http://fs5.directupload.net/images/180928/iqfw4s6p.jpg
Printable View
***BRYAT*** BORUSAN YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
***BRYAT*** BORUSAN YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 tarihli Basın Duyurusu doğrultusunda açıkladığı kapsamda şirketimiz, borsada aşağıdaki detayı bulunan kendi paylarının geri alımını gerçekleştirmiştir.
Pay Alım Satım Bilgileri
İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
27/09/2018 Alım (Buy) 4.742 39,2 185.898,9 414.437 % 1,473554 419.179 % 1,490414
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709712
BIST
(28/09/2018 - 08:39:09)
cepten cebe devredecek fazla bi şeyi de kalmadı bence .bu artistiklerini dütüne yönlendir
İlk defa bu kadar sığ işlem hacmi olan bir günde bu kadar yüksek miktarda alım yapmış. Sonu hayır olur inşallah.
Kurucu ortak hissedarlar, grup yöneticileri ve birlikte hareket edenlerin eş dost akraba ve yakınları ile sanki imece üsulu köyde yastıkaltı altınların bankaya intikal ettirilmesi gibi, yastıkaltı hisselerin bir telaş havasında holdinge tescili devri gibi işlemler yapılıyor görünüyor, bu telaşın sebebi acep ne olaki.Brsan kardeşinde de benzer bezdirme işlemleri aynı şekilde had safhada, bekleyelim görelim bakalım .
Algyo da hisse geri alıyor ama fiyatı senin gibi aşağı cekmiyor.....
Holdinge neden devredilir anlayamadım,şirket satılacak da veye ortak alacak sa yıllar önce Akbank da olduğu gibi kurucular satsın şartı mı koydu alıcılar,hisse satsalar MKKya kote ederler.Biraz açarsan sevinirim Sn diver arkadaşım beraber değerlendirelim ,belki katkımız olur.
CİTİ BANK da Akbank a ortak olurken kurucular hisselerini Akbanka borsa dışı satmışlar dı.
Algyo ile aynı fiyattın... o da geri alım açıkladı....
Seni her gün ama her gün hayırla yaad ediyorum...
- kapatmazsan serefsizsin....
aylardır zaman kaybından başka birşey değilsin.... 🤬🤬🤬🤬
işlem yok gibi bu kağıtta . 3000 lot işlem totalde. terk edilmiş zaar
@@@@@@000000p
Hikaye onlar.... Hikaye... 39,10 da da 100.000 vardı.. napti sattılar mı o fiyattan da 38 e çekti ünlü fiyatını
Ölü eşek fiyatına lotlari tek tek sayarak toplama derdinde... yıldıra yıldıra biktira biktira....
bak 15 liraları görmüş brsan 8,50 de sürünüyor.... Amaç ne ne yapmaya çalışıyolar....
kasasında duran onca nakite karşılık bu fiyatlarda kalması....
Insanlari hisseden soğutarak talebi sıfırlaması...Amaç ne ...
ünlü ortalıkta olmasa bu hisseyi alacak adam yok...
Neden çünkü bıktırdı insanları... Bazen saman alevi gibi %5,6 yapiyo... O ara satışta hazır lot varsa satarsın... Yoksa bas geri %0,15 e..
Sığ kağıt kademeler bomboş
sinirlerinizi bozmayın.sabredicez .% 98 topladığında kendide penceresiz evde olur.
https://resmim.net/f/Ze60Cp.png
11 mayıs 2018 den bugüne kadar olan takas değişimi belli başlı alanlar ünlü menkul / tacirler / cıtı . satanlar iş yat / deutsche / ak yat / teb yat / global önceden alınan hisselerin çoğu bu kurumlardan ünlüye geçti bu fiyatlardan fazla satan yok elinde olan da beklemede alıcı da gelmiyor gelse de 3 / 5 günde bıkıp satıyor ne alıcı var nede satıcı hacimde onun için iyice düştü . 50 / 60 lı rakamlara yükseltirse belki biraz satıcı gelir yine de çok bir şey alamaz .
borusanı 14 75 den 7 50 lere düşürdüler her ikisinde de hisse düşürmeye çalıştılar borusan da 1,5 / 2 ay içinde cıtı den ve yatım fonundan hisseyi yükseltmeden mal aldılar halen almaya çalışıyorlar bugünlerde yatırım fonu üzerinden alıyorlar
yatırım tavsiyesi değildir
https://resmim.net/f/nb2e9P.png
11 mayıs 2018 den 19 haziran 2018 kadar tacirler 85 700 lot almıştı bunun 45 bin lotunu 19 hazirandan sonra ara ara verdi . aldığı maldan geriye 40 bin lot kaldı
yatırım tavsiyesi değildir
👍..........
Yani; güzîde hissemizde sayın patronumuz, adamları ve gerçek borsa yatırımcıları (borsada kumar gibi al sat yapmayan, neye yatırım yaptığını bilen, paniklemeyen, sakin, bilgili, zararına mal vermeyen, acelesi olmayan) kaldı. Hayırlısı bakalım. Fakat bu hareketlerde yakışmıyor...
Sayın Güvence usd kurunun 3.58 lerde oldugu subat 2017 lerde 50-54 tl hisse ederi bulunan Bryat hissemizin yakın geçmişdeki usd kuru 6- 6.50 tl seviyelerinde iken 36- 42 tl bandından holdinge 400-500 bin lot hacimli satış devrine ben inanmıyorum .Son 6- 7 binlik satış devirleri karanlık oda saatlerinde yapıldı nedeni ne olabilir sizce .Birlikte hareket edenler olabilir dedim ki herkes kendi portföyünü özgürce değerlendirme hakkına sahip ancak sizinde belirttiğiniz gibi İMKB dışındaki müphem işlemleri bilemeyiz tabiiki.
Alan,Almus ve gedik tekiler boşuna meşgul edip tahtayı durmayın kendinizede saydırmayın.:vk:
Şu ortamda öyle güzel tat veriyorsun ki :)
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Brsan-Bryat hissesini takip eden heralde 10 kişi anca var bu forumda.. Ne Brsana nede buraya birşey paylaşılmıyor.. Yıldırdın milleti patron... Allah ta seni yıldırsın.. Ama usanmak yok bekleyeceğim.. her ikisini de gücüm yettiğince biriktireceğim.. Bu iş inat oldu.. Matematik mi sen mi daha güçlüsün göreceğiz..
Senin gibi hisseye sadece bela okunur...
şöyle bir günde dahi ....
BRSAN %4,42 [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Pek yakında bunu da zıplatırlar merak etmeyin. Bunun da klasik oyuncuları var.
ytd değildir