-
Ha millet der.
Aman canim faktoring is'te..Tefecilik. ( bilmez, vergilerini kurusu kurusuna odeyip helal para kazandigini )
Aman canim hisse C grubu. ( neyseki 4 gun once B grubuna terfi etti. Aslinda C grubunu da bilmez, gozalti filan sanir )
Sahipleri yahudi ama.( Bilmez bugun dunyada en durust calisanlari Musevi oldugunu, boylesine yobaz bir toplumda, hele hele )
Cok borcu var. ( borcu baska amacla alirsan borcun olur, bunun aldigi borc kullandigi sermaye )
Ayrica SPK, 30 Milyon sermayeli sirkete 325 Milyon ikraz musadesi vermis. ( yani sermayesinin 10 kati,)
Bilanco'da gorulen borc miktari 700 Milyon civarinda, ama aldigi teminat 6.5 MILYAR TL. bilancoda yaziyor.
Hukukun olmadigini ,yavas isledigini biz biliyoruz, peki SPK bilmiyormu, ya parasi takilirsa diye suphe etsin.
Etmiyor.
-
Yesil sermayeli sirketlerin bisteki performasi asikar aglama duvari hepsi sahibinin yahudi olmasi beni alakadar etmez ben sirketin nasil yonetildigine bakarim
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben tahtaya zaten orta vadeli olarak girdim ve bilancolarını okudum kararımı kıldım.
Benim sahsi gorusumzaten hissenin birileri tarafından toplanıp yukarı surulme ihtimalini zor goruyorum ki zaten hisseler ak ve iş yatırımda . Anca hisseyi kesfedenler oldukca hisse yukarı yonlu devam eder bekleme suresi biten yeni yatırımcılara malını devreder.. sistem bu sekilde surup gider ekstrem haberler gelmediği surece
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Dakkaliklarda ve 5 dakkaliklarda skisma var yon yukari ise ilk hedef 5.38 i kirmasi
-
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
Omerva
-
Tepki vericektir bugun diye dusunuyorum sakin basladi gune ilk hedef 5.38 sonra 5.55
-
Topu topu 4000 lot biri satiyor kademe kademe geldigi yere bak 5.18 yersen artik
-
bu kadarda olmazki insanın sinirleriyle oynamak,ama bir lot dahi alamayacaksın.yok öyle bedavaya alırsan 7,5 ya vereyim.saygılar sayın spek.ytd.