bank of bile imana geldi elini sakladı bunları görünce.
Bize burda kolay kolay ekmek yedirmeyecekler sanki
Milletin dilinde havacılık var, biz burda ondan ala dayak yiyoruz kimsenin haberi yok:)