Tebrikler Fenerbahçem.:ok::halay:
Printable View
Tebrikler Fenerbahçem.:ok::halay:
Obradovic: Şu an Fenerbahçe'nin antrenörüyüm. Olympiakos'a saygımız var. Çok tecrübeli oyuncuları var. Bu tür maçları çok oynadılar.
Obradovic: Sfairopoulos'un söyledikleri doğru. Çok iyi bir durumdayız. Yarın iyi bir maç olacak.
Obradovic: Yarı final öncesinde Llull'u durdurmalarını istedim takımdan, 28 sayı attı. Bu şu anlama geliyor. Bir oyuncu önemli değildir.
Obradovic: Bir bakarsınız bench'teki oyuncuların oyunu değiştirdiğini görürsünüz. Bunu sezon boyunca yaptılar.
Obradovic: Bütün detayları düşünmeniz gerekir. Ben konsantrasyonun önemli olduğunu düşünüyorum. 40 dakika boyunca bunu tutmak önemli...
Printezis: Fenerbahçe taraftarına karşı oynamak kolay bir şey değil. Bu zor bir maç.
Printezis: Dün kazandık 5 dakika bile sevinmedik sonraki maçı düşünmeye başladık. Finale daha hazırız.
Ekpe Udoh: Spanoulis ile ilgili bütün hikayeyi biliyorum. Onu durdurmamız gerekiyor.
Ekpe Udoh: Hazır olacağım. 40 dakika... Kazandığımız sürece nasıl kazandığımız önemli değil. Bunu yapabilecek takımız biz.
Sizi eleyen Olympiakos oyuncularinin elleri kırılsın :kahkah: :kahkah:
https://i.hizliresim.com/ojD0GQ.jpg