Kademeler de 50 kuruş oldu..
Printable View
Borsa Dünden...(???)Neden çıktı..Neden yükseldi haberini yapmamış hayret....
tarihi zirve 70.
maşallah 51.500
S.a.Beyler panik yokkkk..sakin olun..daha öncede söyledim..ÇAKALLARA ve KÖPEKLERE malınızı kaptırmayın..bunun ederi daha gidecek..sabredin biraz daha..bu neki devede kulakkk..dökülmeyinn..malınıza sahip çıkınn..satan bi daha hızlı trene binemezz demedi demeyinnnn...YTD
Spek fena topluyor..benim gördüğüm o
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
by ler götürüyor kesin yoksa speğin insafına kalsak meletir bizi
bi devreyi haketti kes gari
ytd
S.a.Bir arkadaşımız yukardaki yazısından AFYON dan bahsetmişti..2015 tarihinde 50 Tl.sonra 180 TL. tespiti çok yerinde tebrik ediyorum o kardeşimi..aynenn öyle olacak...YTD
s.a. Pasta atabilecek arkadaşımız varmı..rica etsekkk
S.a.İNŞALLAH...Sadece Ky cilar yıllarca bekledi ne adına bugünler için...70 üstü alan kardeşlerimiz var hemde 5-10 yıldır..bekleyenler...demem o ki ÇAKALLAR bu fiyattan milleti dökecek satanlarda arkadan bakmasın..çok yazık olur...trade yapan yapsın..tabiiki buda teçrübe ister..bu bizim işimiz degil..yakalanırsak vay halimize
onun içindirki izliyelimm..nokta atışlarında scud füzeleri ateşliyelimmm
S a.Bu cmbtn ve cment tecrübeme dayanarak söylüyorum..Seans bitimine 15 dakka kala tavan veya yükseliş yapar..beta sı yani kaldıraç yükse deli dolu..manyak bir şey..izliyelim görelimmm..YTD..
Satan karşılıyor bir dahada aşağıdan yerine koymasina izin vermiyor..çıkana yüzde 2 3 yukardan aldırıyor almak istiyorsa..fena fena...
Sabırla beklemek lazım çokta fazla gaza gelmemek lazım belki evet gidebilir ancak cmbtn da yaşanmamış olay değil ters köşede yapabilirler bu kağıdı yıllarca takip etmiş birisi olarak yazıyorum. Yeni girecekler veya çıkacaklar çok iyi düşünmeli ve analiz etmeli saygılar.
Bir çin atasözü derki
Bir uçurum tek atlayışta geçilir 50.00 öyle geçildi darısı 64 direncine
Ytd
Ek 13924
ak sattığı malı geri aldı
iş halk lot azalttı
a1 tahtayı sırtladı
bol kazançlar a1
ytd
A1 boşuna alım Yapmaz ..vardır bir bildiği. .
44.70 alıp 51 xx lerden verdik yine cimbeton kazandırdın helal olsun sana :wave:
bakalım akşam 18:10 da papaz kimin elinde kalacak? yani kim açıkta yakalanacak? :))
ceza almamak için devre kesmiyor diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar****
https://i.hizliresim.com/nOgG3B.png
diyor blomberg news haberinde.
bu gün 50-51 arası kapasa razıyım. aksiyona yarın kaldığımız yerden devam
Bir an önce 100 'ler kulübüne girsin
Öyle az az ağır ağır istemiyorum
6 sene az az takıldı
Artık serisinde görelim
gün sonu yaklaştı. spek" acaba gün sonunda artıda mıyız, yoksa ekside miyiz?" diye hesap yapmayacak mı yahu? sabahdan beri bi dakka durmadan devamlı lamba yaktı durdu. bi durda açığın var mı yok mu kontrol et...
Yarın motoru soğutsun biraz...
Bence vakit var biraz rölantide gitsin spek efendi.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topu karşı rakibe atma %5
Kendi kendine oynaşma % 95[emoji2] [emoji2] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0e235bdf29.jpg
Maşallah Maşallah açık adedine bak...umarım iyi geçirirler yarın size...
Kerevitas bu seviyelere gelene kadar en az 4-5 tavan yaptı... Yaptığı tavanlardan sırf 3-4 tanesinde ben hissedeydim...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikte görünen tarihi zirvesi 69.50...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaw bunun ùvey kardesi nie o kadar geride kaldiki.gene yanis hisseyi alduk[emoji16]
Sayın berk bu saatten sonra rölantiye veya geriye getirirse millete mal kaptırmaz mı.sırf top çevrilmiş bir hisseden bahsediyoruz
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
56,8 önemli bacanaklar.
Açıkçıları yarın öperler acılıs 53 bandında olur