iyi para çıkacak kasadan...eeee temettu yatırımcısını üzer bu...fiyatlanır. hemen olmasa da fiyatlanır
Printable View
iyi para çıkacak kasadan...eeee temettu yatırımcısını üzer bu...fiyatlanır. hemen olmasa da fiyatlanır
ben size katılmıyorum iberata..67 milyon çok büyük para degil aygaz için son çeyrekte tüpraştan gelecek miktar fazlasıyla karşılar bunu...bu sene 460 milyon tl temettü vermiş toplamda...seneye hiç kar artmasa 400 milyon temettü verse 1,1 tl civarı temettü verecektir...zaten bu düşüşte alanlar için neredeyse yine temettü verimi aynı olacaktır...önemli olan tüpraş tarafının çok bozulmaması bence...
67 milyon TL çerez parası AYGAZ için. Haber realize olduğu için etkisi kalmadı.
bir gelişmenin fiyata girmesi için 1 gün genellikle yetmez ama burda görelim bakalım ne olacak
Alınabilir bu fiyatlara. Değeri 1 milyar$ ın çok altına indi. En az 1 milyar$ piyasa değerine doğru çıkması beklenebilir. Seçimlerden sonra muhtemelen.
bankalarin notu dusuyor, kurlar yukseliyor falan derken, aslinda boyle bir doneme sermaye artirarak girmek bana gore yapilacak en akillica is ve koc finans grubu bu donemden guclenerek cikmaya aday ve aygaz da buradaki payini ilerleyen yillarda alir. bircok grubun yeniden yapilanma istedigi donemde sermaye arttirabilecek guce sahip olan ilerde daha da guclenir.
haklısınız koç grubunun hisseleri çok düştü...hele ttrak en feci düşenlerden...bakalım bizim aygaz tek hanelere gelecek mi...