Ne güzel rüyalar görüyorduk.hepsi kabusa döndü.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ne güzel rüyalar görüyorduk.hepsi kabusa döndü.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://youtu.be/UcaS7AIR8yo
02:00:39 CMENT yorumu
46:44 hisse borsadan atılırsa ne olur?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsadan atılırsa ne demek? Koskoca Çimentaş, mevcut mali yapısıyla ancak kendi isterse kottan çıkar ve bu durumda da hesaplanacak bedeli küçük ortaklara öder.
Arkadaşlar, bazı platformlarda kasıtlı mıdır bilmem, borsadan atılma vb korku yaratılıyor, çimentaş kendi istemedikçe çıkartamazlar şu mali yapısıyla… Çıkmak isterse de bunun hesaplama şekilleri var, bedelini öder. .. Ana hissedar Milano’da Cem koduyla işlem görüyor, takip etmekte fayda var. Küçük iştirak cmbtn ve cmnts fiyatının karşılaştırması uzun vade için bizleri fikir sahibi yapabilir…(İnvestinge de yazdım yayınlarlar mı bilmem)
Cementir Holding ikinci çeyrek bilançosu açıklanmış ve sonuçlar çok iyi. İyileşmede Türkiye nin katkısından özellikle bahsedilmiş. İlgilenen arkadaşlar, holding sitesinden ulaşabilir.
Ölü toprağı serpilmiş buraya, borsada alım için en güzeli bu durum, 15 yıllık borsa ilgilisi ve beklememesi yüzünden kaybeden biri olarak yazıyorum, lütfen çok değişik rakamlarda girip dalgalanmalarda ağlamayın arkadaşlar…
Presto troverai la balena che cerchi per Çimentaş. Sei pronto a ballare, Aalborg Portland ?
Hani bazen filmlerde "3 büyük sınavdan geçeceksin" derler
Borasada çimentaş SABIR testini temsil ediyor sanırım.
Yatırım tavsiyesi değildir zaten bir tavsiyede yazmış değilim.
Bütün tesisleri yeniden yapmaya kalksan arsalarıyla falan, herhalde 1.5 milyar dolara falan malolur. Sizin verdiğiniz rakamlarla dolar enflasyonuyla beraber falan uyumlu bir durumda hesap. Adalar o kadar parayı bağlamışlar, ne temmettü veriyorlar ne bedelsiz, yerinde duruyor. İlginç bir yapı.
Fiyatı çok düşürmek isteseler allem gullem ederler bilançoda kâr açıklamazlardı diye düşünüyorum o taraf da çok iyi geldi .
Küçük yatırımcı olarak biraz tutalım bakalım.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kumbara hissem, #CMENT artık bayrak sende. Sermaye düşük, son bilanço kar yüksek. Bakalım sürekli işleme geçmek için, yönetimden bir adım gelecek mi? Merakla izliyorum.
https://i.hizliresim.com/b2chbwt.png
CMENT hissesinin POIP'ten çıkma ihtimali var mıdır?
POIP'ten çıkarmaya yönelik, şirketin planları var mıdır? Bilgisi olan var mı?
Ne guzel oldu 183.70 tavan. Umarim devami gelir.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Ybtas gibi cment te unutulmus bir hisse. Batik gemi gibisin baby [emoji7]
Yatirim tavsiyesi degildir
Cin iskencesi yapiyor namussuz [emoji23][emoji23][emoji23]
Yuru devam gozumun nuru yeni zirvelere insallah [emoji3060][emoji3060][emoji3060]
Bizimde zamanimiz gelecek elbet [emoji2955]
Oha hisse tavana gelmis benden baska hissedar yok forumda [emoji23][emoji23][emoji23]
Bir tavan daha ve sessizlik muazzam guzel [emoji23][emoji23][emoji23]
ÇİMENTAŞ sen piyasa öncesi sınıfında çıkacaksın sen egenin gözbebeğisin bir gün herkes seni konuşacak senin yerin burası değil ben seninle sonuna kadar yüreyeceğim ÇİMENTAŞ ilk hedefin akdeniz yürü yürü durma buralarda ytd
Daha önce cment cmbtn hissesi alıp satmıştım uzun zaman geçti genelde birbirine paralel hareket ederlerdi bakıyorum aradaki fiyat farkı iyice ayrışmış birbirinden bu gün takip listeme ekledim
Daha önce poipteyken satmayan patron şimdilerde saglam satıyor. Hedefler yüksek demekki sağlam baskılıyor. Ayrıca cmbtn ile arasındaki koralesyon çok açıldı. Ya cmbtn sağlam düşecek yada cment sağlam çıkacak
1000 lot ile giriş yaptık sepete 3000 lot alıp beklemek bakalım ne olacak... 3.çeyrek ne gelir sizce
Şirket küllerinden doğuyor, bilancoya bak muazzam....
Niye sessiz burası, herkes sattı galiba
Ses etme reis dutluk buralar uçacak bu hisse beklemedeyiz ytd :)
Dutlukda bekliyoruz YTD
Şu 300 ü Bi kır gec parçala ya
12.55 de sabit gibi alislari tavana vermek lazım yeni hissederlar tam cozemiyor poip hissesini
Yine kıramadık :)
Cmbtn un fksı 60 a yakın cment sın ise sadece 14, her şey piyasa değeri değildir ona bakarsanız kentin mrshlın daha nicelerin piyasa değerleri ucmuş durumda Hele ki poip te olup fksı 14 lerde olan HBK ı 20 TL olan için bedavadır benim gözümde.. Cmbtn yavrusu zaten ama bana cmentas daha cazip geliyor,her sene zarar acıklayam şirket mükemmel kar eden duruma geldi, yıllık karı 2 milyar civarında kapatırız.... Seneye cok daha iyi olacak inşallah