-
Şimdi bir duruma açıklık getireyim evet ihtiyacımız olabilir, korkup satmak isteyebiliriz vs vs bu gibi durumlarda tahtayı bozmadan çıkabilirsek hepimiz adına daha hayırlı olur mesela bugün satan arkadaşlar kademeye yazsa 1. Seans almasa bile 2. Seans alma ihtimali kuvvetliydi nitekim alıcılar iştahlı ama bende spek olsam aşağıya basanin malını alttan almak isterim bakın aşağıda attım tabloyu altta bekleyen istahlilara ve üstte en azından dünkü kapanış olan 46 ya kadar hatri sayılır lot yok bu durumda hem satan arkadaş zarar etmiş oluyor hem de geri de kalanlarin psikolojisini bozup domino etkisi oluşturuyor ben şahsım adına böyle durumlara dikkat ederim zaten şurada taş catlasın 30 hadi bilemedin 40 ky yiz lütfen adamların ekmeğine yağ sürmeden hareket edelim derim tabi bunlar şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi içermez
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1bfc9c92c6.jpg
-
Bugün satan arkadaşlar jerkeom ve mesut06 nın mallarını hava da kapan oyuncu tahtalarıymış hayırlısı olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dedf1b70e6.jpg
-
Artık bu transeksüelin hareketlerinden kusacam.Yeter artık!
-
Satmak istemeyen ekrana devamli bakmayi biraksin yoksa cok can sıkar .yukselis baslarsa bi sekilde haberimiz olur.kendi adima hareketleri hic umrumda degil.yokmus gibi davraniyorum.ytd
reeder_P8C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben henüz satmadım hala burdayim
-
Bu hisseye sıra gelmedi sanırım. Spek başka hisseleri şişirip patlatıyor. Vakfn'ı 1.66 dan 5.5 e getirdiler yavaş yavaş da millete yediriyorlar. Bu gün yarın patlar ve düşüşe başlar. Ne kadar kansız bunlar. Milletin paralarına göz dikiyorlar.
Ne zaman gelecekse bizim hisseye bakalım bekliyoruz.
-
Cok sessiz kaldi buralar cok sessiz. Acep herkez mi buldu bir cali arkasi 😉ytd...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Serbest satan 10.500 lot vardı adam onu alttan alabilmek için 41 de ki 120.000 alımını silip son sn 40 dan karşıladı sadece 10.500 lot ahh ky ahh serbest basmaya devam et asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi