Valla ben umutluyum. Mevcut bant içerisinde kaldığı sürece aylık artışa gidiyorum. Yani tasarruf "CUSAN ALTIN ÜRETİM PAZ.A.Ş." de olacak. Ünvanda cuk diye oturdu yaw:))
Printable View
Valla ben umutluyum. Mevcut bant içerisinde kaldığı sürece aylık artışa gidiyorum. Yani tasarruf "CUSAN ALTIN ÜRETİM PAZ.A.Ş." de olacak. Ünvanda cuk diye oturdu yaw:))
Benim işim bu. Gelsin 10 dakikada ünvanı değiştirir, tescil ve ilanı yaparız. Para da almam. Hemen haberi KAP'a da bildiririz...Coşturmak varken süründürmenin manası varmı? :))
Uyduruk hisseler önden servis edildi. Asıl ana menüde sıra... Spekülatör bu tür hisselerde hiç sorun yaşamaz, zirveden gömer. Önce dillendirecek ve milleti iştahlandıracak tabi ki... Ama o gün bu gün değil.:) Sabır acı, meyvesi tatlıdır:))
Ya bunlar harbi ******** 18 milyon dolarlık iş ile ilgili 8.ayda görüşmeye başlanıyor tam 3 ay sonra ky yi korumak adına haber vermedik deniyor.Bumu korumak sen 8 ayda böyle bir iş görüşmemiz var diye kapa bildirsen şuan kağıdın 2.5 bandında olması ve ogün gelen haberle 1 tavan daha yapması lazımdı ama bizi koruyorlar yersen.Bence patron hiç iyi niyetli değil.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynn dostum ama kotu bi haber olsa aninda gonderirler neden mi yatirimci magdur olmasin diye ????
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tutuyorlar akşama veya yarın en çok düşen 20 girer merak etmeyin.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gordugunuz gibi cikmiyor beni sasirtti mi asla .ne yapmaya calisiyor burdan ky satarsa cikartirlar ki satmiyor o zaman surundure surundure dusurecekler ve asagindan alacaklar . Hem asagidan alacaklar hem de kyyi panikletecekler ki yukselirkrn rahatca meyveyi toplayanilsinler . Ayrica neydi her cikis o da 3 5 kademe mal vermek icindir .ytd
Ayrica son ceyrek bilanco da kotu gelecek ki onu fiyatliyor yoksa bilanco iyi gelecek olsa 2 ni altina sarkmazdi . cift haneli bi zarar gelmesi muhtemel. Ytd