dayudan merkeze... dayudan merkeze... dinlemeye geçin :yahoo:
galip ömer tefik... siz daha çok dinleyin :kahkah:
https://www.facebook.com/reel/1439987837411653
Printable View
dayudan merkeze... dayudan merkeze... dinlemeye geçin :yahoo:
galip ömer tefik... siz daha çok dinleyin :kahkah:
https://www.facebook.com/reel/1439987837411653
GÜNCELLEME:
endişeye hiçmi hiç mahal yok
aylık bar.. menzili dahilindeki hedefleri dokuyor
önce aşağı, sonra yukarı gider diye düşünmüştük... olmadı... FAİZ manipülasyonuna denk geldik :yahoo:
faiz 49'dan 46'ya düşünce çok birşey değişecekya
9340--- 9390---9430--9480... sıralı dirençler
birinden yıkılacağız
herkes keyfine göre yer beğenip mevzilensin
aslına düşündüğüm şekilde önce 86xx, sonra 9400 yapmak yerine şimdi yaptığı gibi başlaması İYİ OLDU.
1 önceki mesajımda yazdığım dirençleri geçemez ve satışa dönersek; bu sefer 86xx TUTMAZ
1 sene içinde 9000'i 50 kere destek yapmaya çalışıp, teptirir ve 9500'i yine geçemezsen,
artık bunun cezası ağır kesilir
GÜNEŞ, 3-4 iş günü içinde tekrar doğacak :yahoo: belki o kadarda sürmez, bakarsın yarın kayarlar
Ekonomik olarak bitmiş bir millet şimdide yargı sopasıyla bir partiyi sahneden silmek istiyorlar
Tutuklanan tutuklanana aman dikkat
Yarın herşeye gebe
Çıkacak düşecek diye birbirimizi kırmayalım hepimiz aynı gemideyiz zengin fakir yok ahlaklı ahlaksız var ve şuanda ahlaksızların yaptığı ahlaksızlıkları izliyoruz
Kendinize dikkat ediniz
Mert kardeşim bayramın ve tatilin mutlu ve kutlu olsun.
Tüm forumdaşların da bayramını kutlarim.
Trader dediğin bayram da olsa boş dutmaz grafik çalışır.
Aşağıdaki grafik de benden bayram egzersizi olsun.
10 yıl mazili fibo zaman grafiğimde BISTin çok tekerrür ettiği bir model tekrarlaniyor. 2025 Temmuz Agustos (Dog days) bir dip ve takiben 2026 Mart Nisana kadar bir midi ralli. Takiben bir long squeze ve final rallisi. Neyin finali? Bütün finallerin finali.
Kalın sağlıcakla ve esenlikle.
https://i.hizliresim.com/tktibhn.png
IBB'ye 5. dalgada 3 tutuklama.
Aykut Erdogdu.
Ağaç AŞ.Baskanı Ali Sukas
Beylikdüzü Bld.Bas.Yrd. Veysel Ercevik
https://www.youtube.com/watch?v=IzNu...el=BloombergHT
5 dakika ileri alın zaman kaybetmemek için.
Spot x30 gidiyeah. Vob gidemiyeh.
Aralık vade teorik fiyat 13200, 70 milyar beleş para veriyor pala.
Ya çok bonkör.
Ya da çuvala aczjip şörtör doldurmağınan meşgul.
Her türlü.
Sıkıntılı durumlar.
Masa sallanmaya çok müsait herkes sandalyesini yere metrik 8 cıvata ile sabitlesin dayular.
Ha yere de çok güven olur mu olmaz tabi
Çağrı,
6.AY
8.AY
10.AY
12.AY
6. ayda bayram tatilinin , 12.ayda faiz indirimlerinin fiyatlaması var
buna göre hangisi daha ucuz
https://i.hizliresim.com/qa6663a.jpg
Abim benim hesap senin gibi kuvvetli değil ondan hepsinden eccik aldım ne edeyim abeyim. Sence hangisi en iyi?
Ukrayna, kritik geçiş noktasını vurdu! Köprü sular altında
hesap kitap çok kuvvettli değil diyorsan ve ben hep long olarak poz taşıyacağım diyorsan
en yakın vadeden şaşma (nacizane tavsiyem olur)
vede geçişlerini 1 hafta 10 gün kala 2 vade arası (şu an 640-650) 550-500 puan altı bulduğunda poz kaydırmak avantajlı olabilir.
ben bu işlemleri xu030M2-M1 strateji kontratı ile yapıyorum daha uzak vadeler içinde ayrı robotlar kurdum
fark açılıp kapandıkça onlar oluşan farka göre long-short veya short-long kendisi işlem yapıyor.
BIST100 dolar bazlı benim dip beklentim 16cent-17cent arasıdır. Bu değere inmesinde doların yükselişı çok etkili olacak. Midi rallinin birinci soluklanacaği yer 35cent civari olacaktır. Yani dolar bazında ilk soluklanma 2024 rallisinin zirvesi seviyeleri olacak ama değerı verecek olan dolar kurudur.
Final rallisi hedefi 90 cent-1 dolardır. Sonrası yok. Bence...
https://m.youtube.com/watch?v=KJUSHd...RheWZ1cg%3D%3D
İyi geceler :ok:
Tayyip tamamen yönetim yetisini kaybetti bence icerden bir çete yaptırıyor bunları inanılmaz oy kaybettirmesine rağmen hala ısrarla devam ediyorlar
10 yıl önceki aklı başında tayyip böyle bir hataya kalkismazdi
Eski akp li bakan ve mv ler bir bildiri yayınladı belediye darbesine karsi
Yarın belki 3 gün sonra belki mb kararı sonrası çok ama çok pis saplayacaklar
Çete çok bariz kayyum istiyor
Öyle bir imkanı olsa neden Kayyum istesin. Zaten bir sürü insan bu iş siyasi diyor bu oran daha da artar iyice ters teper. İsteyecek olsa bir şey Butlan ve Kemal Kılıçdaroğlunun geri dönmesini ister. Ondan sonra kurultay tekrar olacak mı olmaz mı biraz zaman kazanırlar. O ara ekonomiyi toparlayabilirlerse durumu dengeleme fırsatları olabilir. Zaten ekonomi işini bu sefer halledemezlerse 30 Haziranda ne olacağının pek bir önemi yok o zaman her halükarda işleri zor.
İnsanlar görevlerini yapıp gitmeyi bilseler keşke...
31 yıl ne demek ya....
Tamahkar insanlar...
Bu ülkede özellikle temiz olan ve rüşvet almamış tek bir belediye başkanı bulunabileceğini sanmıyorum....
Kamuda bu gelenek zaten...
Fetoşgiller sağolsun, rüşveti; vakıflara, derneklere vs. bağış gibi paravan uygulamalarla resmiyete de oturtular..
Evet İstanbul'da olan operasyonlar fazlası ile siyasi...ama arka planları elbette ki boş değildir...
Yapılan suçlamalarla neredeyse Türkiye'deki tüm belediye başkanlarını içeri almak mümkün.
Hiçbiri masum değil çünkü...!!!
rıfkı uçuyoru....
https://www.youtube.com/shorts/26hi_6C7neQ
:drunk:
Vay be Seyhan belediye başkanı Oya Tekin' de tutuklanmış.
Ben ifadesi alınır serbest bırakılır diye düşünmüştüm,
Oya Tekin bir avukat, BB seçileli 14 ay olmuştu,
Bu tutuklama işleri toplumda hukuka olan inanç kırıntılarını da yok ediyor.
Çok kısa bir video var linkte, kimmiş bakabilirsiniz.
https://x.com/i/status/1929624956159381842
Gunaydin cemaat bol kazanclar..
rahat durmaz biliyoruz adamı. Gercekten gaz ve petrol bulsak onyuzmilyarlarca ton aksamima seni beni iceri atar. Cunku mafya kafasi ile senin benim kafa aynı sekilde calismaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BIST 2024 Kasim dibi 8400 seviyelerinde dolar bazlı 24cent gibiydi. 19 Mart baslayan Imamoglu operasyonlari ile yine 24cent seviyelerindeyiz.
Global piyasalara bakarsanız, Trump ve avanesi en büyük manipulatör, "gümrük savaşları baslatiyorum" diye 2025 başindan beri pozisyonlarını aldılar. Bana, global çetenin hareketleri; bizdeki 2016-2017 donemindeki faizlerin ve dolar kurunun kıprasmaya başladıgı zamqni hatirlatiyor. Hani Kredi Garanti Fonu diye yandaşa para dagitilip dolar aldirilan zaman vardı ya. Lan, ne zamanlar yaşadık. Hukumet 100milyar dolar karsiligi garantisiz kefilsiz teminatsiz para dagitti. Yandas onla 3 liradan dolar aldi. Sonra millete sordu muhalif bozuntulari "128milyar dolar nerede?"diye.
Neyse politik s.çm.kları bir tarafa birakirsak, Trump bayraktarlıginda, ticaret savasları adı altinda yeni bir vurgun dalgasi geliyor.
Piyasalarda anlamaniz gereken şey: büyük para koronavirus pandemisi doneminin sorgusuz sualsiz sermaye dostu ve bol para dagitan hukumet ve hazinelerinin eronine bagimli oldu. gumruk savaslari baslasa, bu hukumetler imalatcilarin ve ihracatcilarin kasasina para doldurur "gümruk savaşinda firmalarimizin cephanesini dolduruyorum" diye.
Bir de kripto evreni var. Yav akliniza gelir miydi 10 sene evvel ABD baskani diyecek "Ben Kripto Prezidentiyim" diyecek!
Yani diyecegim o ki, her şey "pandemik likidite reloaded" için hazır.
ABD tahvil bono faizi %5e dayandi. FED baskani Powell istifa edecek dedikodularima varana kadar "para bas ver" goygoycuları en ust perdede tüm ABD medyasinda.
Dow Jones 80bine gidecek bir ralli. BTC 250bin. Fazler %2-2.5 enflasyon normallerine yumusak iniş.
Bizde de çok dillenen dolar 50-60-75TL ile tavayı kızdırmasiyla 2025 Temmuz Agustos (Dog Days der gavurlar, her şey olabilir yaz kavrulmasinda) dibi işte 16-17cent. Sonra "global frenzy" rallilerin kuyruguna takıliş 2026 Bahara yaza kadar 35cent uzeri. Hatirla hep "Sell in May..."
dün fayızlar düşecek diye alan pala bugün ne diye satıyor :he:
alan satan ortalama yapan kendisi olduğu için en önemlisi dükkan açık gözüksün.
neymiş faiz indirimi olacakmış gelen veri ile tv de sosyal medyada köpürt bakalım başka bir bok yok.
19 mart ta kadar faiz indimi oldu sonra siyasi ikbal için yapılan hamle ile ile ne olduğunu bu millet görmüyor aynı şeyler hala devam ederken bu türbülanstan çıkma şansı yok anca günlük pasumanlar yapılır al ver
aynen sindo işine nasıl gelirse...
bence bugün hava güneşli diye satıyor :)
dünde güneşli diye alıydydı :he:
maksat hacim yapıyah borsa diye bişey var görünsün:drunk:
ölmedi bist ayakta .. diren bist
:drunk:
Adam analist veya yorumcu tv ye çıkıyor yada sosyal medyada haziran faiz indirimi bu veri ile gelir diyor yada veriyi öve öve bitiremiyor :)lan angut madem bu işler faiz indirme ile oluyor indirin 500-1000 puan düzelsin ülke , kafanızı pencereden çıkarın bir bakın ülkede ne oluyor ne bitiyor .
Merhabalar... Üç dört yıldır uzağım borsadan. Kolay para kazanmak düşüncesinin zihnimde yer etmesi beni zorladı, zor uyum sağladım dışarıya. Dışarıda bir ay çalışıp 23 bin lira kazanmak, burada o parayı -hayalen tabii benim için- bir günde kazanmak. Zaafımdır, ben bir zaman sonra hayalimi gerçek sanıyorum... BİST 100'de 9 bin seviyesinin önemli olduğunu düşünüyorum (İyi ki söyledin yeni duyduk, diyorsunuzdur bana :)
pazarda 10 liraya domates var. patlıcan şu bu ucuz yani temel sebze grubu baya ucuz geçen senelere göre.
pahalı olan grup kiraz falan. onlar da elzem grupta değil.
markette de kuzu eti bir süredir sabit fiyatlarda. tavuk ucuz geçen yıllardaki gibi artmıyor.
bu enfilasyon rakamları neden tepki çekiya anlamadım. gıda tarafında gevşeme var net.
·
3 Haz
TÜİK aylık 1,53%, yıllık 35,41%
İTO aylık 2,83%, yıllık 46,57%
Ankara aylık 4,40, yıllık 32,28%
bu rakam 1,80-2.00 olsa anlarım ama 1.53 olmaz bunu kalemle yaparsın
Belki de sizin bir ömür kadar uzun zamandır bu endeksleri sayiyorum.
O yüzden ben eski takvimlere ve sayılara göre konuşuyorum.
Simdiki endeks rakamı ve kur ile konuşursak, birbirine böler ve rakam cent bazinda 1.6-1.7 dolar evet.
Ama bugünkü endeks rakamında, ne bileyim, bir kendini kandirma var bence...
Ironiktir benim için biraz. Kapanışı 1 dolardan (benim hesapla 1 dolar sizin hesapla 10 dolar) yapabilir.