...........
Printable View
...........
Yine kıpraşıyor... Yakındır sıyırması.. Bol kazançlar
Tamam oluyor biraz daha hacim.. :)
50 bin lot ile tavan ve taban olacak bir hisse..yavas yavas hacımsız götürüyorlar..bırakacakları zaman hacım yaparlar
...............
28.06.2018 - 28.06.2018 tarihleri arasında BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,11 - 3,22 TL fiyat aralığından 30.000 adet alış işlemi ve 96.121 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 28.06.2018 tarihi itibariyle %51,895 sınırına aşmıştır/altına düşmüştür.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691032
Yine son demlerindesin.. Uyut bakalım.
evet uyudu ve uykudan uyanmaya az kaldı!... bu defa 340 geçerse 440 ve üzeri bekliyorum uzun süredir yukarı sert hareket yapmadı 5 6 sene de bu tahtaya giriliyor bildiğim kadarı ile, 316 seviyelerinde biraz girdim bakalım yüzümü kara çıkaracak mı!... ytd.
En üst 4.68 leri
Görmüş, şimdi roketler
Zamanı
, Güzel günler göreceğiz bakalım
Haydi hayırlısı dostlar...
hayırdır :) bildiğiniz bişey mi var arkadaşlar
öncelikle hepinize merhaba keşke bi haber olsa roket taksa ve uçsa bu saaten sonra sakın satmayın ama tüm hisseler bi baksanıza eski yerine geliyo burva bile 1.50 ye gelmiş bizimmki 4.2 den daha 3.15 aşamadı gecen takaslardan anlayan biriyle görüştüm al sat tan bile bu serefsizin speği hangi ********se adam en düşük işlem hacminden bile 7 bin tl para kaldırıyo tabi ben anlamam ama bi 2.80 den sattığımı aldım ilk karım ya burceden 11 den berri düş düş 2.80 neyse hepinizi cok seviyorum :wave: eğer bi duyum alan olursa paylaşşsın arada girip bazen bakarım
İşlem hacmi
Bir iki milyon
Olmadan
Bı cacık olmaz
112 bin lot işlem
Çerez parası
burva da işlem hacmi hareketlendi burceye de gelecekler mi!... göreceğiz.
06.07.2018 - 06.07.2018 tarihleri arasında BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,2 - 3,25 TL fiyat aralığından 1.711 adet alış işlemi ve 25.630 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 06.07.2018 tarihi itibariyle %51,61 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/693691
Çok şık aralıktan şık hareket..
bunu da stopladık gedza da thajackalav diye bir herif var o bundada var onun oldugu tum hisseler cakılıyor
Garanti keki
Malları veriyor
Atlayin