Ben söyleyecektim ama vaktim olmadı. Fiziki senetler kaydi hale dönüştürüldü. Yani işlem gören senet sayısı arttı. Ne olacak kısa vadede öngörüsü olan var mı arkadaşlar?
Printable View
Ben söyleyecektim ama vaktim olmadı. Fiziki senetler kaydi hale dönüştürüldü. Yani işlem gören senet sayısı arttı. Ne olacak kısa vadede öngörüsü olan var mı arkadaşlar?
arkadaşlar kap a düşmüş haber
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse hakkında yorum yapabilecek ne olur beklentisi varmı yokmu bir baba yiğit aranıyor bir anlık mallıkla girdim ama hisse hakkında bilgim yok
Kap a düşen haber ne ifade ediyor. Söylediğimiz şeyi değil mi? Peki etkisi ne olur? Var mı yorum yapabilecek birisi
şimdi bu tur başarısız şirketlerde patron nakit ihtiyacını hisse satarak karşılar. bu durumda bu çukurun da kayıt olmamış senetleri satacam demesi ile fiyatta baskı oldu.
gecmiş tecrübelerime göre misal orge de de parton hisse satacam diyince yine düşüş yaşandı ardından yukarı hareket başladı.
ez cümle..
bir zaman fiyatlar baskı altında olsa bile satılacak hisse adedi fazlaca olduğundan patrona da fazla para lazım olduğundan yukarı fiyatlardan satmayı beklemek mantıklıdır.
ne kadar süre ile baskı altına alır nereye kadar düşer bilinmez. kişisel fikrim 1,43 -38-31 şeklinde. 43 den dönebilir tabi.
ancak unutulmamalıdır ki, şirketin baskaca kötü planı varda bilemeyiz. neticede zarar acıkladı. lakin ileriye dönük enerji yatırımları vs aklımda.
bilen adam varsa açıklasın.
Herkes suspus. Nasıl olacak bu işler. Hergün -1 -2 delik büyüyor.
zarar çok bayram güzel lığı yaparmı.acaba🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrama herkese para lazım herhalde [emoji20][emoji20][emoji20]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi