İsbir da silmezlerse 59 lot işlem geçecek,620 lot alışta bekliyor....!!!
Printable View
İsbir da silmezlerse 59 lot işlem geçecek,620 lot alışta bekliyor....!!!
Yonga diye bahsetiginiz nedir
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar İSBİR de bir miktar lotum geldi,bir miktarı bana gelecek.....!!!!
Sizce alışı sileyim mi?
ACİL yorumlarınızı bekliyorum.....!!!!
Silme bence o kagit ilk hedef 500 3 yildir takibimde
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence para cebinde dursun.Allah bereket versin de.arkaya bakma
Sağol kardeşim 600 lot alıcı var ama 1100 lot 310.20 den mal sattılar......Dün 377 lotla 258.5 yaptılar....Bugün ise 1100 lot ile güzel mal verdiler piyasaya......!!!!
Ben bilanço hareketinden bağımsız bir yükseliş var diye girdim bugün....!!!
Dünkü alış yazmamın sebebi ise bilanço hareketi olarak 300 tl ye bir hareket çekecekleri yönünde idi....Bugün saat 11:30 dan sonra eşlemelerin 290 ın altına gelmemesi nedeniyle ''Bunların niyeti 300 le sınırlı değil .'' dedim ve tavana alış yazdım....Dünkü tavanda gelmedi ama bugün % 20 yukarıdan geldi.Olsun tavan tavan gidecekse önemli değil bir tavan.......Bir miktar da bekliyor.....!!!
Arkadaşlar isbir SİLMEZLERSE eşleşecek 59 lot bekleyen 647 lot....!!!
Ksplamin gider mi daha vartolu
Bir cepten bircebe aktariyor.bu adamin 4-5yillik maliyeti ortalama 140 ' 150
Kac yildir bekliyor kagit.arada senin gibi tavan civari yuksek fiata yazanlar kapiyor elinden. Kendi sahsi fikrim hareket yeni basladi ve bence bilanco hareketi degil bu biseyleer var gibi. Asla yatirim tavsiyesi degildir
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek varmı hocam 2. Seaeans...
yongayı bekliyom vartoluuu
İsbir SİLMEZLERSE eşleşecek 64 lot....Tavanda almak için bekleyen 730 lot.....!!!
yonga 1051 oldu
yonga tekrar 1033 oldu
isbir 64 e.... 726 lot......
yonga 1050 de en son fiyat
isbir bekleyen 785 lot oldu
İsbirde kar oranı biraz artarsa hisse daha defter değerinde neredeyse...eğer bedelli veya bedelsiz bir haber duserse ozAman izle cümbüşu...hayırlısı ...ama kısada ne olur bilinmez....
Vartolu geldimi lotlar...gelmediyse yol uzun olabilir...
Oh beeee......!!!!
Ne streti be......Alışlara son saniye verecekler diye çok korktum......Bu korku 17:55 ve 18:05 ve 18:08-18:10 aralığında da devam edecek arkadaşlar....!!!
ALışLARIMIN hepsi tamamlandı.....64 lot eşleşmede ilk gelenler ben ilk sırada olduğum için bana geldi çok şükür. ...!!!!
Hayırlısı bakalım.....!!!!
64 lot eşleşti,774 lot alışta bekliyordu......!!!!
Bedelsiz açıklasa ne olacak aha yonga borsa tarihinin bedelsizini açıkladı aha durumu ortada.Diyeceksinki 250 tlden 1400 ü görmüş görmesi bişey değiştitmez dahada yukarlara çıkması lazımdı ama nerdeeeee...
yonga 1043 ten geçti....
Bir kısmı gelmişti,diğer kısmı bekliyordu....!!!Alışımı da bir bütün olarak yazmıştım.....!!!
Arkadaşlar gerçekten de ne olduğu belli değil....Heyecanımız sürecek daha.....Çünkü 1184 lot mal verildi tahtada.....!!!
Elinde olan ky verdiyse ve de kazandıysa ne mutlu.....İnşallah speğin ele verme operasyonu değildir....!!!!
Yürü be tukaşım,yürü be kaplaminim....!!!!
Viking kardeşim yongadayken de yazdım.....Yonganın tek hikayesi vardı...O da bedelsiz açıklamasıyla bitti....!!!
Yongadayken demiştim ki ''Yonganın eder fiyatı 100 tl ama 1.000 oldu....İsbir in ise eder fiyatı 1.000-1200 tl aralığı.....!!!
İnşallah yükselişi sürer isbirimizin.....!!!!
İsbir bu haliyle normal günboyu işlem görürken bedelsiz açıklasa 7.000-10.000 tl aralığına giderdi.....!!!
İsbir silmezlerse eşleşecek lot 25,bekleyen lot 730 lot....!!!!
yonga silmezlerse 4 lotla 1282 de ama silmezllerse....
Kaplaminimiz 5.34.....Tukasımız 2.94....!!!
5.36 ile ciktim.Allah bereket versin.Allah razi olsun sende.polhodaki zararimi çıkardım sayende
Belli olmaz......Dün 18:01 de fiyat 256 iken ben ilk defa tavana yazan kişi idim....75 lotla....Adam da 75 den büyük lot yazdı ....15 lot işlem geçince speğin lotu benden büyük olunca ben avucumu yaladım.....!!!
Şimdi de eşleşme 12:54:59 da 743 lot idi......Son saniye biri 100 lot verdi ve 843 lot oldu.....İşte o veren olmasa idi benim lotlar hiç gelmeyecekti.....Parçalı geldi.....İşte son saniye 100 lotu veren kimdi?.....Ky MI,SPEK mi?
Aracı kurumuna telefnla satış emri veren bir ky olabilir.....Ya da yükselişte parça parça mal veren SPEK de olur....!!!
Yükselirken spekler mal verir tahtaya.....Çıkış varsa düşüş de olur....Nasip herşey....!!!