tanıdığa satmak amaçlı mı fiyat düşürüldü acaba? buda ayrı bir soru. öfff referandum olmasaydı aldığım kadar daha alıcaktım ama bakalım haftaya buralarda gezerse duruma göre yapıcaz bişiler :)
Printable View
tanıdığa satmak amaçlı mı fiyat düşürüldü acaba? buda ayrı bir soru. öfff referandum olmasaydı aldığım kadar daha alıcaktım ama bakalım haftaya buralarda gezerse duruma göre yapıcaz bişiler :)
tahta 1 elde mi toplanıyor acaba
normal şartlarda bu kadar malı satmaya kalksan 1 hafta taban yer
hemen alıcı bulmuş :))
Alımlar toplu ve seri bir şekilde oldu. Muhtemelen el değiştirdi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün şartlar oluştu bundan sonra iş speğe kaldı Artık bekleme dönemine girdik.. Bunda sonra işimiz beklemek :) Kağıtda fazla kişi yok umarım fazla bekletmez spek :)
Elinde EMKEL olanlara benim tavsiyem, 3 aylık bilançosu açıklanana kadar hareket etmemesi olur.
Bilançosu açıklansın şapkayı önümüze koyar yeniden değerlendiririz.
Şurada 2-3 hafta kalmış.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum stabil kafasını yukarıya kaldırdı
Çok ******** bir hissesin...!!!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
city yabancının mallar bitmek üzere az kaldı zararına sattı sanırım nesse iş aldıkça sıkıntı yok dünde almış emeklilik fonlarıda 1 milyonun üzerinde topladılar bir ayda 100 binde yatırım fonları almış geçen hafta, 3 aylık karı bekliyelim bakalım buralarda satmak akıllıca olmaz 3 aylıkda gelecek güzel bir kar rakamı hisseye ivme kazandırcaktır yatırım tavsiyesi değildir.