Osmanlı yatırım hesabımı 1 yıl önce açmıştım noterden imza sirküleri istemiyordu. İmza sirküleri istediğine emin misiniz? Acaba özel bir isteğiniz oldu da o yüzden mi istiyorlar? Eğer imza sirküleri olayını aşabilirseniz osmanlı gayet iyidir tavsiye ederim.
-Arayüzü gayet iyi. Windows için ücretsiz verdikleri farklı arayüz programları var kendinize uygun olanını seçebiliyorsunuz. Ama mobil app uygulamasını hiç kullanmadım. Eğer telefondan alsat yapacaksanız birşey diyemem.
-Bankadan gönderdiğim eft hesaba 1-2 dakikada geçiyor. Kendi hesabıma para çekerken ufak bir eft ücreti var.
-Temel analiz için kullanabileceğiniz osmanlı rasyonet ve finnet sitelerine erişim için ek ücret istemiyor ama çok kullanışlı değil.Aslında hisselab diye bir uygulması var güzel görünüyor ama extra.
-Yıllık işletim ücreti yok varsa bile benden almıyor. (az işlem yaptığım halde)
-Fon alımı satımı kolay ama nedense ben yapı kredinin fon alım satım ekranını daha çok seviyorum.
-alsat komisyon onbinde 4.25 uyguluyor (az işlem yaptığım halde)
Mesela info yatırım ile de çalışıyordum. Nedense bir türlü alışamadım. Başta aylık hesap işletim ücreti almayacaklarını söyledikleri halde her ay kesiyorlar. Israrla hatırlattığım halde her seferinde iade edecekleri söylemelerine rağmen iade etmedikleri gibi hesap iştetim ücreti kesmeye devam ettiler. Üstelik hiçbir temel analiz sitesine erişim sağlamadıkları halde alıyorlar bu işletim ücretini. Heralde güvenimi kaybettim info yatırıma.
Ben de integral yatırımı merak ediyorum. Onlarda stockeys erişimi sağlıyorlarmış ve hesap işletim ücreti yok diye biliyorum. Integralde de komisyon oranları onbinde 5. Denenebilir.
Birde burganbank arayüzü güzel aslında. Ama komisyon oranı yüksektir heralde sonuçta banka. Bankalar bu komisyon oranlarıyla nasıl müşteri buluyor anlamak zor gerçekten.