Ama sağda solda dillendirip iyi verdiler. En ilgisiz, hisseyi bilmeyen arkadaşlar bile dokta demişti ben aldıktan sonra orada uyanmalıydık. Kayıtlı sermaye tavanı artırma haberi bile bir iş yapmadı kimse aa bedelsiz mi yapacak demedi :)
Printable View
Karlı şirket,ama patronu paragöz doyumsuz,o kadar kar yetmiyor bide hisse satıyor lavuk,bekleyelim bakalım tekkeyi,biraz daha sıkarsa büzüğü daralır,işte o zaman:whistling:
50 altına inmez hesabındaydık,43-44 sürünüyor,sebep patron lavuğu.
Abem diyor ben 50 yaptırmam diyor,hisse satarsan olacagı budur
Normalde hisse satana bulaşmayacaksın,bu,pkent,zoren,bu 3 hisse devamlı patronları tahtacı altında hisse sattı,pkent 800 cıvarından 109 gösterdi,zoren 8 cıvarından 4 gösterdi,bu zaten belli 70 üstünden 39:seyt::seyt::seyt:
Artık 50'yi geçtik 45 bile yapmıyor,varlık içinde yatırımcısına yokluk yaşatıyor,size para lazım değil diyor,para sizi bozar para bana lazım diyerek devamlı puşt satıyor,az insanda onur olur,zaten borsada çok onursuz sektörler var:seyt::seyt::seyt:
Tak 45 oldu,anında 42 gördü,buralarda oyalanıyor:notr:
KAP: DOKTA [ ] DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1153652 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 24.05.2023
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 1.500.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 162.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 545.800.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
DOKTA, TRADOKTS91G7 162.000.000 383.800.000,000 236,91358 1,00 DOKTA, TRADOKTS91G7 Nâma
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 162.000.000 383.800.000,000 236,91358
Para Birimi TRY
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24.05.2023 tarihli bedelli nakit sermaye artırımı hakkında kararı ile;
Şirketimiz sermayesinin bedelli nakit artırımı hakkında;
1- Ana sözleşmemizin 6. Maddesinin Yönetim Kurulumuza verdiği yetkiye istinaden; 1.500.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 162.000.000 TL tutarındaki çıkarılmış sermayemizin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle yaklaşık %237 oranında (383.800.000 TL) artırılarak 545.800.000 TL'ye çıkarılmasına,
2- Mevcut ortakların yeni pay alma haklarının (rüçhan hakkının) kısıtlanmamasına ve mevcut ortakların yeni pay alma haklarının 1 Kuruş (0,01 Türk Lirası) nominal değerli her bir pay için 0,01 Türk Lirası fiyattan (1 Türk Lirası nominal değerli pay için 1 Türk Lirası üzerinden) kullandırılmasına,
3- Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 15 (onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen iş günü akşamı sona ermesine,
4- Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan paylar var ise, 2 (iki) iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasasında oluşacak fiyattan halka arz edilmesine,
5- Kalan payların Borsa İstanbul A.Ş. birincil piyasada satılmasını takiben kalan paylar olması halinde, bu payların iptaline ve sermayenin bu şekilde tescil edilmesine,
6- Söz konusu bedelli sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların pay sahiplerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'nin kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri kapsamında Kaydi Pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,
7- Bu karar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. ve İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) ile diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına ve bunun için gerekli tüm dokümanların hazırlanmasına,
8- Söz konusu bedelli sermaye artırımı ile bağlantılı olarak alınacak hizmetler için aracı kuruluş ve danışmanların belirlenmesi için xxx T.C. kimlik numaralı Sibel Binici ve xxx T.C. kimlik numaralı Meryem Cindoruk ve xxx T.C kimlik numaralı İbrahim Göker ULUKAN'ın yetkili kılınmasına,
karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
KAP: DOKTA [ ] DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1155829
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...887c8db0435e90
Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor 2023-06-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 24.05.2023
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama "Yönetim Kurulumuzun 31.05.2023 tarih ve 2023 / 20 sayılı kararıyla onaylanan, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Pay Tebliği (VII-128.1)' nin 33' üncü maddesi gereğince hazırlanmış bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin rapor ekte yer almaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur. Saygılarımızla"
KAP: DOKTA [ ] DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1155875
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-06-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz
Yönetim Kurulu tarafından 24.05.2023 tarihinde, diğer hususlar yanında, ana
sözleşmemizin 6. maddesinin Yönetim Kurulumuza verdiği yetkiye istinaden;
1.500.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 162.000.000 TL tutarındaki
çıkarılmış sermayemizin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle
383.800.000 TL artırılarak 545.800.000 TL'ye çıkarılmasına karar
verilmiştir. Anılan karara istinaden Hâkim Ortağımız Çelik Holding A.Ş.
01.06.2023 tarih ve 2023/06-01 sayılı yönetim kurulu kararı ile; Şirketimizce
yapılacak söz konusu bedelli sermaye artırımına iştirak edilmesine ve Çelik
Holding A.Ş. hisse payına isabet eden tutar olan 345.420.000 TL'nin Çelik
Holding'in Şirketimize 07 Aralık 2022 tarih ve 12-02 karar sayılı Yönetim
Kurulu kararı neticesinde sermaye avansı olarak ödediği 55.849.800 TL ile
muhtelif tarihlerde yine sermaye avansı olarak ödediği 289.570.200 TL olmak
üzere toplamda 345.420.000 TL'den karşılanmasına ve son olarak rüçhan hakkı
kullanımı sonrası sermaye artış tutarının karşılanması amacıyla halka arz
edilen payların gerektiği takdirde satın alınmasına karar verilmiştir.
Spk başvurusu yapıp öyle göndereydiniz ne aceleniz vardı. :) Tamam anladık bedelli paramız hazır panik olmayın diyorsunuz yatırımcıya da yatırımcı bunu zaten biliyor. :)
KAP: DOKTA [ ] DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. İzahname (SPK Onayına Sunulan)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1156566
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8891198058589a
İzahname (SPK Onayına Sunulan) 2023-06-06
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 02.06.2023
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimizin 1.500.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde kalmak üzere, 162.000.000 TL olan sermayesinin %236,91 artış ile 545.800.000 TL'ye artırılmasına ilişkin hazırlanan izahnamenin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na 06.06.2023 tarihinde başvuru yapılmış olup, SPK'ya sunulan Taslak İzahname ekte kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulmuştur. Sermaye Piyasası Kurulu onayına takiben kesinleşecek izahname ayrıca ilan edilecektir.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...-wTUoarIA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döktaşa 20 yılda bir gelecek haber geldi....Toggun döküm ve jantları siparişini aldı müthiş bir iş ama parsayı parsan topladı....Anlamadım ben bu işten parsan tavan döktaş eksi....ytd
Gerçekten Döktanın yemeğini Parsana yedirdiler....Kap Dökta için geldi prim Parsan yaptı ....Enterasan...ytd
Bedelli oranı %100e düşmüş
SPK nin uyarısı ile revize etmişler
Bedelli oranı SPK nin uyarısı ile
%100,e düşmüş revize etmişler
Kar içinde yüzüp devamlı üretim yapan şirket neden bedelli yaparki ?,patronu zaten yamuk devamlı hisse satar,baktı olmuyor satış tepki çekiyor bedelli yapayım dedi,yani tam vurayım dedi...balık baştan kokar,tepemizde bir zat var hep onu örnek alıyorlar,baş hırsız olursa döküntüleride öyle oluyor,en son dilan-polat örneği:seyt:
Şapı kaynatsan olurmu şeker
Cinsini sevdiğim cinsine çeker...
Parsanı ayrı dokta sı ayrı sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar
Ziraat yatırımda hesabım var dokta hissesi var bakiye de var bedelli karşılığını otomatik mi çekecek yoksa benim herhangi bir başvuru yapmam gerekiyor mu
Bugün birden saldı aşağıya E 38 altına-R 35 gördü,ayni terane,çünkü bunu devamlı yapar patronu yamuk olduğu için
Teşekkürler arkadaşım paylaşım günü içinde hallettim
Bügün sürün modunda,sadece bir tavana bakar bu iş,genellikle hep yapar bunu,aynen deli petro gibi,onun patronuda yamuk bununda her ikiside acımasızca hisse satar borsadaki yatırımcılarıda enayi yerine kor,petro yalnız milleti süründürdükten sonra 200 altında iyi bir bilançokyan hızlan 200 üstüne attı,ilk zirvesi 259 aşağı saldı 217 bugün 244 tavan,aynisinide bundada bekliyorum ilk hedef 50 ytd.
R kapanış tarihi 14 kasım-bedelliye katılış tarihi 20 kasım saat 16'ya kadar,14 de R satmayanlar mutlaka 20 kasımda mutlaka bedelliye katılsın yoksa zarar edersiniz:plc:
Yarın R satışı son gün,ben bugün bir tavan bekliyordum bunlarda olmadı yarına bakmak lazım,bölündüğü günden beri yatırımcısını hiç güldürmedi patron bozuntusu.
Bu hissede sabreden kazanır,ama patronda suyunu çıkartır hep böyle olmuştur,30 cıvarından 70 yapıp,peşinden 39 gösteren hisse,oradan aldığı desteklen 90 yaptıran hissedir,80 bölünüş düştüğü yer 37 ortalama,dün tavan bekliyordum,bugün hareketli,akşama temennim tavan olması,çünkü bunu yapabilir hiç sağı solu belli olmaz,bedelli sonunda 50 üstüne atar hesabındayım,en tuhaf olanı paraya hiç ihtiyacı olmadan bedelli yapması,normalde bedelsiz olması lazımdı,bunun adı aç gözlük,bedelli oları daha yüksekti SPK engel getirdi,yani yok arkadaş para içinde yüz kalk bide bedelliye git diye uyarmıştır,bazen eleştirdiğimiz SPK iş biliyor,oda bazen...bugün R TAHTADAN KALKIYOR ona göre hareket edin,bunun esas yeri burası değil,bunun ayarındakiler çok yukarılarda mesela 100 üstü vs,neyse öncelik 50...ytd.
45 sınırına kadar geldi 2 tavan yapamadı,50 sınırına az kaldı,ilk hedefim orası sayılır,3/1 postaladım 4.40-44 üstü,onlarca k lot vardı elimde,riske girmeye gerek yoktu...ytd.
41 sınırında süründürmeye devam,bunu devamlı yapar bu patron,çünkü devamlı hisse satar,zaten gereksiz bedelli yaptı,amaç yatırımcıyı tırtıklamak,tırtıkladıda,SPK bedelli oranı yüksek diye onun dediğini yapmadı,yapmasa ne olur,huy değişmez ayni kalır,50 üstüne atar hesabındaydık bu seferlik olmadı,mecbur bekleyeceğiz...ytd.
Bu lavuk şimdi sırıtarak paralarımızımı eziyor,iyiki huyunu bildiğim için belirli aralıklarlan boşaltma yapıyorum,PKENT'de bundan farklı değil,üstelik bundan çok kötü hem hisse hemde patronu bakımından,ikiside ayni yolu izliyor,ikisindede para hırsı var,yok arkadaş düzgün iktidar,olsaydı bunların malına mülküne el koyup kayyum atayacaksın satıp parasını pulunu yatırımcısına vereceksin,yani acımazsız olacaksın böylelerine,ne yazıkki düzgün düzen yok,çünkü iktidarda aynisini yapıyor,halka takmış 500 senelik borç,kendileri varlık içinde yüzüyor abalıya vurarak malı götürüyorlar,kime şikayet edeceksin,yargı bile tek adamın emrinde,ingiliz para arasın dursun,gittiği her yerde yargınıza güvenmiyoruz diyorlar:ss::ss:
PKENT 228 gösterdi 258 tavan çekti,şimdi sıra bunda,düşürdüğü yere kadar indirir hop işibitirir,şu sıralar 40.4 cıvarında,hedefimden çok uzakta,guya tavan çektiysi 2'cisi gelmedi geriye saldı,ulen bu hisse 40 neki,bunun ayarındakiler 5 kat arttı,biz o kadar istemiyoruz 50 yapsın yeter,bölünmemiş karşılığı zaten 90 cıvarıydı,şimdi 80 ederi:notr:...ytd.
Bedelli yapan hisselerde,bedelli sonunda elde kalan R'ler hep hisseye etki yapmıştır,bundada elde kalmıştır,yarın ve cuma satış günüdür,haftaya hisse kendisine gelebilir,çünkü bulunduğu konum çok kömik bütün katıldığım bedellilerden biliyorum,en son örneği BASCM,zor 5 olan hisse şimdi 11-15 arası oyalanıyor,oda beni çok yormuştu en son 7 olduğunda peşini bırakmıştım,şimdi ilk önce 50 olur hesabındayım,destek yeri 39 cıvarıydı oraya bugün dokundu,tekrar dokunurmu 2 iş gününde bunu göreceğiz,R satın alanlar bunu burada bırakmazlar hesabındayım...ytd.
Şirketimiz 21.11.2023 tarihli özel durum açıklamasında Yer alan Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu'na İstinaden,pay sahiplerimizin yeni pay alma (rüçhan) haklarının kullanımından sonra kalan 28.255,701 TL nominal değerli payların 23 - 24 Kasım 2023 tarihlerinde 2 iş günü süre ile Borsa İstanbul AŞ Birincil Piyasa'da satışa sunulması neticesinde ilgili payların tamamı 23 Kasım 2023 (bugün) itibariyle satılmıştır.
Ana hissedarımız Çelik Holding 23.11.2023 Tarihinde yapılan Döktaş Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi A.Ş.payları ile ilgili 40,90 - 41,12 TL fiyat aralığından 28.205,70 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu işlemler birlikte Çelik Holding'in Döktaş Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi A.Ş. sermayesindeki payları / oy hakkı %90,00 den 23.11.2023 tarihi itibariyle %90,0087 sınırına yükselmiştir.
R'ler ortalama 41 fiatıylan tamamı satılmış,şimdi bunu alanlar kaçtan satacak ?
R ortalama 41 fiatıylan satıldı,hisse 39 altına sarktı,şimdi bu lavuk patron onlarıdamı dolandırmış oldu,gerçi bildim bileli bu hisseyi takip ederim,huy ayni huy hiç değişmiyor,bedelli oranını bile yüksek açıkladı SPK tarafından makas yedi,zaten bedelli yapmasınada gerek yoktu kar içinde yüzdüğü için,amaç piyasa dolandırıcı kaynıyor diye bu işlemleri yapmış olabilir,ortalık zaten kara parada kaynıyor vs falan,mecbur yastık bank yaptık öylece bekliyoruz:(
37 devre kesti,PKENT oda öyle 209.5,bunların devreleri yandı,ikisininde patronu cins,ikiside çatır,çatır hisse satar,üstelik bu hep cins,bedelliye gitmesi hep ironi hiç yoktan,çünkü ihtiyacı yok,ihtiyacı sadece açgözlük,bedelli paralarınıda yuttu galiba,ülkede yasa düzen kalmadı,adalet desen hiç yok,böyle olunca dilan polat gibi oluyor böyleleri,eski yabancılar bu vaziyette ülkemize hiç gelmezler,adaletin olmadığı yere kim gelir,mecbur bekleyeceğiz.