Stresi öldürüyor. Emin ol kendim o kadar kazanamıyorum. Ben den daha ucuza alıp dağa pahalıya satıyor. Önce ben kucağa oturuyorum. Pala rahatlayınca ona aldırıyorum. Robot benim sattığımı görünce götürüyor ona da aktiften sattıriyorum.
Şu bizim geçen ki ücgen meselesi gibi sanırım
Çıtak dayucuğum 25 den aldığı malı sana 24 e sattıktan sonra sen bana 23 e satmadan malı tekrardan 25 yapmak gibi bişii mi :)
Bu durumda olan çıtak dayucuuma olmuş
Gerçi ona komaz, zaten bekar
Ocaktan beri hisse sattirmak için uğraştım %35 ini sattirabildim ancak. Çok direndi. Şimdi her lafımı dinliyor elindekilerin çoğunu covid de almış TL olarak kârda ama enflasyon olarak zararda. Altın al diyorum bir sürü var diyor. Babası altın almış bir sürü de küçük küçük hisse yarısını sabah sattık altın duracak
Reisim hünkârım benim hisse vadem günlük te uzunu 5 dk kısası 45 saniye. 50 bin ile 4 milyon hacmi gördüm. Ama artık az az yapıyorum para kazanmak için kendime çalışıyorum
Benim bugün 2 işlemim oldu
Şubat vade tepeye yakın şort açtım sonra dibe yakın kapattım, burdada real time online olarak yazdım
Bugün başka bi fırsat göremedim.
Az kazanırım ama sürekli kazanmayı yeğlerim
Az işlem çok kazanç prensibi ile endekis vob yapıyorum dayucuğum
Hisse işi sakat,
Neden sakat
Çünkü senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
Ayasofya Reisin hünkarın 3 lü grup mu yapıyor nabıyor anlamadım ben bu hesabı :)
https://www.youtube.com/watch?v=Func2oCsCrM
Faiz takıntısı olan kesim genelde altın alır borsaya bulasmaz diye biliyordum.
O zaman hisseleride iyi seçmen lazım, şirketin faiz kazancı var mı diye bilancoları iyi takip etmen lazım. İşin zor dayucuğum
Belki 500 senette bu na uygun 50 dene hisse zor çıkar
Emekli maaşı yetmediği için mecburen bulaştım okullar açıldı kız okuyan. Burada harçlığı çıkarsam yeter zenginlikte gözüm yok. Üç beş hisse buldum abka abinin tarif ettiği gibi Param olsa atar beklerim. Bize her ay para lazım. Gerçi stok tamam borç yok kredi kartı maaşa göre harcıyoruz ödemeleri yaptım. Arada bağış huyum olmasa iyi de illaki bağış denk geliyor. Bir daha bilanço beklersem diksinler beni.
Benim vobdaki teminata hergün takasbank faiz veriyor üstelik pozda olanlarda dahil olmak koşuluyla, ayrıca birde pozda karlı trade yaparsam 2 kere katlıyorum paraları
Yani şöyle düşün
Parayı faize koymuşsun ve o parayı kullanabiliyorsun
Bu vobu kim icat ettiyse büyük adam mış
Hem düşüşten hem yükselişten kazan üstüne faiz al
Genel konsensüs S&P nin bu gece Türkiye'nin kredi notunu bir kademe artırarak "BB-" seviyesine çıkaracağı öngörüyor. Ayrıca, Türkiye'nin pozitif olan görünümünün durağan seviyeye çekilmesi de muhtemel.
Eğer elinin ayarı kaçar 2 kademe artırıp görünümü pozitif olarak korursa p.tesi pala bunu fiyatlar
İyi diyon da başkan, belirli bi rakamın üstünü kabul etmez ğibi, hisseye ğiriyon adam 1 milyon mal kaptırdıgında üstüne neler yapıyor almak için,
Orda kazanç tatlı eyvallah ama zarar, bak bear abiye, adam belini doğrultamadı daha,
İnsan taşıyabileceği günahı nefsine yükler,
Abi bu dediklerim daytradeci olarak vurkaç için
Tabii endekisin nasıl kapatacağını iyi tahmin etmen gerekiyor
Yoksa en güzel kazanç düşükken hisse alıp trade etmeden yatmak olur
https://i.hizliresim.com/gkxmb80.png
vobcunun sonu terminalde karton kutu
kaşıkla verir uzun süre ,sonra bir gün ayağın bi kayar palanın kucağandasın :drunk::kahkah:
Dayu wc ye gitmeden ekran başındayık, sıkıntı yok yani :)
Bugün yine tırtıkladık herifin parasını :drunk:
vazgeç bozkurt bu sevdadan adamın aklını alırlar ,,parayı geçtim
kazandısan bereketli olsun
Hem eğleniyoruz hem de paraları katlıyoruz ama bugün çok güldük, haftasonu başımıza bi iş gelmese bağri bahriyeli abi
Asels ttkom ve Krdmd ye yüklendi herif başka kaat bilmiy heralde
La petko diye bi kaat va onuda eccük alak diyen yok :he:
Way arkadaş
Kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim 1 haftayı daha bitirdik 2 gün dinlenelim.
Ömür bitiyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Sanada dayı
500mlyn Benjamin kasada, tarifelerde en kıyak müşterisi emlak,
Abone yapmış, â„…60 zammıda dayamış,endekside taşıyor,
Bu hafta bekliyoruz,
Bozkurt reisim hünkârım dansözüm dilberim eskortum malum petoş para etmiyor zararda borsada hiltiylen geziyorlar reisime para lazım hafta sonu ekstraya gidiyor kucak dansı yapıyor paraylan
Hayırlı olsun Ayasofya abi sp notumuzu artırmış
2.el araba piyasalarında yabrak kımıldamıyomuş, geçen aya göre fiyatları aşaya çekmişler. 2.el Araba alacak varsa tam zamanı bence
Reis acil krem lazım çok acıyor.